Deep Dive traject

Deep Dive traject

Dit traject duurt 6 maanden. Kijk voor de aangeboden sessies bij het kopje individueel traject.

-gratis kennismakingsgesprek

-1 Plantmedicijn chocobliss (optioneel met kundalini activatie)

-8 coachingsessies 

-1 ceremoniële cacao met meditatie

-1 glow up sessie 

€999,- (188,00 per maand; dus de mogelijkheid is om per maand te betalen, maar je betaald dan wel iets meer) en met kundalini activatie wordt het €1111,- (200,- per maand en ook hier de optie om maandelijks te betalen)

Chocobliss is cacao met Psilocybin van magic truffel , ceremoniële cacao en Caapi.

Tijdens deze innerlijke reis zal ik Diana jouw spaceholder zijn, waarin ik jou begeleid in dit helende proces. Ik ben ervaren trauma therapeut en gespecialiseerd in trauma release sessies, en kan jou door dit hele proces heen begeleiden en coachen. Ik ben erg goed afgestemd, waardoor de reis liefdevol zal verlopen. 

Wat kan je verwachten?

Bewustwording

Heling

Loslaten

Helderheid

Dichter bij jezelf komen

Inzichten

Begrip naar jezelf en de wereld om je heen

Meer zelfliefde

Betere keuzes maken

Meer ontspanning

Levensenergie gaat weer stromen

Verhogen van jouw energetische frequentie

Gevoel van ultiem geluk

 

Er is ook ruimte voor een kundalini activatie. Hierdoor zal jouw levensenergie weer vrij gaan stromen, wat er weer voor zorgt dat je allerlei blokkades opheft. Ook zal ik waar nodig verschillende helende technieken toepassen. Er wordt dus gewerkt met lichamelijk aanraking en lichaamswerk.

Doordat jouw kundalini geactiveerd wordt, kan je in dit proces ook veel energie voelen. Dit is een unieke combinatie wat ervoor zorgt dat je emotioneel bevrijd wordt en trauma’s kan overwinnen.(ook onbewuste trauma’s en overtuigingen wat je in het dagelijkse leven in de weg kan staan) 

Je zal hierdoor ook meer verbonden zijn met je levenspad en zielsmissie, en meer vreugde en flow in het leven ervaren.

Dus wil je de verdieping aangaan met jezelf? Je zelfliefde laten groeien? Wil je jouw hart weer volgen? Ontstressen? En innerlijke rust ervaren? Neem dan contact met mij op.

 

Contra-indicaties:

Bij hoge bloeddruk, zwangerschap, borstvoeding geven, hartproblemen hebben of/en het gebruik van medicatie met contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI’s, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie kun je helaas niet deelnemen.

Indien je medicatie gebruikt; vraag dan altijd bij de huisarts of apotheek om advies. 

 

Wat doen psychedelica met je?

Chocobliss is geestverruimend. Tijdens deze reis kan alles wat je ervaart anders zijn dan normaal. De werking is afhankelijk van hoeveel iemand neemt. Het effect duurt ongeveer 3 tot 6 uur. 

 

Voorbereiding:

Het gebruik van Chocobliss kan soms voor sommige mensen een hele heftige of een hele mooie ervaring zijn. Wanneer je reis gepaard gaat met (herbeleving van) onverwerkte traumatische gebeurtenissen kan er met onze hulp heling plaats vinden. 

Voor een beste ervaring bereid jezelf het beste voor met een gezond dieet en leefstijl. En neem 3 dagen voor de ceremonie geen koffie,drugs of alcohol! Eet max 3 uur van te voren niet en daarvoor alleen licht plantaardig eten.

Een intentie zetten kan in dit proces jou ook heel erg helpen en is ook wel belangrijk om te doen, dit kan je al een week van te voren zetten. 

Chocobliss gebruik je op eigen risico & wees altijd eerlijk bij je intake! Op die manier houden we onze ceremonies veilig én leuk voor jou en anderen. 

 
Wil je de plantmedicijn reis liever 1:1? De chocobliss reis is ook los te boeken, hier vraag ik €333,- voor. Dit is dus een 1 op 1 begeleiding en de reis duurt gemiddeld 3 a 6 uur. Bij 2 personen betaal je €555,- totaal. Wil je in groepsvorm boeken? 
 
Wil je de beide pakketten (kundaliniactivatie en chocobliss) samenvoegen dan kost het jou nu €444,- eu Dit kan uiteraard ook in  termijnen betaald worden! 
choco

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk