Individueel traject

Individueel Traject

Individueel traject

Stel je eigen traject samen. We gaan samen kijken wat er eventueel mogelijk is en wat je zou willen, op basis van jouw behoeftes. Naar aanleiding van dit samengesteld traject, wordt ook de prijs bepaald.

-Keuzes waar je uit kunt kiezen;

Reiki kan veilig worden toegepast ongeacht de medische klachten waaraan de ontvanger lijdt. In geval van acute klachten zoals ontstekingen, griep, verkoudheid, spijsverterings- stoornissen, gal- of nierstenen, rug- en hoofdpijn werkt Reiki vaak snel en direct door de pijn te verlichten en de genezing te bespoedigen. Reiki brengt de organen en klieren en hun functies in balans, versterkt het immuunsysteem, voert gifstoffen af en brengt de energieën in het lichaam in evenwicht.

Meerdere behandelingen en recente kwalen kunnen soms met 1 of 2 behandelingen al tot resultaat leiden, maar verschilt per klacht. Ik zal bij deze sessie wel extra drukpunten activeren, om alles weer te laten stromen.

De Reiki behandeling werkt bijzonder ontspannend en heilzaam. Door de Reiki-energie kom je in diepe ontspanning en wordt jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd. Met Reiki wordt datgene wat verstorend werkt duidelijker in je bewustzijn om opgelost te worden.

Door het opruimen van lichamelijke en/of emotionele belemmeringen komt er ruimte vrij, ruimte voor nieuwe perspectieven. Door Reiki kun je meer zelfvertrouwen krijgen, meer energie, meer zuiverheid en meer inzicht. En heling wordt op gang gebracht.

Reiki is ook heel goed voor dieren, als je hier meer info over wilt kan je mij altijd een bericht sturen. En ook geschikt voor kinderen.

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?
Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet. Hierdoor krijg je meer ruimte en gemak in jouw leven.

Een Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan;

–angsten en fobieën
-depressie
-psychische klachten
-vermoeidheid
-slapeloosheid
-lichamelijke (pijn) klachten
-hypersensitiviteit
-betere concentratie
-helderder in het hoofd
-beter bij jezelf blijven
-betere leerprestaties
-stress verminderend
-immuunsysteem versterkend
-verbetert de relatie met jezelf en anderen
-een positievere houding ten opzichte van het leven en jezelf

Een Access Bars sessie werkt bijvoorbeeld ook goed bij ADD of ADHD, bij pijn in het lichaam, bij zwangerschapsklachten, wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn/migraine hebt, gestrest bent, moeite hebt met keuzes maken, te veel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet blij bent met jezelf enzovoorts. Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Als intuïtieve coach & mentor help ik jou weer in contact te komen met jouw lijf, waar alle antwoorden en onverwerkte emoties opgeslagen zit. Ik help jou weer te voelen en doorvoelen van die stukken waar je normaal aan voorbij gaat.

We bespreken de punten waar je tegenaan loopt zoals terugkerende patronen, situaties, emoties, gedachten, lichamelijke/emotionele klachten wat je leven behoorlijk kan beïnvloeden.

Door deze stukken aan te gaan, kom je weer in contact met jouw lijf en kan het lichaam in proces om weer te gaan helen. Tijdens dit proces en traject kunnen er verschillende technieken toegepast worden om deze stukken te verwerken en helen, waardoor je weer de beste versie van je zelf kan worden. Door het verschillende aanbod lichaamswerk (fysiek en energetisch) kan ik samen met jou een pakket samenstellen mocht dit nodig zijn.

Resultaten als je een traject aangaat met mij zijn;

-Helderheid

-Verlichting

-Gezien en gehoord worden

-Patronen doorbreken

-Rust & Harmonie

-Terug in je lijf en uit je hoofd

Je kan tijdens het samenstellen van jouw individueel traject zelf bepalen hoeveel coachingsessies jij graag zou willen.

Deze sessie is een energetisch massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s). Mede omdat ik ook energetisch werk toepas tijdens deze sessie. Ook zal ik een paar punten drukken om je systeem te resetten, en opening te creeren. Deze sessie gaat iets dieper dan een gewone massage en helpt jouw Glow Up weer terug te krijgen.

De sessie brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt deze sessie bij het losmaken van emotionele blokkades.

Ik gebruik verschillende technieken om het lichaam op te warmen en om spanningen los te maken. Ook worden marmapunten (drukpunten) toegepast, die eventuele blokkades weer oplost. Het lichaam wordt soepeler, komt meer in balans en de energie zal toenemen. Let wel op, dat de eerste 2 dagen na de sessie eventuele fysieke klachten en/of emoties extra naar boven kunnen komen, om los gelaten te worden. Na deze 2 dagen zal alles uitbalanceren. Het is dan ook belangrijk om na de sessie de 2 dagen erna goed en veel te drinken, meer dan je gewend bent. Dit zorgt ervoor dat eventuele afvalstoffen en emoties niet ophopen, waardoor er geen blokkades ontstaan. De combinatie zorgt ervoor dat je helemaal in rust, harmonie en balans komt.

Deze sessie heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek, energetisch en geestelijk. Het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest worden geactiveerd.

Tijdens deze sessie kunnen er verschillende technieken gebruikt worden om vervelende klachten aan te gaan. Klachten als hoofdpijn, nek-, schouder-, rug-, knie-, arm-, spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij artrose, cellulitis, fibromyalgie, stress-gerelateerde klachten en bindweefselklachten of verklevingen inclusief littekenbehandeling (rondom litteken, minstens 6 maanden oud en goed genezen).

Hierbij zal ik vooral gebruik maken van transformational cupping, maar ook andere vormen van cupping therapie.

Door het intensieve cuppen wordt je huid vacuüm getrokken en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt (niet alleen oppervlakkig maar zeker in de dieper gelegen lagen) zodat het bloed weer ruimte krijgt om te stromen. Er komt ruimte tussen de bindweefsellagen, knopen van afval, vet en vocht komen los en het bloed wordt aangevoerd zodat alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

Deze sessie helpt op veel vlakken: Je komt van rugpijn, zware benen en pijnlijke knieën af, je beweegt gemakkelijker, zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel, trauma’s en oud zeer komt naar boven. Je gaat er jonger uit zien, je organen gaan beter werken, alles begint te stromen, het lymfesysteem kan beter zijn werk doen, je wordt helderder in je hoofd, je zenuwstelstel werkt beter en het opent de meridianen. Waar de cups worden geplaatst en hoe intensief de behandeling is, hangt af van de persoon en de reden van de behandeling.

De behandeling werkt op diepere lagen, wat gunstig is voor het verwerken van trauma’s, energetische en fysieke blokkades, verklevingen en emotionele en fysieke pijn.

Deze zelfontwikkelde methode gaat dieper en haalt op diepere lagen blokkades en emoties weg, en is ook bedoeld voor mensen die echt klaar zijn om de diepte in te gaan. Ik zal energetisch en fysiek in diepere lagen van de buik werken, waar veel energie op kan slaan. Het gaat erom dat we de energie eruit krijgen, waardoor het lichaam in volledige ontspanning en overgave terecht komt en alle blokkades in jouw lichaam opgelost worden. Hierin zal ik jou volledig begeleiden. De sessie sluiten we af met een massage, zodat jouw systeem en de energieën die losgekomen zijn uitbalanceren.

Deze sessie kan jouw hele systeem een volledige reset geven. Met het opheffen van de blokkades kan er dus zoveel loskomen dat de dagen erna jouw lichaam in detox kan gaan en/of door een proces gaat. Hierbij kunnen eventuele fysieke pijnen en mentale klachten en emoties naar de oppervlakte komen om het systeem te verlaten. Houd daarom ook rekening mee dat je misschien een paar dagen erna rust nodig hebt en vrij van verplichtingen bent, om alles goed te laten integreren. Dus zo min mogelijke prikkels binnen krijgt. Omdat we dieper op het systeem werken, kan deze sessie op sommige plekken als zeer pijnlijk ervaren worden. Dit is juist de bedoeling en kan heel veel weerstand helpen loslaten, waardoor je veel meer ruimte, vrijheid en verlichting in jouw systeem ervaart. Voor de sessie gelieve niet al te zwaar eten. Positieve uitwerking van de sessie is dat je meer ruimte in jouw systeem ervaart en zorgt voor meer rust, harmonie en balans.

Veel voorkomende resultaten zijn dat men;

-weet welke richting hij/zij op moet met zijn/haar leven

-meer vertrouwen hebben in het leven en in zichzelf

-meer vrolijkheid en blijheid ervaart, geluksgevoelens komen terug

-knopen worden eindelijk doorgehakt en je kan je grenzen beter aangeven en staat sterker in je schoenen

-helder denken en helder zien en veel helderder voelen

-veel mensen die deze behandeling boeken, zijn daarna vooruit gegaan in hun leven en hebben flinke stappen vooruit gemaakt en zijn zelfs van richting veranderd en meer hun hart/gevoel gaan volgen

-meer stroming in het lijf, het hoofd en meer energie

-beter slapen, veel meer rust en minder onrust en meer balans

-ontlading en verlichting, waardoor je veel positieve energie ervaart zoals vreugde en blijdschap

-overwinnen van angsten

-veel beter voelen en aanvoelen

-weer terug in het lijf en uit het hoofd

Unleash the power of you!

De Power Up sessie is een transmissie van levensenergie dat het proces van kundalini ontwaking in gang zet waarbij jouw levensenergie weer gaat stromen. Bij overgave aan dit proces zal de energie van je kruin naar beneden gaan stromen richting het wortelchakra. Het bouwt zich geleidelijk op en kan na verloop van tijd of onmiddellijk beide kanten op gaan stromen.

Dit is een heel natuurlijk proces dat je systeem op geen enkele manier zal schokken. Dit is intelligentie aan het werk om uw systeem te geven wat het op dit moment nodig heeft. Het zal zoveel mogelijk blokkades vrijmaken als jij je op dat moment kunt overgeven aan deze energieoverdracht.

De Power Up sessie is heel anders dan traditionele kundalini-praktijken waarbij opzettelijke oefening wordt gebruikt om je energie te verhogen. Het is anders dan kundalini yoga, tantra, chi gong of ademhalingsoefeningen.

In de Power Up sessie ga je gewoon liggen, wordt er muziek gespeeld en werk ik energetisch met jouw samen om je lichaam heen en activeer ik dit soms extra door verschillende chakra/meridiaanpunten of energiecentra aan te raken.

Het is een directe energietransmissie die op natuurlijke wijze jouw energetische levenskracht ontwaakt.

Het proces is gebaseerd op de wetenschap van vibratie, geluid en frequentie om verschuivingen te creëren door de verschillende hersengolven en interne processen, waardoor lagen van onze geconditioneerde mentale beperkingen en stagnatie die zich in de loop van de tijd opbouwen (door traumatische ervaringen of binnen diepgewortelde conditioneringen) worden verwijderd. 

Tijdens een sessie kun je verschillende ervaringen hebben, zoals fysieke en emotionele en visuele uitingen, of het gevoel van ultiem geluk. Een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel vindt plaats bij voortdurende blootstelling.

Ervaringen tijdens de Power Up sessies

  • Energie, zoals tintelingen en allerlei sensaties door je hele lichaam
  • Visuals, 3e oog activatie, beelden, astrale reizen, visioenen
  • Emoties (vreugde, gelach, woede, schreeuwen, verdriet), emotionele ontlading
  • Lichamelijke bewegingen, yogahoudingen, stretches, schudden, armen/benen bewegen, mudra’s.
  • Diep ritueel, opruimen, gevoel voor tijd en ruimte verliezen
  • Gelukzalige staten, kalmte, vrede, extacy
  • Verbinding maken met je ziel/innerlijk weten

Iedereen is min of meer gevoelig voor deze energie, het is slechts een kwestie van tijd.

Sommige mensen hebben meer tijd nodig dan anderen. hoe meer Power Up sessies je doet,

hoe dieper het kan gaan en elke sessie is anders.

Het is een proces om deze veranderingen tot stand te brengen. 

De meest voorkomende voordelen die zijn waargenomen bij deelnemers zijn:

* meer verbonden met je intuïtie

* bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam

* emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen

* toename van energie en vitaliteit, want het herstelt en vitaliseert het fysieke lichaam

* verbeterde creativiteit en productiviteit

* bewuster leven

* toegang krijgen tot trillingen met een hogere frequentie en activeert je spirituele ontwaking

* meer in verbondenheid met jezelf en je levenspad en zielsmissie

* staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

* meer mentale helderheid en kalmte

* verruiming van het bewustzijn van lichaam-geest

* begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen 

* het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen.

Het is een opruimproces en soms komen er dingen aan de oppervlakte die je liever niet voelt, ziet of ervaart, Het enige dat gevraagd wordt is om er doorheen te gaan. Laat in diep vertrouwen, spanning en blokkades los, zodat er meer ruimte komt voor iets nieuws. Er komt niets boven wat je niet aan kunt. Het begeleid jou om terug te stappen in je authentieke kracht, in de herinnering aan je essentie, in meer flow, vervulling en vreugde van het bestaan. 

We zullen het plantmedicijn chocobliss gaan ervaren, waarin je de diepte ingaat met jezelf. Je zult hierdoor inzichten krijgen en patronen doorbreken doordat je in dit proces ook los gaat laten. Hierdoor zal alles in jouw systeem weer gaan stromen, waardoor je meer helderheid ervaart. Vind jij ayahuasca te spannend en wil je wel graag op een veilige manier een innerlijke reis maken? Dan is chocobliss een mooi alternatief. Chocobliss is cacao met Psilocybin van magic truffel , ceremoniële cacao en Caapi.

Tijdens deze innerlijke reis zal ik  jouw spaceholder zijn, waarin ik jou begeleid in dit helende proces. Ik ben ervaren trauma therapeut en gespecialiseerd in trauma release sessies, en kan jou door dit hele proces heen begeleiden en coachen.  

Wat kan je verwachten?

Bewustwording

Heling

Loslaten

Helderheid

Dichter bij jezelf komen

Inzichten

Begrip naar jezelf en de wereld om je heen

Meer zelfliefde

Betere keuzes maken

Meer ontspanning

Levensenergie gaat weer stromen

Verhogen van jouw energetische frequentie

Gevoel van ultiem geluk

Je komt dichter bij jouw emoties

Stress/Trauma release

Verbinding maken met je ziel en innerlijke weten en nog veel meer..!

Er is ook ruimte voor een kundalini activatie(Power Up sessie) en dit is optioneel in combi met chocobliss. Hierdoor zal jouw levensenergie weer vrij gaan stromen, wat er weer voor zorgt dat je allerlei blokkades opheft. Ook zal ik waar nodig verschillende helende technieken toepassen. Er wordt dus gewerkt met lichamelijk aanraking en lichaamswerk.

Doordat jouw kundalini geactiveerd wordt, kan je in dit proces ook veel energie voelen. Dit is een unieke combinatie wat ervoor zorgt dat je emotioneel bevrijd wordt en trauma’s kan overwinnen.(ook onbewuste trauma’s en overtuigingen wat je in het dagelijkse leven in de weg kan staan) 

Je zal hierdoor ook meer verbonden zijn met je levenspad en zielsmissie, en meer vreugde en flow in het leven ervaren.

Contra-indicaties:

Bij hoge bloeddruk, zwangerschap, borstvoeding geven, hartproblemen hebben of/en het gebruik van medicatie met contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI’s, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie kun je helaas niet deelnemen.

Indien je medicatie gebruikt; vraag dan altijd bij de huisarts of apotheek om advies. 

Wat doen psychedelica met je?

Chocobliss is geestverruimend. Tijdens deze reis kan alles wat je ervaart anders zijn dan normaal. De werking is afhankelijk van hoeveel iemand neemt. Het effect duurt ongeveer 3 tot 6 uur. 

Voorbereiding:

Het gebruik van Chocobliss kan soms voor sommige mensen een hele heftige of een hele mooie ervaring zijn. Wanneer je reis gepaard gaat met (herbeleving van) onverwerkte traumatische gebeurtenissen kan er met mijn hulp heling plaats vinden. 

Voor een beste ervaring bereid jezelf het beste voor met een gezond dieet en leefstijl. En neem 3 dagen voor de ceremonie geen koffie,drugs of alcohol! Eet max 3 uur van te voren niet en daarvoor alleen licht plantaardig eten.

Een intentie zetten kan in dit proces jou ook heel erg helpen en is ook wel belangrijk om te doen, dit kan je al een week van te voren zetten. 

Chocobliss gebruik je op eigen risico & wees altijd eerlijk bij je intake! Op die manier houden we onze ceremonies veilig én leuk voor jou en anderen. 

Dit is geen Chocobliss met Psilocybine.

Pure cacao is een hart opener en is voor mensen om veilig te ontwaken, dit vergoot het bewustzijn en geeft inzicht. Maar het is ook om innerlijke genezing te ervaren,  en het brengt ontzettend veel gezondheidsvoordelen zoals betere bloedsomloop, beter functioneren van de hersenen, verhoogt immuunsysteem en de andere gezondheidsvoordelen die cacao biedt.Ook wordt Cacao gebruikt in een heilig medicinaal ritueel, waarbij intenties worden gezet en na inname kan jij je euforische voelen en kunnen negatieve emoties worden vrijgegeven. Daarnaast is men in staat om zichzelf te verbinden met de liefdevolle energie in het lichaam.

Cacao helpt ons om naar binnen te reizen en ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad en in persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar is een krachtige katalysator voor deze processen.

Wanneer je nieuw bent op het pad van plant medicijnen is Ceremoniële Cacao een fijne eerste stap aangezien cacao een hele vriendelijke en warme spirit heeft die je veilig laat voelen. 

Je kunt verschillende doelen hebben om Ceremoniële Cacao te gebruiken. Bijvoorbeeld:

1.Hart openen
2.Spirituele doelen
3.Emoties verwerken
4.Vrolijker zijn
5.Gezondheidsvoordelen
6.Koffievervanger
7.En meer…

Wil je meer weten over deze sessies, dan kan je mij altijd bellen of een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk