Access Bars

access bars

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?
Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet. Hierdoor krijg je meer ruimte en gemak in jouw leven.

Een Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan;

–angsten en fobieën
-depressie
-psychische klachten
-vermoeidheid
-slapeloosheid
-lichamelijke (pijn) klachten
-hypersensitiviteit
-betere concentratie
-helderder in het hoofd
-beter bij jezelf blijven
-betere leerprestaties
-stress verminderend
-immuunsysteem versterkend
-verbetert de relatie met jezelf en anderen
-een positievere houding ten opzichte van het leven en jezelf

Een Access Bars sessie werkt bijvoorbeeld ook goed bij ADD of ADHD, bij pijn in het lichaam, bij zwangerschapsklachten, wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn/migraine hebt, gestrest bent, moeite hebt met keuzes maken, te veel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet blij bent met jezelf enzovoorts. Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

 

 

thumbnail_IMG_8729

Dus wil jij jouw bars weer laten runnen? Neem dan even contact op met mij

Let op! Dit is ‘geen’ massage, dit is een healingstechniek! En als je voor het eerst komt voor een behandeling, is geadviseerd om deze behandeling de eerste 3 keer vlak achter elkaar te plannen. Zodat de energie goed verankerd zit in het systeem, en daarna is het verstandig deze behandeling 1x in de maand bij te houden of indien nodig en naar behoefte vaker.

Prijs; 80,- duur 45 a 60 min In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg. Ook geschikt voor kinderen.

Deze behandeling is ook te boeken in combinatie met 30 min reiki. Hiermee haal ik alle blokkades weg en zet ik het lichaam meer open, waardoor de energie sneller en dieper door zal werken. De kosten van access bars in combi met reiki zijn 100,- euro. Ook geschikt voor kinderen.

Voor de maand januari heb ik een leuke aanbieding! Gezien access bars veel meer effect heeft als je het 3x achter elkaar doet, heb ik voor degene die het willen een leuke aanbieding. Normaal is het voor 3x €240,- euro, maar tot het einde van de maand kan je 3 sessies boeken voor €200,- euro. Dat betekend maar liefst €40,- euro korting. Wil je het combineren met reiki dan kost het €250,- euro ipv €300,- euro. 

Dus wil jij graag kennismaken met access bars en ervaren wat het voor jou kan betekenen?
Boek dan nu een pakket voor 3 sessies, zodat jij meer rust, ruimte en ontspanning hebt, in het hoofd en in het lichaam.

 

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk