Glow coaching

glow coaching

Als intuïtieve coach & mentor help ik jou weer in contact te komen met jouw lijf, waar alle antwoorden en onverwerkte emoties opgeslagen zit. Ik help jou weer te voelen en doorvoelen van die stukken waar je normaal aan voorbij gaat. Ik werk als ‘tolk’ voor jouw lichaam. Ook zijn deze sessies heel belangrijk voor jouw intergratie proces, als je bij mij sessies ondergaat, waardoor jij alles leert volledig te belichamen.

We bespreken de punten waar je tegenaan loopt zoals terugkerende patronen, situaties, emoties, gedachten, lichamelijke/emotionele klachten wat je leven behoorlijk kan beïnvloeden. Ik bied een All-In Traject aan, waarin ik  jou weer help naar de beste versie van jezelf.

Door al jouw stukken aan te gaan, kom je weer in contact met jouw lijf en kan het lichaam in proces om weer te gaan helen. Tijdens dit proces kunnen er verschillende technieken toegepast worden om deze stukken te verwerken en helen, waardoor je weer de beste versie van je zelf kan worden. En krijg je alle tools om met jezelf aan de slag te gaan.

Resultaten als je dit traject aangaat met mij zijn;

-Helderheid

-Verlichting

-Gezien en gehoord worden

-Patronen doorbreken

-Rust & Harmonie

-Terug in je lijf en uit je hoofd

Dus ben jij op zoek naar meer rust & harmonie in jouw leven? Wil jij patronen doorbreken en ben je er niet bang voor als er een spiegel voorgehouden wordt bij je? Zie je niet meer helder wat je wilt en nodig hebt? Wil je weer voelen en terug vanuit je hoofd naar je hart? 

Voordat we aan het All-In traject beginnen, hebben we eerst een kennismakings gesprek. (geheel kosteloos)

thumbnail_IMG_3151

Wil je meer weten over dit traject, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com of je kunt mij bellen op 0627117470

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk