Over mij

Diana Douma

Intuïtieve Coach & Holistisch Therapeut

Amisha staat voor schoonheid, puurheid en waarheid en dat is de ware essentie van ons bestaan. Glow staat ervoor dat ik jou weer help in je kracht te zetten en die glow in jouzelf en het leven terug te vinden, waardoor er meer harmonie in je leven ontstaat. Dus ben jij klaar met weerstand en wil je loslaten? Dit doe ik met verschillende methodes, zoals release sessies, lichaamswerk, intuïtieve coaching en dit is allemaal energetisch. Ik help jou de beste versie van jezelf te worden. Ik krijg veel mensen die uitbehandeld zijn via de reguliere wegen (ziekenhuis, medicijnen, dokter, fysio etc.) en ik beloof niks, maar tot nu toe heb ik iedereen met de meest vage klachten ervan af kunnen helpen en/of de klachten minder/lichter kunnen maken.

Ik werk 10 jaar als intuïtieve coach en holistisch therapeut waarbij ik gebruik maak van mijn heldervoelende, helderwetende en helende capaciteiten, naast de kennis die ik zelf door mijn ervaring in het leven heb opgebouwd. Ik geloof dat mijn Indonesische afkomst daar ook een deel aan bijdraagt, gezien mijn voorouders veel kennis hebben over verschillende helingstechnieken. En de nodige trauma’s in mijn leven hebben er ook voor gezorgd dat ik dit heb weten om te buigen naar lessen, wijsheid en het werk wat ik momenteel doe. Van nature heb ik altijd mensen willen helpen naar de beste versie van zichzelf, en het geeft mij daarom ook veel vreugde om iedereen die door mij geholpen wordt een stapje verder in hun leven te helpen. Ik help mensen hun bewustzijn te vergroten, en zie vaak het grotere plaatje van bepaalde situaties. Hierdoor kan ik door mijn coaching al snel een helder licht schijnen op voor vele een donkere situatie.

Naast mijn levenservaring heb ik de nodige opleidingen en cursussen gevolgd en dit zijn onder andere;

-Reiki 1, 2 en Master (Anand)

-Kundalini Reiki 1,2 en Master(Innerselftraining gegeven door Marlon Brammer)

-Mahatma Healing (Thamar Karpes)

-Intuitieve pijnbevrijding (Innerselftraining gegeven door Marlon Brammer)

-Engelen inwijding (Innerselftraining gegeven door Marlon Brammer)

-Massage & Energiewerk (Anand)

-Yoga Teachertraining in India van 500 uur (AYM Rishikesh)

-Balinese massage op Bali (Rahasia Nyaman)

-Online training Innerdance 

-Kundalini Transmissies 

-Kwantumfysica (Innerselftraining gegeven door Marlon Brammer)

-Moeiteloos Coachen (Innerselftraining gegeven door Marlon Brammer)

-Moeiteloos Helen (Innerselftraining gegeven door Marlon Brammer)

-Begeleiding Kindpijn (Innerselftraining gegeven door Marlon Brammer)

-Werken met je 6de zintuig (Annemarie Sips)

-Transformational Cupping + Masterclass (Kim Cupping & Sheila van Cupping Aesthetics)

-Intuitieve ontwikkeling (Innerselftraining gegeven door Marlon Brammer)

-Access Bars (Access Consciousness)

-Cursus Mediumschap (Marry Ronde)

Al vanaf 2013 schrijf ik blogs die op verschillende websites staan zoals Diana Douma, Author at Inspirerend leven,  Love D – Diana Douma – Wakkere mensen en in het verleden lichtwerkersnederland. Ook deel ik deze blogs op deze site onder het kopje blogs.

Ik ben ook een paar jaar werkzaam geweest bij het 4 sterren Eco hotel Plantage Rococo, waar ik alleen massages gaf. In het verleden heb ik dit ook gedaan bij Oohm en Kokos yogastudio. En heb ik op retreats op Mallorca en in Nederland gewerkt als masseuse/traumatherapeut/persoonlijk assistente/mede-organisator/yoga teacher/leidinggevende/huishoudelijketaken/voorbereiding eten etc.

Ben jij een bedrijf die een samenwerking aan wilt gaan, dan ben je altijd welkom om mij een bericht te sturen. Gezien ik het altijd erg leuk vind om dit te doen en we samen hele mooie dingen tot stand kunnen brengen.

Mochten er vragen zijn, dan hoor ik dat graag.

Locatie; 4 sterren Eco Hotel Plantage Rococo

Namaste

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen