Workshops & Cursussen

Glow workshop

De workshop gaat over lichaamswerk en wat je met een paar simpele stappen kan doen om energetische en fysieke blokkades weg te halen. Hierdoor kan er meer energie stromen in het systeem en veranker je meer in je lichaam.
Je opent meer, waardoor je meer vrijheid in je systeem ervaart en je weer volledig terugkomt in je lijf. Ook zullen we een stukje energiewerk gaan doen, waardoor je meer in connectie komt met jezelf en de persoon die je gaat behandelen.

Ik ben gespecialiseerd in energiewerk en lichaamswerk, vooral gericht op trauma’s. Doordat ik zelf de nodige trauma’s heb meegemaakt in mijn leven heb ik deze wijsheid omgebogen in mijn werk, waarbij ik de mensen help met loslaten en mensen weer terug breng vanuit hun hoofd, terug in het hart. Ik help mensen weer echt te voelen en een stukje daarvan wil ik jou ook met alle liefde leren.

Met de kennis die je opdoet uit de workshop, kan je mensen in jouw omgeving of jouw praktijk helpen. De groep bestaat uit minimaal 2 personen en maximaal 6. Wil jij dit avontuur met mij aan gaan voor een prijs van €120,-

Ben je veel in je hoofd bezig en kun je moeilijk loslaten? Blijven je gedachten maar doorgaan en heb je behoefte aan meer energie en levendigheid, balans tussen denken en voelen? Dan is deze Glow workshop wellicht iets voor jouw. Tijdens deze workshop wisselen energiewerk-en lichaamsoefeningen elkaar af. Met deze oefeningen maak je contact met je lichaam. Je wordt je bewust van onderdrukte spanningen en bijbehorende patronen. Door je energie in beweging te brengen, kan deze weer gaan stromen. Je voelt je hierdoor ruimer en levendiger en zo wordt je je bewust van wat je lijf je te vertellen heeft.

Voor wie? 

Deze workshop is geschikt voor mensen die;
– nieuwsgierig zijn en met lichaamswerk aan hun eigen ontwikkeling willen werken
– zich bewuster willen worden van hun gevoelens en hun lichaam en de betekenis ervan.
– meer balans weer creëren tussen denken en voelen
– al enige ervaring met lichaamswerk hebben of hiermee willen kennismaken.
Werkwijze: In de workshop wordt gebruik gemaakt van lichaams – en energiewerk. Er wordt met minimaal 2 personen of een groep van maximaal 6 personen gewerkt.

w

Wat levert het je op?
Je ervaart wat lichaamswerk kan doen en leert meer over het lijf en hoe je met een paar simpele oefeningen meer balans kunt creëren.
Je voelt doordat je op elkaar gaat oefenen ook dat je vrijer in je lijf wordt en ademt, je ervaart meer ruimte, je levensenergie stroomt.
Je laat spanning los en zal daardoor ook emotioneel kunnen ontladen.
Je stress vermindert en je ziet alles helderder.
Je ervaart meer verbinding tussen hoofd, hart en lijf.

Dit ga je zelf ervaren en dit kan je uiteindelijk ook doorgeven aan degene die jij eventueel wilt behandelen.

De eerstvolgende workshop zal 25 maart zijn van 12 tot 17 u  in D’evelaer , op de Luttik Cie 35 in Heemskerk. Wil je erbij zijn? Stuur mij dan een bericht of bel naar 0627117470

 

wil je meer weten over de workshops & cursussen, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk