Reset sessie

Reset sessie

Deze zelfontwikkelde methode gaat dieper en haalt op diepere lagen blokkades, emoties en trauma’s weg, en is ook bedoeld voor mensen die echt klaar zijn om de diepte in te gaan. Ik zal energetisch en fysiek in diepere lagen van de buik werken, waar veel energie op kan slaan. Het gaat erom dat we de energie eruit krijgen, waardoor het lichaam in volledige ontspanning terecht komt en alle blokkades in jouw lichaam opgelost worden. Hierin zal ik jou volledig begeleiden. De sessie sluiten we af met een massage, zodat jouw systeem en de energieën die losgekomen zijn uitbalanceren.

Deze sessie kan je hele systeem een volledige reset geven. Met het opheffen van de blokkades kan er dus zoveel loskomen dat de dagen erna je lichaam in detox kan gaan en/of door een proces gaat. Hierbij kunnen eventuele fysieke pijnen en mentale klachten naar de oppervlakte komen om het systeem te verlaten. Houd daarom ook rekening mee dat je misschien een paar dagen erna rust nodig hebt en vrij van verplichtingen bent, om alles goed te laten integreren. Dus zo min mogelijke prikkels. Omdat we dieper op het systeem werken, kan deze sessie op sommige plekken als zeer pijnlijk ervaren worden. Dit is juist de bedoeling en kan heel veel weerstand helpen loslaten, waardoor je veel meer ruimte en vrijheid in je systeem ervaart. Voor de sessie gelieve niet al te zwaar eten.

Positieve uitwerking van de sessie is dat je meer ruimte in je systeem ervaart. Het balanceert je mannelijke en vrouwelijke energie, wat zorgt voor meer rust, harmonie en balans. Veel positieve energie, omdat je energetische frequentie is verhoogd en je hierdoor in een hogere vibratie bent. En je bent weer volledig terug in je lijf, wat ervoor zorgt dat je beter je hart kan volgen en sterker in je schoenen staat.

Veel voorkomende resultaten zijn dat men;

-weet welke richting hij/zij op moet met zijn/haar leven

-meer vertrouwen hebben in het leven en in zichzelf

-meer vrolijkheid en blijheid ervaart, geluksgevoelens komen terug

-knopen worden eindelijk doorgehakt

-helder denken en helder zien en veel helderder voelen

-veel mensen die deze behandeling boeken, zijn daarna vooruit gegaan in hun leven en hebben flinke stappen vooruit gemaakt en zijn zelfs van richting veranderd en meer hun hart/gevoel gaan volgen

-meer stroming in het lijf, het hoofd en meer energie

-beter slapen, veel meer rust en minder onrust en meer balans

-ontlading en verlichting

-overwinnen van angsten

-veel beter voelen en aanvoelen 

-weer terug in het lijf en uit het hoofdDus

thumbnail_IMG_8592

Prijs; € 150,- voor 90 min. (deze is alleen voor personen die hem al eerder ontvangen hebben), € 200,- voor 2 uur , 2.5 u is € 250,-. Tijdens de eerste sessie is  2.5 uur geadviseerd, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en zoveel mogelijk blokkades weg kan halen. 

Weet dat elke sessie je weer een laag dieper brengt en dichter bij je kern brengt en dus ook jouw geluksgevoelens kunnen weer naar de oppervlakte komen.

Als je niet bereid bent om jouw donkere stukken aan te gaan tijdens en na de sessie, dan is deze sessie niks voor jou. Je lichaam gaat namelijk in proces en er kunnen donkere delen naar de oppervlakte komen om je systeem te verlaten. Velen zijn al voorgegaan en hier kan je lezen wat de ervaringen zijn, maar je kan ook even de highlights van de reviews op instagram bekijken. 

Je mag altijd van te voren aangeven als je deze sessie boekt, dat je een mildere variant ervan wilt ondergaan. Ook is het mogelijk om een traject aan te gaan in combi met coaching. Dit gezien je na de reset sessie ook in proces kan gaan met jezelf. En ik kan je daar doorheen begeleiden. Vraag naar de mogelijkheden.  In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk