Retreats

Level Up Retreats in binnen en buitenland

 

Ben je weleens op een Retreat geweest? Het is vaak een dag, weekend of week waarin jij volledig voor jezelf gaat, en helemaal terugkomt bij jezelf. De dag, weekend of week is vaak gespendeerd aan het naar binnen gaan en transformatie. Maar ook de rust en balans opzoeken, en de vertraging in gaan. Hierdoor kom je weer in connectie met jouw lichaam, waardoor je meer inzichten krijgt over jezelf , jouw patronen en jouw leven. En door deze transformatie zal jij een Level Up in jouw leven ervaren.

Ik ben werkzaam geweest op Retreats in het binnen en buitenland en heb deelgenomen aan Retreats in Spanje, op het eiland Mallorca. Dit waren wekelijkse Retreats. Ik sta er altijd voor open om samen te werken met andere partijen. 🙏🏽 De retreat in Nederland waren ook wekelijkse retreats. Dagretreats zijn voornamelijk plantmedicijnreizen die ik zelf faciliteer.

Het is mogelijk om bij mij een dagretreat te boeken. Wat kan een dagretreat precies inhouden?

Je kan een op maat gemaakte Retreat samen laten stellen met mij. Mocht je hier vragen over hebben, kan je mij altijd een bericht sturen. 

Aanbod; 

-Plantmedicijn met Chocobliss

-Kundaliniactivaties

-Healingsessies (fysiek en energetisch)

-Yoga

-Healingsessies

-Praat/Coachingsessies

-Workshop lichaamswerk

-Meditatie

-Creativiteit/Journaling/Kaartleggingen

-Massages

-Vrouwencirkels

Hou de website of mijn socials in de gaten voor eventuele aankomende Retreats.

Maar mocht je zelf een Retreat organiseren en zou je graag samen willen werken met mij, dan zou ik het leuk vinden als je contact met mij opzoekt. Dan kunnen we samen kijken of en hoe we onze krachten kunnen bundelen.

Namaste

De 4 elementen Retreat

Wil jij een dag lang onder dompelen in 4 elementen die alleen maar gericht zijn op jou en jouw proces? Jouw proces om meer helderheid te krijgen, weer te voelen, in je lijf te komen en ook los te laten en te helen!
Mary en ik hebben een heel mooi dag retreat gecreëerd wat aansluit op de 4 elementen. Wij zijn heel enthousiast om deze te geven.

Wat gaan we doen?
We gaan verbinden met een groep gelijkgestemden waarin we deze dag zullen onder dompelen in de diepte, maar wat ook verlichting zal geven.

We beginnen met lucht; we bespreken de dag energie volgens de Maya tzolkin kalender, en op basis van die energie gaat onze dag ook tot stand komen.

Daarna gaan we naar aarde; hier drinken we ceremoniële cacao om ons te helpen gronden. Vervolgens gaan we mediteren en een sharingcirkel houden.

Daarna gaan we letterlijk een luchtje scheppen en maken we een mindful walk in de natuur.

Na deze wandeling gaan we het element water in; hierin gaan we een soulcollage maken. En laten we onze ziel spreken door onze creatieve talenten tot uiting te laten komen.

Tussendoor gaan we afwisselen met vuur; waarin we het vuurtje aanwakkeren door met lichaamswerk blokkades uit jouw systeem te halen en alles weer te laten doorstromen.

We eindigen de dag met wederom een sharing en je neemt je soul collage mee naar huis. De heling zal hierbij nog even doorwerken.

Wanneer; 26 November 2023

Tijd; 10.00 tot 16.00 u (met eventueel uitloop)

Hoeveel personen? Er is plek voor 10 personen

Locatie? Bij Diana thuis in Heemskerk

Wat kost het?; €111,- inclusief een overheerlijke lunch

Ben jij ook enthousiast geraakt en wil je in verbinding met jezelf komen samen met gelijkgestemden? Meld je dan aan bij Mary Ludwig van Minnemoet of mij 💫✨

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk