Fix up Sessie

Fix up sessie

Tijdens deze sessie kunnen er verschillende technieken gebruikt worden om verschillende klachten aan te gaan. Klachten als hoofdpijn, nek-, schouder-, rug-, knie-, arm-, spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij artrose, cellulitis, fibromyalgie, stress-gerelateerde klachten en bindweefselklachten of verklevingen inclusief littekenbehandeling (rondom litteken, minstens 6 maanden oud en goed genezen).

Energetische haalt het ook oude programmeringen uit jouw systeem die je met je mee kan dragen van vorige levens en/of je voorouderlijke lijn.

Hierbij zal ik vooral gebruik maken van transformational cupping, maar ook andere vormen van cupping therapie. En ik maak ook gebruik van reset punten, uit de reset sessie , dus deze sessie gaat daardoor nog dieper en kan op een diepere laag emoties, trauma’s en blokkades weghalen. Ook zal ik tijdens deze sessie de nodige coaching geven, waardoor jouw systeem geherprogrammeerd wordt.

Door het intensieve cuppen wordt je huid vacuüm getrokken en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt (niet alleen oppervlakkig maar zeker in de dieper gelegen lagen) zodat het bloed weer ruimte krijgt om te stromen. Er komt letterlijk weer ruimte tussen de bindweefsellagen, knopen van afval, vet en vocht komen los en het bloed wordt aangevoerd zodat alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Maar dit zal ook energetisch doorwerken, waardoor je ook voelt dat je letterlijk beter in je vel gaat zitten.

Deze sessie helpt op veel vlakken: Je komt van rugpijn, zware benen en pijnlijke knieën af, je beweegt gemakkelijker, zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel, trauma’s en oud zeer komt naar boven. Het helen van voorouderlijn en de programmeringen die je daarvan meegekregen heb. Je gaat er jonger uit zien, je organen gaan beter werken, alles begint te stromen, het lymfesysteem kan beter zijn werk doen, je wordt helderder in je hoofd, je zenuwstelstel werkt beter en het opent de meridianen. Waar de cups worden geplaatst en hoe intensief de sessie is, hangt af van de persoon en de reden van de sessie.

De sessie werkt op diepere lagen, wat gunstig is voor het verwerken van trauma’s, energetische en fysieke blokkades, doorbreken van programmeringen zelfs tot aan voorouderlijk, verklevingen en emotionele en fysieke pijn. Deze sessie eindigen we met een massage, om alles uit te balanceren en integreren. Houd er rekening mee dat ook na deze sessie jouw systeem 2 dagen nodig kan hebben om alles goed te integreren, zorg er daarom ook voor dat je de dagen erna niet teveel prikkels binnen krijgt en jouw systeem alles goed kan processen. Dit is ook een heel intense sessie die als zeer pijnlijk ervaren kan worden. Maar ook hierbij geldt, hoe dieper we gaan hoe hoger en lichter je eruit komt.

Deze sessie vraagt een Investering in jezelf;  € 250,- . Deze sessie kan je een goeie kickstart en boost geven, maar wil je echt stappen zetten in jouw ontwikkeling, boek dan een traject.

bb

In het kort is deze sessie goed voor verschillende klachten zoals;

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@amishaglow.com

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen