Dankbaarheid en manifestatie

Voor iedereen die zijn of haar dankbaarheid wil uitten, is dit natuurlijk heel mooi dat je even stilstaat bij het feit dat je zoveel hebt om dankbaar voor te zijn. Het is heel mooi dat je beseft dat je genoeg hebt om dankbaar voor te zijn. Dankbaarheid zorgt ervoor dat je jouw zegeningen weet te tellen. Het geeft je een besef dat je genoeg hebt, en hoeveel je wel niet hebt. Zonder naar je verlangens en/of tekorten te kijken. Iets wat we maar al te vaak doen, is kijken naar wat we verlangen en wat we nog niet hebben. Maar in feite heb je alles al en wat je nog niet hebt, zal op de juiste moment wel naar je toe komen. Daar mag je vertrouwen in hebben. Soms zijn er nog bepaalde lessen die er te leren zijn, lessen die jou bepaalde dingen meer doen helpen waarderen. Soms is het zo een gewoonte om altijd maar van alles te willen en in tekorten te denken, dat dankbaarheid voor zelfs de kleine dingen vergeten wordt.

We mogen elke dag dankbaar zijn voor wat we in ons leven hebben, want elke dag is een zegen. Elke dag dat je er niet alleen voor staat, of dat je het juist wel alleen moet doen, wat jou juist sterker zal maken. Elke dag dankbaar zijn voor een dak boven je hoofd, en het eten wat je kan eten. Elke dag dankbaar voor de liefde die je kan en mag ontvangen van dieren, vrienden, familie en vooral van jezelf. Want jij zou altijd op de eerste plaats moeten en mogen komen. Elke dag dankbaar voor alle kleine zegeningen, zoals de zon die opkomt, het feit dat je gezond bent, dat je ogen hebt om alles te zien, oren hebt om alles te horen. Dat je al je zintuigen hebt, die jouw leven mooier maken. Dankbaar dat je alles zo goed doet en goed geregeld hebt, in een wereld die het meeste van jou verwacht. Dankbaar dat je zoveel lessen heb kunnen en mogen leren en nog steeds kan leren. Dankbaar voor het pad wat je bewandelt, die jou zoveel avontuur heeft gebracht. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar dankbaar kan je elke dag zijn, als je elke dag er maar even bij stil staat.

Mijn dankbaarheid

Ik ben dankbaar voor mijn pad, die mij veel wijsheid en ontwikkeling heeft gegeven. Ik ben dankbaar voor de kracht die ik heb gekregen, door al mijn zware lessen. De zware lessen die ik geleerd heb, en weer door kan geven. Ik ben dankbaar voor alle lieve mensen die op mijn pad zijn gekomen en nog zullen komen. Ik ben dankbaar voor de mooie tijden, van liefde, vreugde en plezier. Maar ook ben ik dankbaar voor de tranen die ik heb gelaten, die mij hielpen te helen. Ik ben dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen en nog steeds krijg. Ik ben dankbaar voor de mooie samenwerking met verschillende partijen die mij hebben geholpen in mijn ontwikkeling.

Ik ben dankbaar voor alles en iedereen wat mijn leven heeft gepasseerd en mij alle lessen hebben geleerd. Wat mijn leven zoveel vreugde en liefde heeft gebracht. Ik ben dankbaar voor mijn vrienden en familie, die het licht hebben geschenen op de stukken die ik nog mocht helen. Ik ben dankbaar voor de kans dat ik al deze tijd alleen heb gekregen, die mij zelfliefde en zelfkennis heeft gebracht.Ik ben dankbaar dat ik op mezelf heb leren vertrouwen en bouwen. Ik ben dankbaar voor mijn talenten en creativiteit. Ik ben dankbaar voor al het vertrouwen die ik heb gekregen van alle mensen die in mijn leven zijn gekomen. Ik ben dankbaar voor alle positiviteit en liefde. Ik ben dankbaar voor alle zegeningen en dat ik alles heb wat mijn hartje begeert, en ook voor alles wat ik nog niet heb, wat er voor zorgt dat ik door zal blijven gaan om mijn doelen te bereiken.

Komend jaar wordt een jaar naar…

Meer liefdevolle relaties, nog meer quality time met mezelf en anderen. Meer liefde, vreugde, geluk en succes. Nog meer samenwerkingen en nog meer avontuur. Nog meer reizen, innerlijk en uiterlijk. Nog meer mijn hart volgen in alle vertrouwen. Nog meer vertrouwen hebben op het proces en hoe alles zich ontvouwt. Nog meer innerlijke kracht, maar vanuit zachtheid en kwetsbaarheid. Nog meer mijn hart openen, omdat ook ik het verdien om ware liefde te ervaren. Nog meer mijn authentieke zelf zijn. Nog meer zelfvertrouwen en mezelf te laten zien en te stralen. Nog meer mijn licht te laten zien. Nog meer eigenwaarde en staan waar ik voor wil staan. Nog meer liefde kunnen geven en ontvangen. Nog meer leren ontvangen in liefde, zodat geven en ontvangen in balans zal zijn.

Nog meer wijsheid, eerlijkheid en openheid. Een betere gezondheid, met meer beweging. Nog meer mijn lichamelijke balans vinden en daarin mijn doelen bereiken. Nog meer loslaten wat mij niet meer dient. Nog meer uit mijn comfortzone stappen. Nog meer zon en meer reizen vol avontuur en plezier. Nog meer heling voor mezelf en de mensen die ik mag helpen. Nog meer welvaart en overvloed voor mij en iedereen. Nog meer vrede en liefde op aarde. Nog meer oogsten van alles wat ik gezaaid heb en nog meer verwondering. Nog meer harmonie en balans voor mezelf en de wereld. Nog meer bewustzijn en spirituele groei. Nog meer mensen die ik kan en mag helpen. Nog meer talenten ontwikkelen. Nog meer verdieping. Nog meer inzicht en persoonlijke ontwikkeling. Nog meer inspiratie, waaruit ik nog meer kan creëren en andere mensen inspireren. Nog meer creativiteit voor mezelf en inspiratie. Nog meer daadkracht en moed. Nog meer spontaniteit en vrolijkheid. En als laatste een zorgeloos leven.

P.s. Dit bericht kan iedereen tot zich nemen en eruit halen wat van toepassing is en eigen maken. Energetisch uit te zenden, zodat het ook jou werkelijkheid wordt. Alles werkt energetisch door en zal ook bij jou een integreren als dit resoneert. Dus voel je vrij te delen zodat ook jouw werkelijkheid kan manifesteren tot een prachtig nieuwjaar en de jaren die nog gaan komen. In liefde en licht!

Namaste

Diana Douma

Winkelwagen