Glow Up Sessie

Glow Up Sessie

Deze sessie is een energetisch massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s). Mede omdat ik ook energetisch werk toepas tijdens deze sessie. Ook zal ik een paar dieptepunten in de buik drukken om je systeem te resetten, en opening te creeren. Deze sessie gaat iets dieper dan een gewone massage en helpt jouw Glow Up weer terug te krijgen.

De sessie brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt deze sessie bij het losmaken van emotionele blokkades.

Ik gebruik verschillende technieken om het lichaam op te warmen en om spanningen los te maken. Ook worden marmapunten (drukpunten) toegepast, die eventuele blokkades weer oplost. Het lichaam wordt soepeler, komt meer in balans en de energie zal toenemen. Let wel op, dat de eerste 2 dagen na de sessie eventuele fysieke klachten en/of emoties extra naar boven kunnen komen, om los gelaten te worden. Na deze 2 dagen zal alles uitbalanceren. Het is dan ook belangrijk om na de sessie de 2 dagen erna goed en veel te drinken, meer dan je gewend bent. Dit zorgt ervoor dat eventuele afvalstoffen en emoties niet ophopen, waardoor er geen blokkades ontstaan. De combinatie zorgt ervoor dat je helemaal in rust, harmonie en balans komt.

Deze sessie heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek, energetisch en geestelijk. Het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest worden geactiveerd.

abc

Prijs; € 111,- Ook geschikt voor kinderen en voor zwangere vrouwen

 

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk