Prijzen

Reset sessie

. . . . . . . . . . . . . . . . .
€ 200 voor 2 uur
€ 250 voor 2.5 uur

€300,- voor 3 uur

Prijs; € 200,- voor 2 uur , (deze is alleen voor personen die hem al eerder ontvangen hebben), 2.5 u is € 250,- en 3 u is €300,-. Tijdens de eerste sessie is  2.5 of 3 uur geadviseerd, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en zoveel mogelijk blokkades weg kan halen. Ook kan je het GLOW PAKKET boeken! Daar zit 1x reset in, 4X coaching en 1x Glow Up sessie voor €555,- . Kijk voor meer info op https://amishaglow.com/glow-coaching/

Glow up sessie

. . . . . . . . . . . . .
€ 80 voor 1 uur
€ 100 voor 90 min

Tijdens de eerste sessie is 1,5 u geadviseerd, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en mogelijke blokkades weghalen. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg. Ook geschikt voor kinderen en voor zwangere vrouwen. Ook kan je het GLOW PAKKET boeken! Daar zit 1x reset in, 4X coaching en 1x Glow Up sessie voor €555,- . Kijk voor meer info op https://amishaglow.com/glow-coaching/

Energetische zwangerschaps sessie

. . . . . . . . . . . . .
€ 80 voor 1 uur
€ 100 voor 90 min

Tijdens de eerste sessie is 1,5 u geadviseerd, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en mogelijke blokkades weghalen. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg. 

Fix up sessie

. . . . . . . . . . . . .
€ 120,- voor 90 min.,
€ 150,- voor 2 uur
€220,- voor 2,5 u

Tijdens de eerste behandeling is 2 u geadviseerd, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en mogelijke blokkades weghalen. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg. 

holistische trajecten

Er is een mogelijkheid om verschillende trajecten te volgen bij mij. Deze trajecten kunnen jou helpen om weer in je kracht te staan. Veel mensen verwachten vaak een Quick-fix, terwijl de problemen en uitdagingen waar men tegenwoordig tegenaan loopt vaak van jarenlang onverwerkte emoties komt. En dat is niet in 1 sessie zomaar over!

Soms moet je even de diepte ingaan en je hart alleen maar even luchten, zodat je alles meer helder krijgt. De combinatie van de sessies en coaching kunnen jou daarbij helpen. Er zijn verschillende opties die jou daarbij kunnen helpen. Bekijk gerust de verschillende opties en mocht je hier vragen over hebben, dan kan je mij uiteraard een bericht sturen.

Voordeel traject

Je weet waar je aan toe bent! Door het monitoren van jouw proces ben je extra gemotiveerd om te ontwikkelen en te groeien. We gaan meer tot de kern komen en dit zal jou veel verder op weg kunnen helpen. En je gaat een commitment aan met jezelf. Daarnaast is mijn commitment naar jou toe er natuurlijk ook. Je kunt mij namelijk altijd tussen je sessies door berichten of bellen zodra je vastloopt.

Ik heb tijdens het traject alle aandacht voor jou, om jou naar de beste versie van jezelf te helpen. We kunnen samen tijdens een gratis kennismakingsgesprek kijken wat voor jou het beste traject is!

Keuzes;

Optie 1; Individueel Traject

Stel je eigen traject samen. We gaan samen kijken wat er eventueel mogelijk is en wat je zou willen, op basis van jouw behoeftes. Naar aanleiding van dit samengesteld traject, wordt ook de prijs bepaald.

 

Optie 2; Feel Good traject

Dit traject duurt 4 maanden. 
-gratis kennismakingsgesprek
-1 reset sessie of fix up sessie
-4 coachingsessies
-1 reiki sessie of access bars sessie (energetische sessie)
-1 glow up sessie

€777,- (in termijnen betalen is ook mogelijk)

Optie 3; Deep Dive traject

Dit traject duurt 6 maanden. 
-gratis kennismakingsgesprek
-1 Plantmedicijn chocobliss
-8 coachingsessies
-1 reiki of access bars (energetische sessie)
-1 glow up sessie€1111,- (ook hier de optie om maandelijks te betalen)

Optie 4; All-In Traject

Dit is een halfjaartraject waarin we 3 keer in de maand een sessie ondergaan en 1 week als intergratie houden. Dit traject kost €2222,- als je dit in 1x betaalt, en wil je de plantmedicijnreis erbij boeken, dan betaal je €2500,- als je dit in 1x betaalt. Dit traject mag je ook in termijnen betalen. Dan betaal je per maand €400,-. Wil je een plantmedicijnreis erbij boeken, dan betaal je  €450,- per maand.


Het Glow pakket bestaat uit;

-1x Reset sessie

-4x Glow coaching

-1x Glow Up sessie

Dit is een pakket die normaal gesproken een waarde heeft van €650,- eu. Maar ik bied dit pakket nu aan voor €555,- eu.Dus wil jij eindelijk voor jezelf kiezen en de beste versie van jezelf worden? Stuur mij een DM voor info. 

Coachingtraject ;

Een traject start vanaf 6 maanden, maar als optie kunnen we altijd meer maanden inzetten naar behoefte. De investering in jezelf is;

1x per maand is €75,- 

2x per maand is €130,-

3x per maand is €180,-

4x per maand is €200,-

Wil je een jaartraject aangaan met mij waarin je met mij 1 jaar lang 1x in de maand een gesprek heb, dan is dat zeker mogelijk en is ook voordeliger. Dan betaal je €800,- voor een jaar. Je mag dit in 3 termijnen betalen. 

 

Chocobliss Ceremonie

Wil je de plantmedicijn reis? Hier vraag ik 1:1 €444,- p.p. voor en de reis duurt gemiddeld 3 tot 6 uur.(met eventuele uitloop) Wil je in grotere groepsvorm boeken met vrienden of vriendinnen? Dan betaal je €333,- p.p. dit is dus semi-prive. Vraag naar de mogelijkheden. De reis is overdag en begint om 10 uur in de ochtend tot 16 a 17 u (met eventueel uitloop) Ook is er mogelijkheid tot overnachten voor de mensen die van ver komen, maar daar zitten wel extra kosten aan verbonden. Na de ceremonie krijg je ook een licht verteerbare maaltijd aangeboden, om je weer te helpen gronden en terug te komen in jouw lijf. Hierdoor kan jij jou weg naar huis weer veilig vervolgen. 

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk