Retreats

Level Up Retreats in binnen en buitenland

 

Ben je weleens op een Retreat geweest? Het is vaak een dag, weekend of week waarin jij volledig voor jezelf gaat, en helemaal terugkomt bij jezelf. De dag, weekend of week is vaak gespendeerd aan het naar binnen gaan en transformatie. Maar ook de rust en balans opzoeken, en de vertraging in gaan. Hierdoor kom je weer in connectie met jouw lichaam, waardoor je meer inzichten krijgt over jezelf , jouw patronen en jouw leven. En door deze transformatie zal jij een Level Up in jouw leven ervaren.

Ik ben werkzaam geweest op Retreats in het buitenland en heb deelgenomen aan Retreats in Spanje, op het eiland Mallorca. Dit waren wekelijkse Retreats. Ik sta er altijd voor open om samen te werken met andere partijen. 🙏🏽

Het is mogelijk om bij mij een dagretreat te boeken. Wat kan een dagretreat precies inhouden?

Je kan een op maat gemaakte Retreat samen laten stellen met mij. Mocht je hier vragen over hebben, kan je mij altijd een bericht sturen. 

Aanbod; 

-Plantmedicijn met Chocobliss

-Kundaliniactivaties

-Healingsessies (fysiek en energetisch)

-Yoga

-Traumasessies

-Praat/Coachingsessies

-Workshop lichaamswerk

-Meditatie

-Creativiteit/Journaling/Kaartleggingen

-Massages

Hou de website of mijn socials in de gaten voor eventuele aankomende Retreats.

Maar mocht je zelf een Retreat organiseren en zou je graag samen willen werken met mij, dan zou ik het leuk vinden als je contact met mij opzoekt. Dan kunnen we samen kijken of en hoe we onze krachten kunnen bundelen.

Namaste

Level Up de luxe mini dag retreat voor 4 personen!

 

Deze intieme dag duiken we samen de diepte in, waarin we hulp krijgen van moeder cacao. Dit is een levensveranderende reis van persoonlijke goei die je zal helpen obstakels in je leven te overwinnen. 

 

We zullen het plantmedicijn chocobliss gaan ervaren, waarin je de diepte ingaat met jezelf. Je zult hierdoor inzichten krijgen en patronen doorbreken doordat je in dit proces ook los gaat laten. Hierdoor zal alles in jouw systeem weer gaan stromen, waardoor je meer helderheid ervaart. Vind jij ayahuasca te spannend en wil je wel graag op een veilige manier een innerlijke reis maken? Dan is chocobliss een mooi alternatief. Chocobliss is cacao met Psilocybin van magic truffel , ceremoniële cacao en Caapi. Wat doet Banisteriopsis Caapi?

Caapi geeft de reiziger een zachte en meer controleerbare trip, en vergroot de vrouwelijk/liefdevolle energie van de innerlijke reis. Deze energie wordt ook wel een soort ‘bliss’ genoemd. 

 

Tijdens deze innerlijke reis zullen wij, Joy en Diana jullie spaceholders zijn, waarin wij jullie begeleiden in dit helende proces. Wij zijn ervaren trauma therapeuten en gespecialiseerd in trauma release sessies, en kunnen jullie door dit hele proces heen begeleiden en coachen. Wij zijn erg goed op elkaar afgestemd, waardoor de reis liefdevol zal verlopen. 

 

Wat kan je verwachten?

 

Bewustwording

Heling

Loslaten

Helderheid

Dichter bij jezelf komen

Inzichten

Begrip naar jezelf en de wereld om je heen

Meer zelfliefde

Betere keuzes maken

Meer ontspanning

Levensenergie gaat weer stromen

Verhogen van jouw energetische frequentie

Gevoel van ultiem geluk

Je komt dichter bij jouw emoties

Stress/Trauma release

Verbinding maken met je ziel en innerlijke weten en nog veel meer..!

 

We combineren de chocobliss met Body Remembers Trauma Therapie (Stress release/spanning release) en er is ook ruimte voor een kundalini activatie. Hierdoor zal jouw levensenergie weer vrij gaan stromen, wat er weer voor zorgt dat je allerlei blokkades opheft. Ook zullen we waar nodig verschillende helende technieken toepassen. Er wordt dus gewerkt met lichamelijk aanraking en lichaamswerk.

 

Doordat jouw kundalini geactiveerd wordt, kan je in dit proces ook veel energie voelen. Dit is een unieke combinatie wat ervoor zorgt dat je emotioneel bevrijd wordt en trauma’s kan overwinnen.(ook onbewuste trauma’s en overtuigingen wat je in het dagelijkse leven in de weg kan staan) 

Je zal hierdoor ook meer verbonden zijn met je levenspad en zielsmissie, en meer vreugde en flow in het leven ervaren.

 

Dus wil je de verdieping aangaan met jezelf? Je zelfliefde laten groeien? Wil je jouw hart weer volgen? Ontstressen? En innerlijke rust ervaren? Neem dan contact met ons op.

 

Jouw investering voor deze unieke ervaring is €250,- eu p.p., voor de hele dag. 

 

Early Bird prijs is €222,- als je voor het einde van maart boekt, vanaf april betaal je de oorspronkelijke prijs.

 

Datum is 5 mei van 10:00 tot 17:00 uur. (met eventuele uitloop) 

 

 

Contra-indicaties:

Bij hoge bloeddruk, zwangerschap, borstvoeding geven, hartproblemen hebben of/en het gebruik van medicatie met contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI’s, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie kun je helaas niet deelnemen.

 

Indien je medicatie gebruikt; vraag dan altijd bij de huisarts of apotheek om advies. 

 

Wat doen psychedelica met je?

In Chocobliss zitten Truffels en deze verruimen je geest. En wordt ook wel een trip of reis genoemd. Tijdens een trip kan alles wat je ziet, ruikt en voelt anders zijn dan normaal. Kleuren kunnen bijvoorbeeld feller lijken, en het lijkt soms of dingen bewegen. Ook de manier hoe iemand denkt kan anders zijn. De werking is afhankelijk van hoeveel iemand neemt, hoe sterk het middel is, lichaamsgewicht/bouw en hoeveel ervaring je hebt. Het effect duurt ongeveer 3 tot 6 uur. 

 

Voorbereiding:

Het gebruik van Chocobliss kan soms voor sommige mensen een hele heftige of een hele mooie ervaring zijn. Wanneer je reis gepaard gaat met (herbeleving van) onverwerkte traumatische gebeurtenissen kan er met onze hulp heling plaats vinden. 

 

Voor een beste ervaring bereid jezelf het beste voor met een gezond dieet en leefstijl. En neem 3 dagen voor de ceremonie geen koffie,drugs of alcohol! Eet max 3 uur van te voren niet en daarvoor alleen licht plantaardig eten. Zet een intentie, dit kan je al een week van te voren zetten, wanneer je ernaartoe werkt.

 

Chocobliss gebruik je op eigen risico & wees altijd eerlijk bij je intake! Op die manier houden we onze ceremonies veilig én leuk voor jou en anderen. 

 

 

Wil je liever 1:1, check dan de link https://amishaglow.com/chocobliss/
 

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk