Cursus Reset Sessie

Cursus Reset Sessie

Wil jij ook meer over lichaamswerk leren, met name de Reset Sessie die ik toepas in mijn praktijk? Dit is de sessie waarin we de diepte ingaan met mensen, maar ook met jezelf! Doe jij al lichaamswerk of wil je lichaamswerk doen? En wil je graag deze verdieping? Wil jij ook deze RESET methode leren? 

Dan is nu de mogelijkheid om dit te leren! We gaan zoveel mogelijk praktijk doen, omdat je in praktijk pas echt leert hoe alles moet. We gaan voornamelijk veel oefenen op elkaar. Hierdoor leer je sneller en kan je het des te sneller bij jezelf in de praktijk gebruiken 🙌🏽

Wat houd de Reset sessie in? We gaan het systeem letterlijk een Reset geven, door vooral diep op de buik te werken. Maar we gaan ook andere delen van het lichaam aanpakken, en ik zal al mijn tools die ik toepas aan jou leren. Waar velen niet durven te komen, ga ik met mensen de diepte in. Daar waar alles opgeslagen zit! Je moet dus niet bang zijn om met mensen de diepte in te gaan, zowel fysiek als mentaal! Wil je meer weten? Klik dan even op de link RESET SESSIE

Deze cursus voor mensen die al bekend zijn met lichaamswerk, of mensen die echt deze cursus willen leren en bereid zijn om serieus aan de slag te gaan met lichaamswerk. Maar het is wel belangrijk dat je weet wat je met het systeem doet, en dat je al enige kennis hebt betreft het lichaam. Dit is wel een sessie waarin je jouw intuïtie veel zal moeten gebruiken, dus je moet ook echt leren vertrouwen op jezelf. We gaan ook een onderdeel doen, waarbij je veel beter leert luisteren naar jouw lijf, en dus de lijf van de client.  Ik leer je ook met energie omgaan en hoe je het beste energie kunt voelen, toepassen en transmuteren.

Dit is een 2-daagse cursus, en we gaan tijdens de cursus zoveel mogelijk oefenen. We gaan op elkaar oefenen, maar de eind beproeving is op een eigen meegebracht model! Ik deel geen certificaat uit, want jou kennis is niet afhankelijk van een papiertje. We leven in  maatschappij waarin iedereen altijd al moet presteren en ik geloof dat het van binnenuit mag komen, en een papiertje is daar naar mijn mening geen bevestiging van jou kunnen. 

Wil jij graag deze methode leren? Dan kost het €555,- voor deze cursus. (ook mogelijk in termijnen te betalen). Dit is een 2-daagse cursus, met een week ertussen en eventueel mogelijkheid voor terugkom dagen. De groep bestaat uit maximaal 8 personen. 

Heb je vragen of wil je boeken? Stuur een bericht of bel 0627117470

IMG_2503

De cursus gaat dus over lichaamswerk en wat je kan doen om energetische en fysieke blokkades weg te halen. Hierdoor kan er meer energie stromen in het systeem en veranker je meer in je lichaam.
Het lichaam opent meer, waardoor er meer vrijheid in het systeem zal komen en. Ook doen we een stukje energiewerk, waardoor je meer in connectie komt met jezelf en de persoon die je gaat behandelen.

Ik ben nu 10 jaar gespecialiseerd in energiewerk en lichaamswerk. Ik help mensen weer echt te voelen en een stukje daarvan wil ik jou ook met alle liefde leren.

Met de kennis die je opdoet uit de cursus, kan je mensen in jouw jouw praktijk helpen. 

Tijdens deze cursus wisselen we energiewerk-en lichaamswerk met elkaar af. Je wordt je bewust van onderdrukte spanningen en bijbehorende patronen. Door de energie in beweging te brengen, kan deze weer gaan stromen. 

Voor wie? 

Deze cursus is geschikt voor mensen die;

-al bekend zijn met lichaamswerk en of hoge interesse erin hebben.
– nieuwsgierig zijn en met lichaamswerk aan hun eigen ontwikkeling willen werken
– zich bewuster willen worden van hun gevoelens en hun lichaam en de betekenis ervan.
– meer balans weer creëren tussen denken en voelen
Werkwijze: In cursus wordt dus gebruik gemaakt van lichaams – en energiewerk. Er wordt met minimaal 2 personen of een groep van maximaal 6 personen gewerkt.

Wat levert het je op?
Je ervaart wat lichaamswerk kan doen en leert meer over het lijf en hoe je meer balans kunt creëren.
Je voelt doordat je op elkaar gaat oefenen ook dat je vrijer in je lijf wordt en ademt, je ervaart meer ruimte, je levensenergie stroomt.
Je laat zelf door veel te oefenen ook spanning los en zal daardoor ook emotioneel kunnen ontladen. Dus het is een win-win.
Je stress vermindert en je ziet alles helderder.
Je ervaart meer verbinding tussen hoofd, hart en lijf.

Dit ga je dus allemaal zelf ervaren en dit kan je uiteindelijk ook doorgeven aan degene die jij eventueel wilt behandelen.

Email

info@amishaglow.com

Telefoon

0627117470

Adres

Laan van Broekpolder 331 1967 KH Heemskerk

Winkelwagen