Prijzen

Reset sessie

. . . . . . . . . . . . . . . . .
€ 150 voor 90 min
€ 200 voor 2 uur
€ 250 voor 2.5 uur

Prijs; € 150,- voor 90 min. (deze is alleen voor personen die hem al eerder ontvangen hebben), € 200,- voor 2 uur , 2.5 u is € 250,-. Tijdens de eerste sessie is  2.5 uur geadviseerd, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en zoveel mogelijk blokkades weg kan halen. Ook kan je het GLOW PAKKET boeken! Daar zit 1x reset in, 4X coaching en 1x Glow Up sessie voor €500,- . Kijk voor meer info op https://amishaglow.com/glow-coaching/

Glow up sessie

. . . . . . . . . . . . .
€ 80 voor 1 uur
€ 100 voor 90 min

Tijdens de eerste behandeling is 1,5 u geadviseerd, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en mogelijke blokkades weghalen. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg. Ook geschikt voor kinderen en voor zwangere vrouwen. Ook kan je het GLOW PAKKET boeken! Daar zit 1x reset in, 4X coaching en 1x Glow Up sessie voor €500,- . Kijk voor meer info op https://amishaglow.com/glow-coaching/

RETREATS en CHOCOBLISS

Level Up de luxe mini dag retreat voor 4 personen!

Deze intieme dag duiken we samen de diepte in, waarin we hulp krijgen van moeder cacao. Dit is een levensveranderende reis van persoonlijke goei die je zal helpen obstakels in je leven te overwinnen. 

We zullen het plantmedicijn chocobliss gaan ervaren, waarin je de diepte ingaat met jezelf. Je zult hierdoor inzichten krijgen en patronen doorbreken doordat je in dit proces ook los gaat laten. Hierdoor zal alles in jouw systeem weer gaan stromen, waardoor je meer helderheid ervaart. Vind jij ayahuasca te spannend en wil je wel graag op een veilige manier een innerlijke reis maken? Dan is chocobliss een mooi alternatief. 

Tijdens deze innerlijke reis zullen wij, Joy en Diana jullie spaceholders zijn, waarin wij jullie begeleiden in dit helende proces. Wij zijn ervaren trauma therapeuten en gespecialiseerd in trauma release sessies, en kunnen jullie door dit hele proces heen begeleiden en coachen. Wij zijn erg goed op elkaar afgestemd, waardoor de reis liefdevol zal verlopen. 

Wat kan je verwachten?

We combineren de chocobliss met BRTT en een kundalini activatie. Er wordt ook gewerkt met lichamelijk aanraking en lichaamswerk.

Check de website voor meer info.

Dus wil je de verdieping aangaan met jezelf? Je zelfliefde laten groeien? Wil je jouw hart weer volgen? Ontstressen? En innerlijke rust ervaren? Neem dan contact met ons op.

Jouw investering voor deze unieke ervaring is €250,- eu p.p., voor de hele dag. 

Check de link voor meer info https://amishaglow.com/retreats/

 

Chocobliss reis is een plantmedicijn en is cacao met Psilocybin en Caapi (deze sessie kan ook 1:1 met mij en deze reis duurt gemiddeld 5 a 6 uur)

De investering in jezelf voor de chocobliss reis is €333,- voor. Dit is dus een 1 op 1 begeleiding en de reis duurt gemiddeld 3 a 6 uur. Bij 2 personen betaal je €555,- totaal. Wil je in groepsvorm boeken? Vanaf 4 personen. Dan betaal je €111,-p.p.  Ook te combineren met een kundalini activatie.

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk