Rapé Ceremonie

Heb jij ooit het plantmedicijn Rapé willen ervaren? Dan is daar nu ook de mogelijkheid voor. Dit poedermengsel  heeft een positief effect op lichaam en geest.

Rapé is een krachtig medicijn dat je kan helpen slechte energieën, trauma’s uit het verleden los te laten en, meer in het nu te komen.

Het helpt je om een ​​spirituele “resetknop” in je leven te raken die je fysiek en emotioneel ontgift. Rapé zet je gedachten stil waardoor je uit het hoofd (het denken) gaat en in het hart (het gevoel) terug komt.

Rapé wordt al duizenden jaren gebruikt door inheemse volkeren in de Amazone. Er bestaan dan ook vele verschillende mengsels van dit middel, en elk medicijn heeft een andere werking. 

We gaan samen invoelen welke Rapé voor jou bedoelt is op de dag van de ceremonie. 

De Rapé wordt in de neus geblazen, waardoor jij in proces zult gaan. Na de inname ga je daarna rustig liggen, en zal ik tijdens jouw proces allerlei instrumenten gebruiken om jou mee te nemen op reis. 

Je geest wordt stilgemaakt, geopend als het ware. Je staat meer in verbinding met alles. Het gebruik is bedoeld om te gronden, zuiveren en beschermen. Sjamanen geloven echter niet voor niets dat het gebruik zorgt voor het zuiveren van het hoofd. Volgens de sjamanen brengt het heling op het diepste niveau van onze cellen. Het zorgt dat we gegrond blijven, ons energie systeem(chakra’s en aura) worden schoon gemaakt en we kunnen beter in ons lichaam komen. Rapé heeft een reinigende werking en kan bijdragen om stress, pijn, verdriet en zorgen uit ons systeem te krijgen.

Door het gebruik van de rapé voel je je lichter worden in je hoofd en daarna voel je je weer meer geaard. Je staat daarna steviger in je schoenen. Jouw intuïtie wordt vergroot en daardoor kun je dus beter gefundeerde keuzes maken. Niet alleen op basis van jouw intuïtie natuurlijk, maar gecombineerd met een helder hoofd en denkvermogen. Je kunt hierdoor een dieper en intenser contact ervaren met jouw hogere zelf.

Geen enkele rapé-sessie is hetzelfde. De ene keer moet men overgeven, soms ziet men visioenen of voelt men enkel euforie. Alles heeft te maken met de intentie, het moment, de persoon die het toedient, onze emotionele staat van zijn en het soort medicijn.

Effecten zullen verschillen afhankelijk van samenstelling of blend, de hoeveelheid en niet te vergeten je eigen state of mind en setting. Ervaringen verschillen van persoon tot persoon en kunnen zelfs verschillen per keer dat je het gebruikt.

Wat gebeurd er als je Rapé tot je hebt genomen. Het voelt een beetje als wasabi die je in je neus krijgt, waardoor je ogen kunnen tranen en er allemaal slijm los kan komen. Dus je lichaam laat letterlijk alles los wat niet meer dient. Na toedienen kan het zijn dat je ook moet overgeven of naar de wc moet. Dit hoort bij het proces en wordt beschouwd als de zuivering van je systeem. Lichaam en geest worden gezuiverd van datgene wat jou niet meer dient en losgelaten mag worden in dat moment. Ik zal je in dit proces volledig begeleiden. Naast de (fysieke) ongemakken ruimt het vooral veel balast op, wat je helderheid geeft.

Soms duurt de uitwerking slechts enkele minuten, soms werkt het medicijn op diepere lagen door waardoor je in een diepgaand proces terecht kunt komen wat langere tijd duurt.

Tijdens de uitwerking van de rapé word je ondersteunt door muziek en instrumenten.

Tijdens de ceremonie kan jou 1 tot 3 maal rapé aangeboden worden.

Na de rapé ceremonie is er wat fruit en een kop thee.
Na afloop van de ceremonie zullen we ervaringen met elkaar delen.

Investering in jezelf voor een groepssessie €88,-

Wil je liever 1:1, dan is de investering €150,-

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen