Reiki

Reiki

Reiki kan veilig worden toegepast ongeacht de medische klachten waaraan de ontvanger lijdt. In geval van acute klachten zoals ontstekingen, griep, verkoudheid, spijsverterings- stoornissen, gal- of nierstenen, rug- en hoofdpijn werkt Reiki vaak snel en direct door de pijn te verlichten en de genezing te bespoedigen. Reiki brengt de organen en klieren en hun functies in balans, versterkt het immuunsysteem, voert gifstoffen af en brengt de energieën in het lichaam in evenwicht.

Meerdere behandelingen en recente kwalen kunnen soms met 1 of 2 behandelingen al tot resultaat leiden, maar verschilt per klacht.

De Reiki behandeling werkt bijzonder ontspannend en heilzaam. Door de Reiki-energie kom je in diepe ontspanning en wordt jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd.

Met Reiki wordt datgene wat verstorend werkt duidelijker in je bewustzijn om opgelost te worden.
Door het opruimen van lichamelijke en/of emotionele belemmeringen komt er ruimte vrij, ruimte voor nieuwe perspectieven. Door Reiki kun je meer zelfvertrouwen krijgen, meer energie, meer zuiverheid en meer inzicht. En heling wordt op gang gebracht.

Prijs 50,- (45 a 60 min) vraag naar de mogelijkheden. Ook geef ik reiki op afstand. En het is ook te combineren met Access Bars. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

Reiki is ook heel goed voor dieren, als je hier meer info over wilt kan je mij altijd een bericht sturen. En ook geschikt voor kinderen.

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk