Ayurvedische Massage

Ayurvedische Massage

Terug van weg geweest is de ayurvedische massage. Dit is een hele liefdevolle en zachte massage, die jou verlichting zal geven en jouw lichaam en geest weer in balans zal brengen en het helpt je weer tot diepe ontspanning te komen.

Het is een hele fijne, ontspannende massage, waarbij ook reiki gebruikt zal worden. Hierdoor zal je energiesysteem (je chakra’s  en aura) weer uitgelijnd worden en zal je fysiek energetisch weer in balans komen. De massage brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt de massage bij het losmaken van emotionele blokkades. Veel mensen kunnen dit goed gebruiken; we zijn vaak veel te druk bezig, waardoor we lichamelijke en geestelijke gezondheid uit balans kunnen raken. Deze massage helpt je weer om in balans te komen.

Dit is een is een zachte massage van het hele lichaam om klachten te voorkomen en te verhelpen. Deze massage is activerend en helpt het zelfgenezend vermogen  van het lichaam weer op gang te brengen.

De massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk.
Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en de geest worden gestimuleerd.
De weerstand verbeterd en het lymfesysteem wordt geactiveerd en je krijgt een betere bloedsomloop.
De ayurvedische massage heeft een optimaal effect op het lichaam en maakt de energiebanen in het lichaam weer open waardoor de energie weer goed door het lichaam kan stromen.
Een ayurvedische massage stimuleert de spijsvertering, bevordert de slaap en eetlust.

 

Deze sessie is nu te boeken voor €90,-

ab

Wil je meer weten over deze sessie, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen