Glow coaching

glow coaching

Als intuïtieve coach & mentor help ik jou weer in contact te komen met jezelf en jouw lijf, waar alle antwoorden en onverwerkte emoties opgeslagen zit. Ik help jou weer te voelen en doorvoelen van die stukken waar je normaal aan voorbij gaat. Ik werk als ‘tolk’ voor jouw lichaam, maar ga ook naar de kern van jouw issues. Ook zijn deze sessies heel belangrijk voor jouw intergratie proces, voor als je bijvoorbeeld bij mij lichamelijke sessies ondergaat, waardoor jij alles leert volledig te belichamen en het kan verankeren in jouw systeem.

We bespreken de punten waar je tegenaan loopt zoals terugkerende patronen, situaties, emoties, schaduwkanten, trauma’s, gedachten, lichamelijke/emotionele klachten wat je leven behoorlijk kan beïnvloeden. We gaan naar de kern van jouw issues en schaduwkanten, waardoor we doorbraken kunnen maken. Ik bied coaching aan met losse sessies, waarin je kan sparren met mij om te kijken waar je tegenaan loopt. Maar ik bied ook een volledig traject aan. Plan een zoomcall in, zodat je kan kennismaken met mij en het werk wat ik doe.

Ook bied ik een All-In Traject aan, waarin ik  jou weer help naar de beste versie van jezelf. Dit traject gaat in combi met lichaamswerk.

Door al jouw stukken aan te gaan, kom je weer in contact met jouw lijf en kan het lichaam in proces om weer te gaan helen. Tijdens dit proces kunnen er verschillende technieken toegepast worden om deze stukken te verwerken en helen, waardoor je weer de beste versie van je zelf kan worden. En krijg je alle tools om met jezelf aan de slag te gaan.

Resultaten als je dit traject aangaat met mij zijn;

-Helderheid
-Verlichting
-Gezien en gehoord worden
-Patronen doorbreken
-Rust & Harmonie
-Terug in je lijf en uit je hoofd

Dus ben jij op zoek naar meer rust & harmonie in jouw leven? Wil jij patronen doorbreken en ben je er niet bang voor als er een spiegel voorgehouden wordt bij je? Zie je niet meer helder wat je wilt en nodig hebt? Wil je weer voelen en terug vanuit je hoofd naar je hart? 

Voordat we aan Glow coaching of het All-In traject beginnen, hebben we eerst een kennismakings gesprek. (geheel kosteloos) 

Wil je een losse coachingsessie, dan is dit ook mogelijk. Ik reken hier €150,- voor. (geen tijd) Wil je 1 uur, dan reken ik €120-.

thumbnail_IMG_3151

Wil je meer weten over dit traject, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com of je kunt mij bellen op 0627117470

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen