Retreats

Onder andere ben ik in samenwerking gegaan met Romana&Friends en vergezel ik haar op de retreats die zij organiseert op het zonnige Mallorca. Hier wordt je volledig in de watten gelegd en ontzorgt. Ook zijn deze retreats gericht op hoogsensitieve mensen en mensen met een burn-out, die het nodig hebben om niet teveel prikkels te krijgen.

En worden er verschillende verdiepende en ontspannende sessies gedaan in verschillende vormen, zodat jij straks weer stralend naar huis kan gaan. Volledig in je kracht en een goed beeld krijgt in wat voor richting jij wilt in je leven.

Dus ben jij op zoek naar een retreat die in de flow gaat? Niks moet en alles mag, want we geloven in de flow van het leven. De flow waarin jij kan en mag zijn wie jij wilt zijn, en hoe jij wilt zijn. Je authentieke zelf mag weer tevoorschijn komen en je krijgt die glow weer terug. Heb jij interesse? Kijk dan op de website van www.romanazwang.nl en wie weet zie ik jou daar wel. En je mag mij ook altijd een bericht sturen voor meer vragen. 

Namaste  

Wil je meer weten over dit Retreat, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk