Ceremonies & Workshops

Chocobliss Ceremonie

 

We zullen het plantmedicijn chocobliss gaan ervaren, waarin je de diepte ingaat met jezelf. Je zult hierdoor inzichten krijgen en patronen doorbreken doordat je in dit proces ook los gaat laten. Hierdoor zal alles in jouw systeem weer gaan stromen, waardoor je meer helderheid ervaart. Vind jij ayahuasca te spannend en wil je wel graag op een veilige manier een innerlijke reis maken? Dan is chocobliss een mooi alternatief. Chocobliss is cacao met Psilocybin van magic truffel , ceremoniële cacao en Caapi.

Tijdens deze innerlijke reis zal ik  jouw spaceholder zijn, waarin ik jou begeleiden in dit helende proces. Ik ben ervaren trauma therapeut en gespecialiseerd in trauma release sessies, en kan jou door dit hele proces heen begeleiden en coachen.  

Wat kan je verwachten?

Bewustwording

Heling

Loslaten

Helderheid

Dichter bij jezelf komen

Inzichten

Begrip naar jezelf en de wereld om je heen

Meer zelfliefde

Betere keuzes maken

Meer ontspanning

Levensenergie gaat weer stromen

Verhogen van jouw energetische frequentie

Gevoel van ultiem geluk

Je komt dichter bij jouw emoties

Stress/Trauma release

Verbinding maken met je ziel en innerlijke weten en nog veel meer..!

Er is ook ruimte voor een kundalini activatie(Power Up sessie) en dit is optioneel in combi met chocobliss. Hierdoor zal jouw levensenergie weer vrij gaan stromen, wat er weer voor zorgt dat je allerlei blokkades opheft. Ook zal ik waar nodig verschillende helende technieken toepassen. Er wordt dus gewerkt met lichamelijk aanraking en lichaamswerk.

Doordat jouw kundalini geactiveerd wordt, kan je in dit proces ook veel energie voelen. Dit is een unieke combinatie wat ervoor zorgt dat je emotioneel bevrijd wordt en trauma’s kan overwinnen.(ook onbewuste trauma’s en overtuigingen wat je in het dagelijkse leven in de weg kan staan) 

Je zal hierdoor ook meer verbonden zijn met je levenspad en zielsmissie, en meer vreugde en flow in het leven ervaren.

Contra-indicaties:

Bij hoge bloeddruk, zwangerschap, borstvoeding geven, hartproblemen hebben of/en het gebruik van medicatie met contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI’s, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie kun je helaas niet deelnemen.

Indien je medicatie gebruikt; vraag dan altijd bij de huisarts of apotheek om advies. 

Wat doen psychedelica met je?

Chocobliss is geestverruimend. Tijdens deze reis kan alles wat je ervaart anders zijn dan normaal. De werking is afhankelijk van hoeveel iemand neemt. Het effect duurt ongeveer 3 tot 6 uur. 

Voorbereiding:

Het gebruik van Chocobliss kan soms voor sommige mensen een hele heftige of een hele mooie ervaring zijn. Wanneer je reis gepaard gaat met (herbeleving van) onverwerkte traumatische gebeurtenissen kan er met mijn hulp heling plaats vinden. 

Voor een beste ervaring bereid jezelf het beste voor met een gezond dieet en leefstijl. En neem 3 dagen voor de ceremonie geen koffie,drugs of alcohol! Eet max 3 uur van te voren niet en daarvoor alleen licht plantaardig eten.

Een intentie zetten kan in dit proces jou ook heel erg helpen en is ook wel belangrijk om te doen, dit kan je al een week van te voren zetten. 

Chocobliss gebruik je op eigen risico & wees altijd eerlijk bij je intake! Op die manier houden we onze ceremonies veilig én leuk voor jou en anderen. 

Wil je de plantmedicijn reis liever 1:1? De chocobliss reis is ook los te boeken, hier vraag ik €333,- voor. Dit is dus een 1 op 1 begeleiding en de reis duurt gemiddeld 3 a 6 uur. Bij 2 personen betaal je €555,- totaal. Wil je in groepsvorm boeken? Vraag dan naar de mogelijkheden.
 
Wil je de beide pakketten (kundaliniactivatie en chocobliss) samenvoegen dan kost het jou €444,- eu Dit kan uiteraard ook in  termijnen betaald worden!

Ceremoniële cacao met meditatie

Dit is geen Chocobliss met Psilocybine.

Pure cacao is een hart opener en is voor mensen om veilig te ontwaken, dit vergoot het bewustzijn en geeft inzicht. Maar het is ook om innerlijke genezing te ervaren,  en het brengt ontzettend veel gezondheidsvoordelen zoals betere bloedsomloop, beter functioneren van de hersenen, verhoogt immuunsysteem en de andere gezondheidsvoordelen die cacao biedt.Ook wordt Cacao gebruikt in een heilig medicinaal ritueel, waarbij intenties worden gezet en na inname kan jij je euforische voelen en kunnen negatieve emoties worden vrijgegeven. Daarnaast is men in staat om zichzelf te verbinden met de liefdevolle energie in het lichaam.

Cacao helpt ons om naar binnen te reizen en ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad en in persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar is een krachtige katalysator voor deze processen.

Wanneer je nieuw bent op het pad van plant medicijnen is Ceremoniële Cacao een fijne eerste stap aangezien cacao een hele vriendelijke en warme spirit heeft die je veilig laat voelen. 

Je kunt verschillende doelen hebben om Ceremoniële Cacao te gebruiken. Bijvoorbeeld:

1.Hart openen
2.Spirituele doelen
3.Emoties verwerken
4.Vrolijker zijn
5.Gezondheidsvoordelen
6.Koffievervanger
7.En meer…

Deze ceremonie doen we bij mij in de praktijk. We gaan eerst een heerlijke kop warme ceremoniële cacao drinken en daarbij trekken we een kaartje en zetten we een intentie. Hierna gaan we in meditatie. Hierdoor veranker je de intentie meer en door de cacao wordt je hart geopend, hierdoor zal je ook dieper in meditatie gaan en inzichten krijgen. Het is een hele liefdevolle energie, en je merkt dat je hierdoor ook veel lekkerder in je vel gaat zitten. Deze sessie kost €60,-

 

Workshop

De workshop gaat over lichaamswerk en wat je met een paar simpele stappen kan doen om energetische en fysieke blokkades weg te halen. Hierdoor kan er meer energie stromen in het systeem en veranker je meer in je lichaam.
Je opent meer, waardoor je meer vrijheid in je systeem ervaart en je weer volledig terugkomt in je lijf. Ook zullen we een stukje energiewerk gaan doen, waardoor je meer in connectie komt met jezelf en de persoon die je gaat behandelen.

Ik ben gespecialiseerd in energiewerk en lichaamswerk. Ik help mensen weer echt te voelen en een stukje daarvan wil ik jou ook met alle liefde leren.

Met de kennis die je opdoet uit de workshop, kan je mensen in jouw omgeving of jouw praktijk helpen. De groep bestaat uit minimaal 2 personen en maximaal 6. Wil jij dit avontuur met mij aan gaan voor een prijs van €120,-

Tijdens deze workshop wisselen energiewerk-en lichaamsoefeningen elkaar af. Met deze oefeningen maak je contact met je lichaam. Je wordt je bewust van onderdrukte spanningen en bijbehorende patronen. Door je energie in beweging te brengen, kan deze weer gaan stromen. Je voelt je hierdoor ruimer en levendiger en zo wordt je je bewust van wat je lijf je te vertellen heeft.

Voor wie? 

Deze workshop is geschikt voor mensen die;
– nieuwsgierig zijn en met lichaamswerk aan hun eigen ontwikkeling willen werken
– zich bewuster willen worden van hun gevoelens en hun lichaam en de betekenis ervan.
– meer balans weer creëren tussen denken en voelen
– al enige ervaring met lichaamswerk hebben of hiermee willen kennismaken.
Werkwijze: In de workshop wordt gebruik gemaakt van lichaams – en energiewerk. Er wordt met minimaal 2 personen of een groep van maximaal 6 personen gewerkt.

Wat levert het je op?
Je ervaart wat lichaamswerk kan doen en leert meer over het lijf en hoe je met een paar simpele oefeningen meer balans kunt creëren.
Je voelt doordat je op elkaar gaat oefenen ook dat je vrijer in je lijf wordt en ademt, je ervaart meer ruimte, je levensenergie stroomt.
Je laat spanning los en zal daardoor ook emotioneel kunnen ontladen.
Je stress vermindert en je ziet alles helderder.
Je ervaart meer verbinding tussen hoofd, hart en lijf.

Dit ga je zelf ervaren en dit kan je uiteindelijk ook doorgeven aan degene die jij eventueel wilt behandelen.

 

 

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Chocobliss Ceremonie