Over mij

Diana Amisha

Holistisch Therapeut

Amisha staat voor schoonheid, puurheid en waarheid en dat is de ware essentie van ons bestaan. Glow staat ervoor dat ik jou weer help in je kracht te zetten en die glow in jouzelf en het leven terug te vinden, waardoor er meer harmonie in je leven ontstaat. Dus ben jij klaar om je trauma’s te doorvoelen en los te laten? Dit doe ik met verschillende methodes, van trauma release sessies, lichaamswerk, coaching en energetisch werk. Ik help jou de beste versie van jezelf te worden.

Ik werk als holistisch therapeut en ik gebruik daarbij mijn heldervoelende, helderwetende en helende capaciteiten, naast de kennis die ik zelf door mijn ervaring in het leven heb opgebouwd. De nodige trauma’s in mijn leven hebben er ook voor gezorgd dat ik dit heb weten om te buigen naar lessen, wijsheid en het werk wat ik momenteel doe. Van nature heb ik altijd mensen willen helpen naar de beste versie van zichzelf, en het geeft mij daarom ook veel vreugde om iedereen die door mij geholpen wordt een stapje verder in hun leven te helpen. Ik help mensen hun bewustzijn te vergroten, en zie vaak het grotere plaatje van bepaalde situaties. Hierdoor kan ik door mijn coaching al snel een helder licht schijnen op voor vele een donkere situatie.

LET OP: Het is wel belangrijk dat de keuze voor welke behandeling jij zou moeten kiezen door jou zelf wordt gemaakt, hoe moeilijk het ook is om zelf te kiezen. Ik kies nooit voor een ander, want dit helpt jou niet in jouw helingsproces. Dus jij mag zelf kiezen en voelen of het wat voor jou is en welke behandeling voor jou is. Alleen zo neem jij jezelf, jouw lichaam, mij en het werk wat ik doe en het hele proces serieus en gaat jouw lichaam met jou meewerken.

 

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk