Reset sessie

Reset sessie

Deze methode die gechanneld is door mijn hogere zelf gaat dieper en haalt op diepere lagen blokkades en emoties weg, en is ook bedoeld voor mensen die echt klaar zijn om de diepte in te gaan. Ik zal energetisch en fysiek vooral in diepere lagen van de buik werken, waar veel energie op kan slaan. Het gaat erom dat we de energie eruit krijgen, waardoor het lichaam in volledige ontspanning en overgave terecht komt en alle blokkades in jouw lichaam opgelost worden. Hierin zal ik jou volledig begeleiden. Ook kan ik transformational cupping en andere vormen van cuppingtherapie toepassen. De sessie werkt op diepere lagen, wat gunstig is voor het verwerken van trauma’s, energetische en fysieke blokkades, verklevingen en emotionele en fysieke pijn. De sessie sluiten we af met een massage, zodat jouw systeem en de energieën die losgekomen zijn uitbalanceren.

Deze sessie geeft jouw hele systeem een volledige reset. Met het opheffen van de blokkades kan er dus zoveel loskomen dat de dagen erna jouw lichaam in detox gaat en/of door een proces gaat. Hierbij kunnen eventuele fysieke pijnen en mentale klachten en emoties naar de oppervlakte komen om het systeem te verlaten. Houd daarom ook rekening mee dat je misschien een paar dagen erna rust nodig hebt en vrij van verplichtingen bent, om alles goed te laten integreren. Dus zo min mogelijke prikkels binnen krijgt. Omdat we dieper op het systeem werken, kan deze sessie op sommige plekken als zeer pijnlijk ervaren worden. Dit is juist de bedoeling en kan heel veel weerstand helpen loslaten, waardoor je veel meer ruimte, vrijheid en verlichting in jouw systeem ervaart. Voor de sessie gelieve niet al te zwaar eten. Positieve uitwerking van de sessie is dat je meer ruimte in jouw systeem ervaart en zorgt voor meer rust, harmonie en balans. Je kunt naar aanleiding van de reset sessie, je leven opnieuw beginnen!

Veel voorkomende resultaten zijn;

-meer vertrouwen hebben in het leven en in jezelf waardoor je meer vrolijkheid en blijheid ervaart en jouw geluksgevoelens komen terug

-meer stroming in het lijf, doordat je weer terug komt in je lijf en uit het hoofd. Je zal meer energie ervaren, waardoor je weer helder kan denken, helderder ziet en veel helderder kan voelen

-overwinnen van angsten, waardoor je weer beter kan slapen, veel meer rust en minder onrust en meer balans


De reset kan helpen bij klachten als;

hoofdpijn, nek-, schouder-, rug-, knie-, arm-, spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij artrose, cellulitis, fibromyalgie, stress-gerelateerde klachten en bindweefselklachten of verklevingen inclusief littekenbehandeling (rondom litteken, minstens 6 maanden oud en goed genezen).

thumbnail_IMG_8592

Prijs; is €333,- Deze sessie kan 3 uur duren.

Let wel; Elk systeem reageert anders en het is niet gezegd dat bij iedereen de sessie gelijk aanslaat.  Het is namelijk geen quick fix, en soms zijn er meerdere sessies voor nodig om jouw doel te behalen. Het is in geval ernstige gevallen geadviseerd om het All-In Traject aan te gaan, waarin we gelijk doorpakken. 

Houd er dus rekening mee dat deze sessie als zeer pijnlijk ervaren kan worden, en je de dagen erna nog een beurs gevoel kunt hebben. 

En als je niet bereid bent om jouw donkere stukken aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat er naar boven komt tijdens en na de sessie, dan is deze sessie niks voor jou. Je lichaam gaat namelijk in proces en er kunnen donkere delen naar de oppervlakte komen om je systeem te verlaten. Velen zijn al voorgegaan en hier kan je lezen wat de ervaringen zijn.

 

Wil je meer weten over deze sessie, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk