Energetische Zwangerschaps Sessie

Waarom een energetische zwangerschaps sessie?

Je lichaam moet heel hard werken tijdens de zwangerschap en allerlei belangrijke fysieke processen in je lichaam veranderen om ruimte te maken voor je baby en te zorgen dat hij/zij zich kan ontwikkelen. Je lichaam is ervoor gemaakt, maar het kan wel behoorlijk zware belasting zijn. Een energetische zwangerschapsmassage kan vele klachten verhelpen en kan voor veel ontspanning zorgen. Het doel is om eventuele klachten te verlichten, je weer van nieuwe energie te voorzien en je beter in je vel te laten zitten. En omdat het ook op energetisch niveau gebeurt, breng je het hele lichaam en de baby volledig in balans.

Tijdens een massage ontspan je door de strelingen en aanraking. Je maakt dan oxyticine aan, het hormoon dat een fijn en tevreden gevoel geeft. En het helpt je lichaam ook herstellen en weer in balans te komen. Een massage brengt ook je centrale zenuwstelsel weer tot rust. Dit werkt nog lang door als je na de massage lekker gaat slapen of de rest van de dag vrij neemt. Daarnaast verbetert het kneden en strijken de bloedsomloop naar al je organen en naar de placenta. Wat erg fijn en gezond is voor jou en je baby profiteert daarvan mee. Baby’s in de buik pikken de stemming van hun moeder op. De gelukzalige stofjes (dopamine, oxytocine, endorfine en serotonine) die je tijdens en nog lang na een massage aanmaakt, komen via de placenta ook bij je baby terecht. Bovendien voelt je baby aan jouw lichaam en hartslag dat jij ontspant, waardoor hij óók ontspant. Onderzoek heeft dan ook aangetoond dat de hartslag van een ongeboren baby daalt als de buik van de moeder zacht en ontspannen is. Vaak worden baby’s tijdens de massage eerst beweeglijker. Dat komt doordat je ademhaling dieper wordt en er meer zuurstofrijk bloed naar je baby gaat. Hierdoor kun je makkelijk contact maken met de baby, om daarna lekker samen te ontspannen. Het is echt een moment voor jullie tweeën.

Een energetische zwangerschaps sessie heeft de volgende voordelen:

Hoe gaat een energetische zwangerschaps sessie?

Omdat je niet op je buik kunt liggen, gaat een zwangerschapsmassage een beetje anders dan een gewone massage. Je lichaam wordt ondersteund met kussens. We beginnen eerst met reiki om eventuele energetische blokkades weg te halen bij jou en de baby. Daarna zal de massage bestaan uit verschillende zachte strijkbewegingen, strelingen, kneden en het opwarmen en losmaken van de spieren. Waardoor ik de fysieke blokkades bij je weg zal halen. Ook kan ik gebruik maken van siliconen cups om eventuele pijn in de rug, benen of billen te verzachten. Hierdoor zal jij je weer als herboren voelen en samen met de baby volledig ontspannen zijn.

Wil jij nu ook een energetische zwangerschapsmassage sessie boeken? Stuur dan even een bericht naar info@amishaglow.com of bel of whatsapp 0627117470

Prijs; €80,- voor 1 uur, € 100,- voor 90 min. Voor deze behandeling is 1,5 u geadviseerd, zodat ik de tijd kan nemen en jij en de baby meer kan ontspannen. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk