Glow Up Sessie

Glow Up Sessie

Dit is een sessie die veel verder gaat dan een gewone massage. Het is een fysieke en energetisch massage die het hele lichaam weer in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s). Mede omdat ik ook energetisch werk toepas tijdens deze sessie, wat overigens ook jouw kundalini kan activeren. In het begin zal ik invoelen waar de energetische blokkades opgeslagen zitten en transmuteer ik deze energetische blokkades. Vervolgens zal ik een paar dieptepunten in de buik drukken om jouw systeem te resetten, en opening te creeren en fysieke blokkades weg te halen. Hierdoor kom je meer in contact met jouw lijf en begint alles weer te stromen. Hierdoor kan je ook dieper op de massage ingaan, omdat ik jouw lichaam letterlijk weer open zet. Tussendoor zal ik jou door nodige vraagstukken heen coachen en jouw systeem te herprogrammeren. En ik eindig met de massage om alles uit te balanceren en de sessie te laten integreren. Deze sessie gaat daarom ook dieper en is geen standaard massage en deze sessie  helpt jou weer jouw Glow Up terug te krijgen.

De sessie brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Het helpt het lichaam open te zetten en alles weer te laten doorstromen. Verder helpt deze sessie bij het losmaken van  fysieke en emotionele blokkades.

Ik gebruik verschillende technieken om het lichaam op te warmen, open te maken en om spanningen los te maken. Ook worden marmapunten (drukpunten) toegepast, die eventuele blokkades weer oplost. Het lichaam wordt soepeler, komt meer in balans en de energie zal toenemen. Let wel op, dat de eerste 2 dagen na de sessie eventuele fysieke klachten en/of emoties extra naar boven kunnen komen, om los gelaten te worden, gezien jouw systeem in detox gaat. Na deze 2 dagen zal alles uitbalanceren. Het is dan ook belangrijk om na de sessie de 2 dagen erna goed en veel te drinken, meer dan je gewend bent. Dit zorgt ervoor dat eventuele afvalstoffen en emoties niet ophopen, waardoor er geen blokkades ontstaan. De combinatie zorgt ervoor dat je helemaal in rust, harmonie en balans komt.

Deze sessie heeft een reinigend effect (fysiek en energetische), het ontspant, voedt en balanceert fysiek, energetisch en mentaal (geestelijk). Het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest worden geactiveerd. En je zult hierdoor weer meer in balans zijn.

IMG_2499

Prijs; € 150,- Ook geschikt voor kinderen en voor zwangere vrouwen. Deze sessie kan je een goeie kickstart en boost geven, maar wil je echt stappen zetten in jouw ontwikkeling, boek dan een traject.

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen