Ervaringen

Review plaatsen  Klanten reviews

  Wat klanten vinden!!

  - twee weken geleden heb ik een reset behandeling gehad bij Diana. Het was voor mij een bijzondere ervaring. Vanaf moment 1 gaf Diana mij een veilig gevoel om mezelf volledig over te geven. Ze nam me mee in de behandeling door goed uit te leggen wat ze gaat doen en tijdens de behandeling bleef ze in contact door te blijven vragen wat ik voel en hoe dit voelt. Hierdoor bleef ik in verbinding en ervaarde ik dat energetisch blokkades in de vorm van luchtbelletjes in beweging kwamen met als gevolg dat de energie in mijn lichaam ging stromen als een malle. Samen volgden we de stroming en blokkades waardoor dit 1 voor 1 werd aangepakt en bevrijd. Met als gevolg dat mijn lichaam zich krachtiger voelt, veiliger, helderder en het voelend waarnemen is versterkt, minder ruis op het kanaal en hierdoor in directe verbinding met mijn intuïtie. En hier ben ik zeer dankbaar voor want mijn intuittie is het belangrijkste Middel in het volgen van mijn pad! Zoo, ik heb het leven nog nooit zo lekker intens gevoelt zonder psychedelica! Man man man. Dank je wel he!
  Rinus Bijl
  Afgelopen maand heb ik een Reset sessie gehad van Diana. Ik had direct een goed , vertrouwd gevoel bij Diana, ze werkt vanuit een zuivere intentie 🙏🏽. De sessie zelf was echt afzien, de blokkades werden flink aangepakt! De sessie werd rustig afgesloten met een massage. Maar dan misschien nog wel het belangrijkste.. de dagen na de massage. Twee dagen na de sessie voelde ik echt meer rust in mijn lijf, ik zag het ook aan mijn zielsspiegeltjes (honden). Diana heeft mij echt op het hart gedrukt om meer te doorvoelen. Hierdoor zijn er onwijs mooie dingen op mijn pas gekomen. (Kan wel een uur doorschrijven hierover). Voor mij was deze sessie (achteraf) echt nodig om weer meer in mijn gevoel te komen 🍀! Thankyou Diana 🤍 Ik blijf het bijzonder vinden, het voelt alsof ik steeds meer in mijn kracht kom te staan. Echt 🤍 it
  Dieuwke
  De resetsessie was een Top-ervaring ! Diana heeft een hele leuke energie ,Voelde me direct op mijn gemak . Ze werkt heel doelgericht en efficiënt, Eerst serieus afgezien om nadien met een full body massage in zachtheid af te ronden . Het was de perfecte combinatie , Ik heb me sinds lang niet meer zo ontspannen en aanwezig gevoeld in mijn lichaam .
  Ken De rijck
  Lieve Diana. Na de massage zei je me meer vertrouwen te mogen hebben. ook zei je dat sommige mensen hun leven besluiten om te gooien na de massage. Sinds een dag of 4 ben je ineens vaker in mijn gedachten. Ik vroeg het universum om richting. En nu is het gebeurd; ik heb besloten mijn baan op te gaan geven. Dit is niet wat bij me past. En terwijl ik daar mee bezig ben denk ik weer aan jou en jouw woorden en weet ik; je had gelijk. Misschien wist je het al zelfs. Als je weer in het land bent kom ik graag nog een keer langs. Voor nu alle goed gewenst. Veel liefs
  -Anoniem
  Ik was laatst bij je voor de trauma healing. Ik wil even vertellen hoe het ervoor staat, vind het soms een beetje eng zelfs omdat ik oude patronen heb doorbroken; Ik heb geen migraine meer, normaal gesproken zeker 2x per week en nu mijn menstruatie een hele week, nu niets meer..geen eens hoofdpijn of vermoeidheid? Alles lijkt niet meer zo heftig of persoonlijk tegen mij gericht, ik trek super lieve mensen aan en luister meer naar mijn gevoel, ik ben er nog lang niet maar dit is een heel mooi nieuw begin! Ik wil je bedanken! Wat een mooi mens ben jij en wat een lessen heb ik al uit jou gehaald, en goh wat ben ik eindelijk eens op m’n plek gezet! Dank je wel
  Ik ben naar huis gegaan en heb eigenlijk alleen maar de hele dag in bed liggen janken, eetlust was 0 en eigenlijk nog steeds want ik merk dat ik het niet nodig heb, maar wel iets wil eten wat gezond is voor mijn lichaam. Heel raar, normaal bestond mijn dag uit eten eten en de bitch uithangen.. De nacht was ik ook heel onrustig, maar niet vervelend. Ik ben aardiger? Heb het even iets meer op een rijtje (helder) en mensen om mij heen merken ook dat ik anders ben op de een of andere manier, vrolijker.. Problemen van anderen zijn niet meer mijn probleem, ik heb geduld, bij de kassa, op de weg, met mensen.. Ik had dit dan weer niet erwacht dat er in mijn gedrag zo een omschakelijk zou komen, maar daar ben ik je echt heel dankbaar voor! Heel erg bedankt en tot snel!
  -C
  Vorige week heb ik met m’n zus en vriendin een chocobliss ceremonie gedaan. Gezien dit onze eerste keer was wilde we dit graag onder begeleiding doen. We kwamen bij de praktijk van Diana uit, omdat mijn vriendin al een eerdere fijne ervaring met Diana heeft gehad. We kwamen aan, we werden ritueel gereinigd en mochten ons plekje uitzoeken. Diana had alles tot in de puntjes verzorgd. De ruimte voelde heel goed, de intro was fijn, etc. De chocobliss zelf voelde echt als een cadeautje aan mezelf en zou ik echt iedereen die hier voor open staat aanraden. Echter daar waar ik soms even niet verder kwam, was Diana echt zo’n fantastische spaceholder. Ze heeft ons alle 3 zo goed geholpen en begeleid in ons proces. Ik gun iedereen deze mooie reis samen met Diana!! Liefs
  Janine
  Ik ben ondertussen 2 keer bij Diana geweest: voor een glow/reset sessie en met 2 vriendinnen een chocobliss sessie ondergaan. 1 woord: fantastisch! Wat is Diana geweldig; ze weet je heel goed op je gemak te stellen, haar ruimte is bij binnenkomst al fijn en wat zij kan is gewoon zo bijzonder! Ze voelt heel goed wat je nodig hebt en weet je ook, wanneer je misschien denkt nee, erdoorheen te helpen omdat je dat gewoon nodig hebt voor heling. Ik kan iedereen een ervaring bij Amisha Glow adviseren en gún dit ook iedereen!
  Simone Deugd
  Buitengewone ervaring. Diana was een leuke en gemakkelijke persoon om mee te praten en ze gaf me ook een aantal tips over mijn rugproblemen. Ik zal zeker nog vele malen gaan. Mocht je ooit Nederland bezoeken, dan raad ik een Reiki massage van harte aan aangeboden door Diana Douma. De energie waarmee je opgeladen wordt en het advies dat dit meisje heeft aangeboden is buitengewoon. Zelfs na een sessie maakt Diana je contact met jezelf en geeft je de kracht om alle dingen en aspecten van het leven in een veel positiever licht te zien!
  Cristi Albescu
  Ik wil je bedanken voor de bijzondere massage. Ik was er een middag beduusd van, 2 dagen heel moe. Maar voel dat het zo ontzettend veel lucht en ruimte heeft gegeven in mijn hoofd. ook had ik al een tijd last van een geïrriteerd gevoel in mijn rechterborst, dat ik ook weg. Ik heb geen tranen meer gehad, maar wel een momentje dat ik voelde opkomen, omdat ik zo blij ben dat ik bij je ben geweest. Ontzettend bedankt lieve Diana <3 Ik hoop dat ik ooit weer eens bij je terug mag komen. Mooi mens ben je met een hele bijzonder gave.
  Ik voel me echt zoveel fijner!!! Ben echt blij dat je op mijn pad bent gekomen, zo fijn! nogmaals dank <3<3<3
  Donna
  Lieve Diana, Wat ben ik blij dat ik toch de stap heb genomen om naar jou toe komen. Het is een uur rijden, maar zeker de moeite waard. Mijn lichaam zat helemaal vast en ik had lichamelijke klachten. Het verdriet van het verlies van mijn vader kwam er na een jaar toch echt een keer uit. Mensen teleurstellen, het altijd AAN staan gaat een keer opbreken, ondanks dat ik altijd denk dat ik de hele wereld kan dragen, niet dus🙄 Ik vond de reset sessie wel heel pittig en ik wist dat ik het ging voelen, maar jij hebt mij daar heel mooi en fijn doorheen geholpen. Nu 2 weken later merk ik het enorme verschil en langzaam komt de oude Syl weer terug. Dank je wel mooi mens. Ik ben zo blij met jou❤️
  Sylvia Kuiper
  Bijzondere fijne, warme vrouw. Ze heeft mij ontzettend geholpen met mijn huidige situatie begrijpen en verder te gaan. Ik voelde me warm, verwelkomt en geen moment ongemakkelijk en had vooral het idee dat ze echt begreep waar ik doorheen ging.
  Dena
  Dankjewel Diana, Zoo fijn voel me heel relaxed en rustiger na de behandeling. Helemaal zen en positief <3
  Maureen
  Hay topper, Ten eerste wat ben ik blij dat ik je via via heb leren kennen. Ik ben naar jou toegekomen voor de glow up. En wat voel ik mij hierdoor stukken beter, ondanks dat je me soms behoorlijk pijn heb gedaan haha. Ik voelde me meteen op m’n gemak bij je en gaf me meteen over aan je omdat ik niet wist wat ik moest verwachten. Ik kampte met duizelingen de afgelopen maanden en wilde hier vanaf, veel geprobeerd maar niet met de resultaten wat ik wilde. Na jou sessie heb ik nauwelijks tot bijna geen duizelingen meer voel me lekkerder in m’n vel en rook nu zelfs ook een heel stuk minder en heb er ook bijna geen behoefte om te roken. 2 dagen voelde ik me niet best maar dat had je al verteld dat, dat kon gebeuren. Ben je nu al dankbaar wat je bereikt heb bij me. Hele lieve vrouw die weet waar ze het over heeft. Echt een aanrader en ik kom zeker terug bij Diana.
  Niek
  Diana is heel spontaan,, liefdevol en betrokken. Ze heeft een fantastische releasing techniek waarbij spanningen uit je lichaam kunnen worden vrijgemaakt. Ik heb dat zelf mogen ervaren in mijn maaggebied, waarbij ik heb gevoeld dat het na de techniek stukken lichter was in mijn maag. Daarnaast is ze heel goed in energiewerk en bied een fijne en veilige omgeving om je over te geven aan ontspanning. Een echte aanrader!
  Marjo
  Hi Diana, Ik zou nog even laten weten hoe het is met me. Ik heb me de afgelopen week rustiger gevoeld dan anders, dat was heel fijn. Normaal ben ik een soort kip zonder kop en dat is nu wel anders. Na de sessie was ik helemaal kapot en ik heb die avond echt van 21 tot 9 diep geslapen, wat al jaren niet gebeurd was. Ik droom heel intens en van alles uit mijn hele leven komt voorbij (van jeugd tot exen haha).
  Ik voel me zo vele malen beter in me vel Meer energie, vrolijker en helderder! Echt top! Thanks
  Lieve Diana, ik zou jou nog een terugkoppeling sturen over wat ik heb gevoeld sinds onze sessie. Ik wil eerst zeggen dat ik merk dat je me terug hebt gezet in mijn gevoel, ik voel weer alles, maar weer alles mee en kan het ook snel voelen als ik iets niet trek oid. Tijdens de sessie voelde ik mijn oogleden stromen, de huid onder mijn tranen stroomde, mijn mond, neus, handen. Toen ik op mijn buik ging liggen, zweefde ik bijna zoveel energie voelde ik door mijn lichaam gaan. Ik kon mijn schouder weer zonder moeite laten hangen. Ik voelde veel verdriet bij de keren dat jij bezig was aan mijn rechterkant. Na de sessie stroomde alles weer en kon ik eindelijk weer ademhalen. Slikken ging weer moeiteloos. De mist was opgelost uit mijn hoofd, dingen die bepaalde mensen tegen mij hebben gezegd de laatste jaren vielen op zijn plek. Mijn buik had een ontspannere vorm en stak van naar voren. Toen ik naar bed ging, voelde ik mijn ontspannen en kon ik , zonder teveel piekeren gewoon gaan slapen. Ik heb niet een mijn cbd olie genomen of gemediteerd om dingen los te laten. De energie tussen mijn vriend en mij vloeide weer. Het viel hem meteem op dat ik er anders uit zag, hij zag (onbewust) mijn energie om mijn heen stromen denk ik. Ik voelde me ontzettend aangetrokken tot hem en voelde weer, met mijn hele lichaam, mijn liefde voor hem. Dit voelde zo ontzetten fijn, als thuiskomen. Ik had het lang al niet meer zo intens gevoeld. De dag daarna, dag 1 noem ik het; ontspannen opgestaan en weer de liefde naar mijn vriend. Ik voelde me content met mezelf. Weer zin ( uit mezelf) in seks. Dat had ik ook al ontzettend lang niet gehad. Ik kon makkelijker in het nu leven zonder daar veel moeite voor te doen. Beter in staat om in te schatten waar ik wel en geen energie voor heb. Dag 2: Spierpijn in kuiten, vooral mijn linker kuit. Ik was die dag ook erg moe en had veel last van gas, vooral scheten maar ook boeren. Dag 3; Ik moest veel huilen en ik had nog steeds die spierpijn in mijn kuiten, vooral links. Ik heb 's avonds geschreven en heb ontdekt dat schrijven mij ontzettend helpt om uit mijn hoofd te komen en te ontspannen. Het voelt allemaal onwennig, misschien omdat ik al lang niet meer zo verbonden ben geweest met mezelf. Pfoeh heel verhaal.. ik ben ontzettend blij dat ik naar jou toe ben geweest. Het heeft mij echt ontzettend gehhopen en ik wil zeker nog een keertje komen.
  Ik wilde even met je delen dat ik me zo helder en licht voel. Het is echt zo fijn, zo los. Ik vond het een heel, heel bijzondere ervaring. M'n vriend zag het in m'n ogen en gaat binnenkort ook een afspraak bij je maken voor een reset sessie!
  Nadat ik via via positieve verhalen hoorde over de sessies die Diana doet, durfde ik het aan om aan mezelf te gaan werken. Ik koos voor het traject. Waar ik in het begin nog weerstand en angst voelde voor het onbekende, stelde Diana me al snel op m’n gemak. Ik vond de reset sessie heftig. Nooit eerder had ik zo’n pijn ervaren. Maar ik was ook ontzettend opgelucht, ik hoefde de last niet meer alleen te dragen. De dagen daarna kwam er nog van alles boven. Gelukkig konden we hierover praten tijdens de coaching gesprekken. Het is geen quick fix, maar wel een kick start. Ik ben er nog niet, maar als ik zie waar ik nu sta heb ik al een mooie groei gemaakt. Bedankt daarvoor!
  Larissa
  Ik heb het traject geboekt bij Diana. Ik ben net begonnen als ZZP' er en wilde graag meer in mijn kracht komen te staan. Ik heb haar heel bewust uitgekozen, omdat ik wist dat zij mij heel goed en snel kan spiegelen met waar ik mee aan de slag mag in mijzelf. Dit had ik al gemerkt bij de eerdere glowupsessies. Haar kracht zit hem in haar directheid. Snel resultaat...als je uiteraard in staat bent om écht naar jezelf te kijken en de diepe duik te maken.. Ik ben haar in ieder geval enorm dankbaar voor wat ze voor mij heeft kunnen betekenen! Maar ik ben mij ook bewust dat veel mensen deze directheid moeilijk kunnen vinden. Voelen is uiteindelijk de essentie van het dichter bij jezelf komen. Met haar eigen glowups en resets heeft zij mij ook weer opnieuw fysiek weten te spiegelen. Eindigend met een (welverdiende🤣) heerlijke massage..💫💞
  Tessa
  Ik wilde je heel erg bedanken voor de massage. Ik voel me anders, heel gek..rustiger in mijn hoofd, minder de drang om te snaaien.. Maar het voelt fijn! Ook denk ik veel na over wat je tijdens de behandeling zei over pleasen, ben er ook achter waar dat in zit! Heel erg bedankt voor deze fijne behandeling! & zeker tot gauw voor een volgende behandeling! Liefs
  Hi lieve Diana, ik ben bij je geweest en wil even teruggeven dat ik me heel erg goed voel! Met name weer vrij kunnen ademen en doet me heel erg goed. Ik slaap heel diep en voel echt dat ik aan het loslaten ben. Dankjewel! Ik kom over een tijdje nog eens terug! Bedankt nogmaal.
  -Sabine Spiegelberg
  Lieve Diana, Ik ben nog steeds zooo enorm dankbaar dat ik op een of andere manier bij je ben beland… Ik vond mijn healing bij je mega heftig en had gewoon echt de juiste woorden niet.. Ik denk er echt nog steeds een paar keer per dag aan terug. Dank je wel dat jij er bent en dit doet!!! Mijn voornemen voor volgend jaar is om je zeker vaker te bezoeken! Vanaf het begin voelde ik me safe en op gemak bij je. Ben oprecht blij dat jij er bent en dat je dit doet. Tot snel! Liefs
  Mandy
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit Diana is een heel mooi persoon met een bron van kennis en ervaring. Ze is in staat pijn te verlichten en stress te verminderen en de massage werkt (nog dagen) door op diepere lagen. Een ervaring die ik iedereen aan kan raden.
  Saskia Broersma Jenezon
  Positief: Kwaliteit Diana heeft een fijne energie waardoor je je direct op je gemak voelt en kan overgeven aan haar helende handen. Ze luistert, voelt, en werkt vanuit liefde om jou te helpen. Al 2 bijzondere behandelingen gehad. Ik zou Diana 100 procent aanraden.
  Eva Singor
  Heb hier een heerlijke massage gehad! Ze weet precies de pijnlijke punten te vinden! En weet ze dan ook heel goed los te masseren! Je voelt je er echt tot rust komen!!! Echt een aanrader!
  Chantal Wakker
  Tweede keer reset massage. Daar waar ik de eerste reset ervaarde dat ik de opgeslagen trauma energie met grote kracht kon loslaten, was deze tweede reset sessie, 10 maanden later, voor mij nodig om mezelf op een diepere laag te kunnen ontmoeten. De wens was er dan ook om de laatste blokkades in mezelf aan te laten raken om mezelf zo nog meer te bevrijden. En wat een bevrijding was het! Het gevoel was wederom krachtig, maar ik kon veel sneller in overgave naar mijn pijn. Dat liet mijn lijf ook merken; zweten, krachttermen, trillen en huilen. Ik heb voor mijn gevoel hiermee echt iets in mezelf kunnen doorbreken, tot een niveau waarin ik me echt bewust ben van mijn eigen kracht. Dat voel ik de day after ook; ik geef voor m’n gevoel bijna licht! Voel weer echte vreugde en voel me heel ‘open’ en liefdevol. Daarnaast wel ook moe, het proces is echt gaande. Ik kan het de ruimte geven die het nodig heeft. Benieuwd naar de effecten op de lange termijn! 🙏🏻
  C
  2de keer reset sessie. Daar waar ik de eerste reset ervaarde dat ik de opgeslagen trauma energie met grote kracht kon loslaten, was deze 2de reset sessie, (10 maanden later) voor mij nodig om mezelf op een diepere laag te kunnen ontmoeten. De wens was er dan ook om de laatste blokkades in mezelf aan te laten raken om mezelf zo nog meer te bevrijden. En wat een bevrijding was het! Het gevoel was wederom krachtig, maar ik kon veel sneller in overgave naar mijn pijn. Dat liet mijn lijf ook merken; zweten, krachttermen, trillen en huilen. Ik heb voor mijn gevoel hiermee echt iets in mezelf kunnen doorbreken, tot een niveau waarin ik me echt bewust ben van mijn eigen kracht. Dat voel ik de day after ook; ik geef voor m'n gevoel bijna licht! Voel weer echte vreugde en voel me heel 'open' en liefdevol. Daarnaast ook wel moe, het proces is echt gaande. Ik kan het de ruimte geven die het nodig heeft. Benieuwd naar de effecten op lange termijn! Inmiddels 2 weken verder na de reset. En ik heb een extra bron aan shit aangeboord, en ik merk dat ik er echt de tijd voor wil nemen om er mee te zitten. Het te doorvoelen, onderzoeken en in compassie met mezelf te laten zijn. Soms lastig omdat het leven in hoog tempo doorgaat, maar zo helend! Ik heb het idee dat ik aan de vooravond van een nog veel grotere doorbraak sta!
  Carrie
  Hi Diana, heel erg bedankt voor de glow up. Heel bijzonder hoeveel effect de massage op mij heeft gehad. Vanaf dinsdag voelde ik mij heel duidelijk weer met beide benen op de grond, in plaats van dat ik er ergens boven zweefde. Het gevoel van paniek dat ik eigenlijk iedere dag wel voelde is de afgelopen 2 dagen compleet gaan liggen. Daarnaast voel ik mij veel beter verbonden met alles om mij heen. Zo komt muziek intenser binnen, kleuren zijn mooier en het lijkt wel of ik de energie van mensen om mij heen beter aanvoel. Ook voel ik weer veel meer de behoefte om te mediteren, hier zie ik dan weer die mooie kleuren die ik tijdens de massage ook zag. Tijdens het mediteren voel ik ook vooral de energie rondom mijn zonnevlecht en in mijn rechterarm veel stromen. Echt een hele bijzondere ervaring! Dankjewel voor je geruststelling bij binnenkomst en prettige benadering! Ik ben je enorm dankbaar. <3
  Fea

  Email

  info@amishaglow.com

  Telefoon

  0627117470

  Adres

  Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

  Winkelwagen