Workshops & Retreats

Heart Healing avond

Avond Retreat

Wil jij een avond voor jezelf? Verbinden met gelijkgestemden? Een avond waarin we samen ceremoniële cacao gaan drinken om ons hart te openen, in ons lijf te komen en ons te gronden. Dit is pure cacao en geen psychedelische 😉 We gaan kaartjes leggen die ons extra begeleiding geven, en zetten ook een intenties met deze nieuwe maan voor de komende periode.

We gaan een geleide meditatie doen, waardoor je weer terug komt bij jezelf en in jezelf. Je gaat je lijf daardoor weer echt voelen. Daarna gaan we een sharingcirkel houden om die delen in ons te helen, want delen is helen. En tijdens zo een samenkomst ontstaan er altijd de mooiste gesprekken, waarin altijd blijkt dat de juiste mensen bij elkaar zitten. En die vaak in dezelfde processen zitten. 

Deze tijd gaan veel mensen door verschillende processen heen.Tijdens zo een avond voel je je gezien en gehoord en je maakt nieuwe verbindingen aan met mensen die net als jou op dit pad zitten. Dit pad waarin we weer terug gaan naar de essentie, en elke stap die we nemen met onszelf en voor onszelf brengt ons weer dichter bij onszelf. Wat weer verlichten geeft.

Het mooiste van nieuwe connecties aangaan, is dat je veel herkenning en erkenning ziet en krijgt. Waardoor er weer een deel in jou geheeld kan worden. Voel jij dat jij die verbinding aan wilt gaan met jezelf en een klein groepje gelijkgestemden? Dan is deze heart-healing avond voor jou. 

Hoe laat? ; De avond begint om 19.00 u en eindigt rond 22.00 u, er blijkt namelijk altijd wel een beetje uitloop te zijn. 

Waar ;  

Wanneer ; 

Investering in jezelf ; € 

Aantal personen ; 

Aanmelden ; info@amishaglow.com of 0627117470

image

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk