All-In Traject

All-In traject (op maat gemaakt)

Dit traject is speciaal gemaakt voor de mensen die klaar zijn met onmacht, angsten, depressies etc. Die klaar zijn om oude patronen te doorbreken en alles te ontleren wat ze aangeleerd is. Die klaar zijn om alles te belichamen wie en wat ze zijn, en voor zichzelf te kiezen. Terug naar jouw authentieke zelf, waarin je jouw lichaam laat leiden en meer je hart zult gaan volgen. We gaan in dit proces kijken waar je tegenaan loopt en wat jij in jouw proces mag ontleren. Hoe je deze oude patronen leert te doorbreken en voor een nieuwe realiteit te kiezen. Je gaat in dit proces leren hoe je naar je lijf kan luisteren, en wat je allemaal voelt. We gaan je terugbrengen in jouw lijf en uit je hoofd, daar waar vanuit jij alles kan creëren wat je wilt in jouw leven. Dit traject is voor mensen die willen doorpakken en klaar zijn met de strijd en conflict in hun leven, waarbij je elke keer tegen jezelf aan loopt. 

Wat houd dit in;

Je krijgt lichaamswerk, waarin we jou weer terugbrengen in je lijf en uit je hoofd. Dit lichaamswerk kan verschillen van fysieke sessies ondergaan zoals massage, reset sessie, glow up, reiki, access bars, kundalini activatie, cupping, cermoniele cacao, yoga , ademsessies of meditatie. En in sommige gevallen  ook een plantmedicijn reis met chocobliss.

-Je gaat coaching krijgen, waarin we patronen doorbreken en weer een nieuwe jij neerzetten. Dit is ook een belangrijk onderdeel van de intergratie na het lichaamswerk wat je krijgt. Je gaat de diepte in met jezelf, voor jezelf , waardoor jij jezelf op een andere manier leert kennen en je uit de oude conditioneringen stapt.

-Dit zal een op maat gemaakt traject zijn, waarin ik in elk moment zal kiezen wat voor jou het beste zal zijn. Ik werk hier op intuïtieve basis, en voel precies aan waar jouw behoeftes zullen liggen. Tussentijds zullen we ook het nodige contact onderhouden via zoom, whatsapp en mail.

 

Dit is een investering in jezelf, waarin je vooral voor jezelf kiest en je klaar bent om ‘je oude ik’ achter te laten. Wees daarom bereid om een vlucht te nemen, waarin we de diepte ingaan. En waarin jij die donkere delen aangaat, zodat je weer terugkomt in je lijf en de verlichting, rust, harmonie en balans in jezelf weer voelt.

Wat kan dit traject voor jou betekenen?

-Je komt weer in je kracht te staan en overwint angsten. Je krijgt jouw Glow weer terug en leeft meer vanuit je gevoel ipv je hoofd

Je ervaart meer rust en balans in je leven, werk en jouw relaties en volgt meer je hart.

Meer vertrouwen in jezelf en je leven , meer vreugde en blijdschap


Wil je meer info of een kennismakingsgesprek? Bel dan 0627117470

Namaste Diana van Amisha Glow

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen