Glow coaching

glow coaching

Als intuïtieve coach & mentor help ik jou weer in contact te komen met jouw lijf, waar alle antwoorden en onverwerkte emoties opgeslagen zit. Ik help jou weer te voelen en doorvoelen van die stukken waar je normaal aan voorbij gaat.

We bespreken de punten waar je tegenaan loopt zoals terugkerende patronen, situaties, emoties, gedachten, lichamelijke/emotionele klachten wat je leven behoorlijk kan beïnvloeden.

Door deze stukken aan te gaan, kom je weer in contact met jouw lijf en kan het lichaam in proces om weer te gaan helen. Tijdens dit proces en traject kunnen er verschillende technieken toegepast worden om deze stukken te verwerken en helen, waardoor je weer de beste versie van je zelf kan worden. Door het verschillende aanbod lichaamswerk (fysiek en energetisch) kan ik samen met jou een pakket samenstellen mocht dit nodig zijn.

Resultaten als je een traject aangaat met mij zijn;

-Helderheid

-Verlichting

-Gezien en gehoord worden

-Patronen doorbreken

-Rust & Harmonie

-Terug in je lijf en uit je hoofd

Dus ben jij op zoek naar meer rust & harmonie in jouw leven? Wil jij patronen doorbreken en ben je er niet bang voor als er een spiegel voorgehouden wordt bij je? Zie je niet meer helder wat je wilt en nodig hebt? Wil je weer voelen en terug vanuit je hoofd naar je hart? Dan zou een coaching traject of een Glow pakket jou op pad kunnen helpen.

Aanbod;

Glow pakket

Wil jij het beste uit jezelf en je lijf halen, waardoor jij weer in lijn komt met jezelf en alles belichaamt wie en wat je bent? 

Wat krijg je?

De Reset Sessie

We beginnen met de Reset sessie, die jouw lichaam letterlijk een Reset geeft! Door bepaalde drukpunten breng ik alles weer in beweging, gezien jouw lichaam alles opslaat (stress, verdriet, trauma etc) , waardoor jouw lichaam weer lichter wordt en jij ontladen bent. 

Glow coaching 

Na de Reset gaat het lichaam in proces en komen er allerlei oude stukken naar de oppervlakte toe. We gaan deze stukken aankijken en doorvoelen, wat jou meer inzicht zal geven en verlichting.

Glow Up Sessie

We sluiten het pakket af met een Glow Up sessie. Deze sessie helpt jouw lichaam weer volledig uit te balanceren. En door deze combi krijg jij weer die Glow Up en vertrouw je weer volledig op jouw lijf en jouw leven!

Je kunt dit pakket ook aanpassen naar andere sessies, als jij daar meer voor voelt! Dit kan altijd in overleg met mij en dan kunnen we samen datgene doen waar jij je goed bij voelt. 

Het Glow pakket bestaat uit;

-1x Reset sessie

-4x Glow coaching

-1x Glow Up sessie

Dit is een pakket die normaal gesproken een waarde heeft van €600,- eu. Maar ik bied dit pakket nu aan voor €500,- eu.Dus wil jij eindelijk voor jezelf kiezen en de beste versie van jezelf worden? Stuur mij een DM voor info. 

Stuur mij een bericht bij verdere vragen.

Er zijn dus verschillende opties die jou op weg kunnen helpen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een coachingsessie/traject bij mij boeken.

Voordat we aan een traject beginnen, hebben we eerst een kennismakings gesprek. (geheel kosteloos)

Coachingtraject ;

Een traject start vanaf 2 maanden, maar als optie kunnen we altijd meer maanden inzetten naar behoefte. De investering in jezelf is;

1x per maand is €80,- 

2x per maand is €150,-

3x per maand is €195,-

4x per maand is €250,-

thumbnail_IMG_3151

 

Deze gesprekken zijn online, telefonisch , FaceTime of bij mij in de praktijk. Je kan uiteraard wel 1 of meerdere losse coachsessies aanvragen. Losse sessie is €90,-

Maar je kan een coachingtraject dus ook combineren met een sessie of verschillende sessies.  Maar alles is bespreekbaar. Er kan ook een op maat gemaakt traject komen, mits daar behoefte naar is. Voel jij hier wat voor? Stuur mij dan een bericht voor vragen of bij interesse 🙏🏽 Ook geschikt voor kinderen.

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk