Ervaringen

Review plaatsen  Klanten reviews

  Wat klanten vinden!!

  Ik heb de Glow workshop bij Diana gevolgd. Gekaderd door Diana haar liefdevolle en duidelijke uitleg met voorbeelden heb ik handvatten aangereikt gekregen waarmee ik niet alleen bewuster ben van mijn eigen energie, maar ook die van een ander. Ik kan na de workshop voelen waar energie stagneert, en maak die punten weer vrij, een techniek die direct voor veel verlichting kan zorgen. Diana is daarin zeer kundig en bevlogen. Ik leef meer uit m’n hart en minder in mijn hoofd. Al met al een aanrader!
  Carrie
  De resetsessie was een Top-ervaring ! Diana heeft een hele leuke energie ,Voelde me direct op mijn gemak . Ze werkt heel doelgericht en efficiënt, Eerst serieus afgezien om nadien met een full body massage in zachtheid af te ronden . Het was de perfecte combinatie , Ik heb me sinds lang niet meer zo ontspannen en aanwezig gevoeld in mijn lichaam .
  Ken De rijck
  Lieve Diana. Na de massage zei je me meer vertrouwen te mogen hebben. ook zei je dat sommige mensen hun leven besluiten om te gooien na de massage. Sinds een dag of 4 ben je ineens vaker in mijn gedachten. Ik vroeg het universum om richting. En nu is het gebeurd; ik heb besloten mijn baan op te gaan geven. Dit is niet wat bij me past. En terwijl ik daar mee bezig ben denk ik weer aan jou en jouw woorden en weet ik; je had gelijk. Misschien wist je het al zelfs. Als je weer in het land bent kom ik graag nog een keer langs. Voor nu alle goed gewenst. Veel liefs
  -Anoniem
  Ik was laatst bij je voor de trauma healing. Ik wil even vertellen hoe het ervoor staat, vind het soms een beetje eng zelfs omdat ik oude patronen heb doorbroken; Ik heb geen migraine meer, normaal gesproken zeker 2x per week en nu mijn menstruatie een hele week, nu niets meer..geen eens hoofdpijn of vermoeidheid? Alles lijkt niet meer zo heftig of persoonlijk tegen mij gericht, ik trek super lieve mensen aan en luister meer naar mijn gevoel, ik ben er nog lang niet maar dit is een heel mooi nieuw begin! Ik wil je bedanken! Wat een mooi mens ben jij en wat een lessen heb ik al uit jou gehaald, en goh wat ben ik eindelijk eens op m’n plek gezet! Dank je wel
  Ik ben naar huis gegaan en heb eigenlijk alleen maar de hele dag in bed liggen janken, eetlust was 0 en eigenlijk nog steeds want ik merk dat ik het niet nodig heb, maar wel iets wil eten wat gezond is voor mijn lichaam. Heel raar, normaal bestond mijn dag uit eten eten en de bitch uithangen.. De nacht was ik ook heel onrustig, maar niet vervelend. Ik ben aardiger? Heb het even iets meer op een rijtje (helder) en mensen om mij heen merken ook dat ik anders ben op de een of andere manier, vrolijker.. Problemen van anderen zijn niet meer mijn probleem, ik heb geduld, bij de kassa, op de weg, met mensen.. Ik had dit dan weer niet erwacht dat er in mijn gedrag zo een omschakelijk zou komen, maar daar ben ik je echt heel dankbaar voor! Heel erg bedankt en tot snel!
  -C
  Even een dikke shout out voor deze bijzondere vrouw. Diana van Healingpraktijk Buddha Massage, geeft o.a. healingen en benadert klachten op een holistische wijze. Ik heb zelf de healing massage en balans massage mogen ervaren en ben bijzonder onder de indruk van haar behandelingen. Ik voel me nu zoveel beter en ervaar veel meer innerlijke rust. Ik gun dit iedereen en daarom wil ik mijn ervaring delen.
  Stephanie Dorenbos
  Deze topper weet wat ze doet. Heb al aantal transformational cupping behandelingen gehad en dat is verre weg van ontspannend maar heel doeltreffend. Bij Diana ben je in goede en professionele handen. Ze helpt je er doorheen! Aanrader
  Kim Molhoek
  Raadt Healingpraktijk Buddha Massage aan· De massages van Diana zijn bijzonder goed en helend.
  Laura Bliek
  Buitengewone ervaring. Diana was een leuke en gemakkelijke persoon om mee te praten en ze gaf me ook een aantal tips over mijn rugproblemen. Ik zal zeker nog vele malen gaan. Mocht je ooit Nederland bezoeken, dan raad ik een Reiki massage van harte aan aangeboden door Diana Douma. De energie waarmee je opgeladen wordt en het advies dat dit meisje heeft aangeboden is buitengewoon. Zelfs na een sessie maakt Diana je contact met jezelf en geeft je de kracht om alle dingen en aspecten van het leven in een veel positiever licht te zien! Voor meer details kun je contact met haar opnemen op haar facebookpagina Buddha Massage
  Cristi Albescu
  Diana is een topvrouw; ze kent de kneepjes van haar vak en en voelt aan wat op dat moment kan en mag gebeuren. Prachtig om haar aan werk te zien.
  Ferry Burger
  Al een tijdje kom ik bij Diana voor verschillende behandelingen. Begonnen met een energetische massage om vertrouwen te winnen ( nieuwe dingen zijn moeilijk voor mij) en uiteindelijk de reset behandeling gedaan. Geweldige ervaringen die me hebben geholpen groeien als mens. Meer rust en meer vertrouwen en een positievere blik is wat ik hier aan over heb gehouden. Ook meer tevredenheid en innerlijke rust. Natuurlijk loop ik nog steeds tegen dingen aan, maar ik zit wel echt 10 keer beter in mijn vel. En durf meer voor mijzelf te kiezen. Ik ga binnenkort weer terug voor een nieuwe behandeling. Ik ben dankbaar dat dankzij Diana dingen weer stromen en er daardoor veel meer ruimte is voor al het moois wat de toekomst kan bieden.
  -R
  Ik wilde je heel erg bedanken voor de massage. Ik voel me anders, heel gek..rustiger in mijn hoofd, minder de drang om te snaaien.. Maar het voelt fijn! Ook denk ik veel na over wat je tijdens de behandeling zei over pleasen, ben er ook achter waar dat in zit! Heel erg bedankt voor deze fijne behandeling! & zeker tot gauw voor een volgende behandeling! Liefs
  Iedere 4 weken gun ik mijzelf een energetische massage van Diana. Ik heb echt heel veel massages gehad in mijn leven, dan was mijn lijf ontspannen maar mijn geest nog druk en onrustig. Nu kom ik net bij Diana vandaan en ik zweef een beetje, alle stress, ellende, zorgen zijn weg. Heerlijk! Ik ben zo blij dat ik via via terecht bij haar ben gekomen. Gewoon echt een blije klant.
  – Huidspecialistmaris
  Hi lieve Diana, ik ben bij je geweest en wil even teruggeven dat ik me heel erg goed voel! Met name weer vrij kunnen ademen en doet me heel erg goed. Ik slaap heel diep en voel echt dat ik aan het loslaten ben. Dankjewel! Ik kom over een tijdje nog eens terug! Bedankt nogmaal.
  -Sabine Spiegelberg
  Lieve Diana, Ik ben nog steeds zooo enorm dankbaar dat ik op een of andere manier bij je ben beland… Ik vond mijn healing bij je mega heftig en had gewoon echt de juiste woorden niet.. Ik denk er echt nog steeds een paar keer per dag aan terug. Dank je wel dat jij er bent en dit doet!!! Mijn voornemen voor volgend jaar is om je zeker vaker te bezoeken! Vanaf het begin voelde ik me safe en op gemak bij je. Ben oprecht blij dat jij er bent en dat je dit doet. Tot snel! Liefs
  Mandy
  Tot nu toe heb ik ervaring met de healing massage en de cupping massage van Diana. Beide massages worden afgesloten met een heerlijke full body massage met warme olie. Diana luistert goed naar je klachten en je verhaal en past de behandeling daarop aan. Door de behandelingen heb ik veel minder last van vervelende pijntjes, kan ik beter bewegen en zit lekkerder in mijn vel. Een afspraak maken kan altijd op korte termijn. Een behandeling bij Diana is zeker een aanrader!
  Karin van Vuure
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit Diana is een heel mooi persoon met een bron van kennis en ervaring. Ze is in staat pijn te verlichten en stress te verminderen en de massage werkt (nog dagen) door op diepere lagen. Een ervaring die ik iedereen aan kan raden.
  Saskia Broersma Jenezon
  Positief: Kwaliteit Diana heeft een fijne energie waardoor je je direct op je gemak voelt en kan overgeven aan haar helende handen. Ze luistert, voelt, en werkt vanuit liefde om jou te helpen. Al 2 bijzondere behandelingen gehad. Ik zou Diana 100 procent aanraden.
  Eva Singor
  Heb hier een heerlijke massage gehad! Ze weet precies de pijnlijke punten te vinden! En weet ze dan ook heel goed los te masseren! Je voelt je er echt tot rust komen!!! Echt een aanrader!
  Chantal Wakker

  Email

  info@amishaglow.com

  Telefoon

  0627117470

  Adres

  Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk