Ceremonies & Retreats

Dag retreat 'The Journey into self' met chocobliss 💫🔥🍄en Soundhealing

25 mei faciliteer ik samen met Rinus en Roos een chocobliss reis met soundhealing, en dit keer op een prachtlocatie in de sisteryurt in Noord- Holland. Vlakbij Alkmaar! 

Heb jij altijd al een innerlijke reis willen maken? En voel jij de roep om dit binnenkort te gaan doen? Dan kan je nu ervoor kiezen om mee te gaan reizen met mij, rinus en roos als spaceholder. Rinus en Roos zullen ook een soundhealing doen, waardoor je mee kan reizen met de klanken van de prachtige handpan en andere instrumenten die ze hierbij zullen gebruiken. Wij zorgen voor een veilige bedding, waarin jij in volledige overgave kunt gaan met jezelf.

Het zal een kleine groep zijn waarin er plaats is voor 8 personen, in een hele mooie en comfortabele yurt in de prachtige natuur. Je kan uiteraard ook met vrienden komen 💫

De reis vraagt een investering in jou van €222,-. Wil je met z’n tweetjes komen, dan is een combi ticket een leuke actie waar je gebruik van kan maken. Dan betaal je €333,- ipv €444,- eu.

Chocobliss is ook een hele mooie hartopener. Je zult hierdoor inzichten krijgen en patronen doorbreken doordat je in dit proces ook los gaat laten. Hierdoor zal alles in jouw systeem weer gaan stromen, waardoor je meer helderheid ervaart. 

Wat kan je verwachten?

Bewustwording

Heling

Loslaten

Helderheid

Dichter bij jezelf komen

Inzichten

Begrip naar jezelf en de wereld om je heen

Meer zelfliefde

Betere keuzes maken

Meer ontspanning

Levensenergie gaat weer stromen

Verhogen van jouw energetische frequentie

Gevoel van ultiem geluk

Je komt dichter bij jouw emoties en gevoel

Stress/Trauma release

Verbinding maken met je ziel en innerlijke weten en nog veel meer..!

Voor meer info check anders ook even deze link 

Voel jij een JA? Meld je dan aan of vraag meer info via een pb 💫✨

fire, flame, burning-8837.jpg

Awaken your inner fire

Awaken your inner fire


Durf jij jouw innerlijke vuur te doen ontwaken? Ontstaat er al een vonkje bij het lezen van deze zin? Lees dan verder!!!!


Op het moment dat jij jouw innerlijke vuur aanraakt, zal er een transformatie plaatsvinden. Breathwork & ChocoBliss werken heel goed samen omdat ze beide hartopeners zijn. Als we het hart openen kunnen we diepere lagen van ons zelf aanraken, daar waar jij herinnert wie je daadwerkelijk bent.


Naz van Rising Rootz en Diana van Amisha Glow zijn in co-creatie gegaan om voor jullie een hele mooie ceremonie neer te zetten, waarin we sjamanic breathwork en het plantmedicijn Chocobliss samen laten vloeien. Door het grootse krachtveld wat Naz en Diana neerzetten, in combinatie met de breathwork en bliss, zal de reis dat innerlijke vuur in jou ontwaken. Dat vuur wat aangewakkerd mag worden, en jou weer in jouw kracht zet.


Wat kun je verwachten?


We gaan het psychedelische plantmedicijn chocobliss ervaren, waarin je diepte in gaat met jezelf. Je zult hierdoor inzichten krijgen en patronen doorbreken, doordat je in dit proces ook los gaat laten. Hierdoor zal alles in jouw systeem weer gaan stromen, waardoor je meer helderheid ervaart. Chocobliss is ceremoniele cacao met psilocybine en caapi.


Sjamanic breathwork; Door het neerzetten van een krachtig energieveld, wordt er

veiligheid gecreëerd waardoor we een diepere innerlijke reis zullen ervaren. In de verbonden ademhaling, kunnen we nog dieper voelen, toelaten en loslaten wat ons niet meer dient. In dit veld zullen we met elke ademhaling spirit door ons heen laten stromen, zodat je bewustwording creëert van elk cel in jouw lichaam. We genezen ons van binnenuit en laten dit naar de oppervlakte komen.


Spaceholders;


Naz Dur


Combineert yoga met Sjamanistisch werk. Haar voorouderlijke kennis, haar roots vanuit het rijke cultuurhistorische Turkije, die diep uitreikt naar het Siberische sjamanisme creëert ze een veilige energieveld waar alles liefdevol kan en mag ontstaan, en zo haarfijn kan intunen op wat nodig is in het moment. Zij is yoga docent en gepassioneerd Adem coach van de nieuwe Aarde, Sjamanistisch practitioner en Healer. Ze brengt je in contact met jouw eigen medicijn, het zelf- helend vermogen van het eigen lichaam. Naz haalt inspiratie uit verschillende Sjamanistische tradities maar voornamelijk uit het Zuid- Amerikaanse en Siberische Sjamanisme.


Diana Douma


Diana combineert verschillende helingstechnieken, waarbij zij gebruik maakt van haar heldervoelende, helderwetende en helende capaciteiten, naast haar kennis en levenservaring. Haar Indonesische roots en voorouderlijke kennis dragen bij aan haar verschillende healingstechnieken. Ze is een krachtige energiewerker die op verschillende levels en energievelden kan intappen en helpt mensen weer te herinneren wie ze daadwerkelijk zijn.


Jouw investering:

€188,-early bird tot 8 juni, daarna €222,-

Datum 13 juli

Aanvang: 12:00-20:00 

Locatie: nabij Alkmaar Groepsgrootte: Max 8 pers.

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen