Reset sessie

Reset sessie

Dit is een behandeling die dieper gaat en op diepere lagen blokkades, emoties en trauma’s weghaalt, en is ook bedoeld voor mensen die echt klaar zijn om de diepte in te gaan. Ik zal energetisch en fysiek in diepere lagen van de buik te werken, waar veel energie op kan slaan. Het gaat erom dat je de energie eruit krijgt, waardoor het lichaam in volledige ontspanning terecht komt en alle blokkades in jouw lichaam opgelost worden. Hierin zal ik jou volledig begeleiden. De behandeling sluiten we af met een massage, zodat jouw systeem uitbalanceert.

Deze behandeling kan je hele systeem een volledige reset geven. Met het opheffen van de blokkades kan er dus zoveel loskomen dat de dagen erna je lichaam in detox kan gaan en/of door een proces gaat. Hierbij kunnen eventuele fysieke pijnen en mentale klachten naar de oppervlakte komen om het systeem te verlaten. Houd daarom ook rekening mee dat je misschien een paar dagen erna rust nodig hebt en vrij van verplichtingen bent, om alles goed te laten integreren. Omdat we dieper op het systeem werken, kan deze behandeling op sommige plekken als zeer pijnlijk ervaren worden. Dit is juist de bedoeling en kan heel veel weerstand helpen loslaten, waardoor je veel meer ruimte en vrijheid in je systeem ervaart. Voor de behandeling gelieve niet al te zwaar eten.

Positieve uitwerking van de behandeling is dat je meer ruimte in je systeem ervaart. Het balanceert je mannelijke en vrouwelijke energie, wat zorgt voor meer rust, harmonie en balans. Veel positieve energie, omdat je energetische frequentie is verhoogd en je hierdoor in een hogere vibratie bent. En je bent weer volledig terug in je lijf, wat ervoor zorgt dat je beter je hart kan volgen en sterker in je schoenen staat.

 

Veel voorkomende resultaten zijn dat men;

-weet welke richting hij/zij op moet met zijn/haar leven

-meer vertrouwen hebben in het leven en in zichzelf

-meer vrolijkheid en blijheid ervaart, geluksgevoelens komen terug

-knopen worden eindelijk doorgehakt

-helder denken en helder zien en veel helderder voelen

-veel mensen die deze behandeling boeken, zijn daarna vooruit gegaan in hun leven en hebben flinke stappen vooruit gemaakt en zijn zelfs van richting veranderd

-meer stroming in het lijf, het hoofd en meer energie

-beter slapen, veel meer rust en minder onrust

-ontlading en verlichting

6994

Prijs; € 120,- voor 90 min. (deze is alleen voor personen die hem al eerder ontvangen hebben), € 180,- voor 2 uur , 2.5 u is € 220,-. Tijdens de eerste behandeling is minstens 2 u geadviseerd en bij diepere trauma’s of processen 2.5 uur, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en alle blokkades weghalen. Je mag altijd van te voren aangeven als je deze sessie boekt, dat je een mildere variant ervan wilt ondergaan. Ook is het mogelijk om een traject aan te gaan in combi met coaching. Dit gezien je na de reset sessie ook in proces kan gaan met jezelf. En ik kan je daar doorheen begeleiden. Vraag naar de mogelijkheden.  In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier komen dan extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk