Blissful Journey Ceremonie 21 September in de Sisteryurt

Blissful Journey In De Sisteryurt 21 September​

Dit zal de laatste reis zijn die ik faciliteer, want ik ga met psychedelische plantmedicijnen en rape stoppen. De andere sessies en trajecten blijven nog wel bestaan. We zullen het psychedelische plantmedicijn chocobliss gaan ervaren, waarin je de diepte ingaat met jezelf. Chocobliss is ook een hele mooie hartopener. Je zult hierdoor inzichten krijgen en patronen doorbreken doordat je in dit proces ook los gaat laten. Hierdoor zal alles in jouw systeem weer gaan stromen, waardoor je meer helderheid ervaart. Chocobliss is ceremoniële cacao met Psilocybine en Caapi. (biologisch)

Ik faciliteer met liefde deze reizen, en ik heb zelf ook vele plantmedicijn reizen met liefde mogen ontvangen en geven. Tijdens deze innerlijke reis zal ik  jouw spaceholder zijn, waarin ik jou zal begeleiden in dit helende proces. Ik ben ervaren trauma therapeut en gespecialiseerd in trauma release sessies, en kan jou door dit hele proces heen begeleiden en coachen. Ik werk met een krachtig energieveld, waarbij ik goed in kan tappen in het veld. 

Wat kan je verwachten?

Bewustwording

Heling

Loslaten

Helderheid

Dichter bij jezelf komen

Inzichten

Begrip naar jezelf en de wereld om je heen

Meer zelfliefde

Betere keuzes maken

Meer ontspanning

Levensenergie gaat weer stromen

Verhogen van jouw energetische frequentie

Gevoel van ultiem geluk

Je komt dichter bij jouw emoties en gevoel

Stress/Trauma release

Verbinding maken met je ziel en innerlijke weten en nog veel meer..!

Contra-indicaties:

Bij hoge bloeddruk, zwangerschap, borstvoeding geven, hartproblemen hebben of/en het gebruik van medicatie met contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI’s, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie kun je helaas niet deelnemen. Ook moet je voor een langere periode clean zijn van drugs en/ alcohol als je hieraan verslaafd bent.

Indien je medicatie gebruikt; vraag dan altijd bij de huisarts of apotheek om advies. 

Wat doen psychedelica met je?

Chocobliss is geestverruimend. Tijdens deze reis kan alles wat je ervaart anders zijn dan normaal. De werking is afhankelijk van hoeveel iemand neemt. Ik voel altijd voor een ceremonie in hoeveel jij mag hebben, en het kan tijdens de reis nog veranderen. Je bent altijd zelf in controle, gezien je altijd kan aangeven of je wel of niet meer wilt. Het effect duurt ongeveer 3 tot 6 uur (met eventueel uitloop). Integratiedagen 1 tot 2 dagen zou ik persoonlijk gebruiken om volledig te integreren, maar houd er rekening mee dat het plantmedicijn nog langer door kan werken. Dat wil zeggen dat er op latere momenten nog inzichten kunnen binnenkomen of dat je patronen leert doorbreken. 

 

Voorbereiding:

Het gebruik van Chocobliss kan soms voor sommige mensen een hele heftige of een hele mooie ervaring zijn. Wanneer je reis gepaard gaat met (herbeleving van) onverwerkte traumatische gebeurtenissen kan er met mijn hulp heling plaats vinden. 

Voor een beste ervaring bereid jezelf het beste voor met een gezond dieet en leefstijl. En neem 3 dagen voor de ceremonie geen koffie,drugs of alcohol! Eet max 3 uur van te voren niet en daarvoor alleen licht plantaardig eten. Na de ceremonie krijg je eten, dit helpt je ook weer om te landen en goed terug te komen in jouw lijf.

Een intentie zetten kan jou in dit proces ook heel erg helpen en is ook wel belangrijk om te doen, dit kan je al een week van te voren zetten. Je kan gerust meerdere intenties hebben, je kan ook jouw intenties en vragen in een schriftje schrijven die je meeneemt. En houd er rekening mee dat jouw veld de week erna nog open staat, dus prikkels kunnen ook intenser binnenkomen. De dag na het plantmedicijn is het handig om te gebruiken als integratiedag, gezien alles nog moet landen en ruimte krijgen om te processen.

Chocobliss gebruik je op eigen risico & wees altijd eerlijk bij je intake! Op die manier houden we de ceremonies veilig én leuk voor jou en eventueel anderen. En je moet wel bereid zijn om jouw donkere stukken aan te kijken en verwacht niet dat het als quick fix werkt, maar kan wel als katalysator werken op jouw pad. Dus je moet wel bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen over jouw processen die door de reis op gang zijn gekomen. Je kunt natuurlijk altijd nog een coachingsessie inplannen, voor achteraf om de ceremonie te bespreken en te reflecteren. 

Wil je 21 september graag meereizen? De groep heeft maximaal 8 personen, dus het zal een kleine setting zijn. Het is in de Sisteryurt nabij Alkmaar en zal van 11 tot 20 uur zijn, zodat je in de avond weer lekker in je eigen bedje kan slapen. Investering in jezelf is €222,- p.p. Als je besluit mee te reizen, dan vraag ik een aanbetaling van €100,- hiermee is jouw plek ook gereserveerd. Je zult tevens ook een intake krijgen en deze ingevuld terug moeten sturen. 
 
Na de ceremonie krijg je ook een licht verteerbare maaltijd aangeboden, om je weer te helpen gronden en terug te komen in jouw lijf. Hierdoor kan jij jou weg naar huis weer veilig vervolgen. In overleg is termijn betaling mogelijk.

 
 

Bij vragen of aanmeldingen stuur een bericht naar info@amishaglow.com of 0627117470

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen