Over mij

foto door https://krystlewoods.nl

Diana Douma

Amisha staat voor schoonheid, puurheid en waarheid en dat is de ware essentie van ons bestaan. Glow staat ervoor dat ik jou weer help in je kracht te zetten en die glow in jouzelf en het leven terug te vinden, waardoor er meer harmonie in je leven ontstaat. Dus ben jij klaar met weerstand en wil je loslaten? Dit doe ik met verschillende methodes, zoals release sessies, lichaamswerk, intuïtieve coaching en dit is allemaal energetisch. Ik help jou de beste versie van jezelf te worden. Ik krijg veel mensen die uitbehandeld zijn via de reguliere wegen (ziekenhuis, medicijnen, dokter, fysio etc.) en ik beloof niks, maar tot nu toe heb ik iedereen met de meest vage klachten ervan af kunnen helpen en/of de klachten minder/lichter kunnen maken.

Diana combineert verschillende helingstechnieken, waarbij zij gebruik maakt van haar heldervoelende, helderwetende en helende capaciteiten, naast de kennis en levenservaring. Haar Indonesische roots en voorouderlijke kennis dragen bij aan haar verschillende healingstechnieken. Ze is een krachtige energiewerker die op verschillende levels en energievelden kan intappen en helpt mensen weer te herinneren wie ze daadwerkelijk zijn.  

Opleidingen en cursussen;

-Reiki 1, 2 en Master 

-Kundalini Reiki 1,2 en Master

-Mahatma Healing 

-Intuitieve pijnbevrijding 

-Engelen inwijding

-Massage & Energiewerk 

-Yoga Teachertraining in India van 500 uur 

-Balinese massage op Bali

-Online training Innerdance 

-Kundalini Activaties 

-Kwantumfysica

-Moeiteloos Coachen 

-Moeiteloos Helen 

-Begeleiding Kindpijn 

-Werken met je 6de zintuig 

-Transformational Cupping + Masterclass 

-Intuitieve ontwikkeling 

-Access Bars 

-Cursus Mediumschap

-Shamanic Breathwork & Plantmedicine Facilitator & Spaceholder

Ben jij een bedrijf die een samenwerking aan wilt gaan, dan ben je altijd welkom om mij een bericht te sturen. Gezien ik het altijd erg leuk vind om dit te doen en we samen hele mooie dingen tot stand kunnen brengen.

Namaste

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen