We leven in overvloed

In deze tijd van ons leven gaat alles zo snel voorbij dat we soms weleens vergeten stil te staan bij wat we allemaal hebben en hoe we allemaal leven. Een leven waarin nog veel mensen zich laten beïnvloeden door wat de media hun verteld of door wat er van hun verwacht wordt door hun omgeving of de maatschappij. Maar we leven ook in een tijd waarin steeds meer mensen in een ontwakingsproces zitten en beseffen hoe de wereld echt in elkaar steekt en dat we grotendeels voor de gek zijn gehouden en dat we alles zelf in de hand hebben. Voor sommige kan deze hele ontwaking behoorlijk intens zijn en men kan een afkeer tegen alles en iedereen krijgen. Je kan ook verschillende ontwakingsprocessen meemaken, waardoor je nog dieper gaat en nog meer zult zien. Jouw bewustzijn zal vergroten met hoe meer je te weten komt, en je zult steeds hoger in bewustzijn komen. En met alle energieën die er rondgaan momenteel komen er ook allerlei processen op gang die jouw bewustzijn vergroten en jou misschien wel nog meer \’wakker\’ maken tot de \’echte\’ werkelijkheid. In wezen zijn er meerdere werkelijkheden, het ligt er maar net aan op welk niveau van bewustzijn jij momenteel zit. Overigens heeft dit niks te maken met wie er voor of achter loopt, want iedereen is precies waar diegene moet zijn. Dat is het pad wat jou ziel gekozen heb, en het is een mooie synchroniteit met het geheel wat alles mooi tot stand brengt en deze aarde in balans houd.

Overvloed

Er is ons altijd aangeleerd dat we in tekorten leven en er alles aan moeten doen om aan onze levensvoorziening te voldoen, door te werken en andere manieren om te kunnen en moeten overleven. We zijn daardoor ook vergeten wat onze potentie is en wat wij allemaal kunnen creëren als we er maar in geloven. We zijn vergeten dat we al in overvloed leven en dat we nergens naar hoeven te streven, want alles is er al. We zijn vergeten om van onszelf te houden op elke mogelijke manier, gezien dit juist ons nog meer in ons kracht zal brengen. En deze kracht zal ons nog meer overvloed brengen als wij daarnaar zouden verlangen. Deze consumptiemaatschappij heeft ons doen geloven dat door bepaalde spullen te bezitten onze eigenwaarde bepaald wordt. De dingen die je eet, draagt, zegt, uitdraagt, deelt of zelfs de plaatsen waar je naartoe gaat en de mensen met wie je omgaat. De baan die je hebt of het huis en de auto die je bezit. Mensen durven niet eens in beeld te komen om bepaalde berichten op social media te delen of liken, uit angst dat een ander dit ziet en wat een ander daar wel niet van vind. Of willen juist dingen delen voor de likes of reacties, om daarmee op waarde bepaald te worden. Wees gewoon jezelf en doe de dingen die jij leuk vind om te doen met de juiste intentie, en wat kan jou het schelen wat een ander denkt. Het doet er allemaal niet toe, want het is niet de overvloed die je zoekt. De overvloed die je zoekt, komt vanuit jou en vanuit jouw bron. De bron waar vanuit alle creaties komen en deze kunnen hele mooie manifestaties tot stand brengen. De bron die jou gelukkig maakt van binnenuit en niet door de externe wereld. De bron ben jij en als je dit beseft, dan zul je zien dat je al in overvloed leeft en dat je niet veel externe dingen nodig hebt om jou gelukkig te maken.

Authenticiteit

Als men weer in overvloed wil leven vanuit zijn of haar bron, dan zal men weer terug moeten naar de kern. Naar zijn of haar authenticiteit en die aspecten van zichzelf weer durven laten zien aan de wereld, ongeacht wat de buitenwereld denkt of zegt. Daar ligt onze kracht en daar kunnen wij ons ware zelf tot de beste versie van onszelf uitdrukken. Daar leren we weer van onszelf te houden en leren we de kennis die diep gegraven ligt in ons onderbewustzijn te herontdekken en te gebruiken. Die kennis die ons bewustzijn groter maakt en ons laat inzien dat we tot ongekende hoogtes kunnen gaan, en alles kunnen bereiken wat we willen. Het diepste van de verborgen schatten ontdekken wat ons laat zien dat er meer in het leven is dan wat ons altijd geleerd is en wat men ons heeft laten zien. En dit kan alleen maar door weer terug te komen naar ons ware zelf, naar die authenticiteit en de persoon die je was voordat je gevormd werd door de hele maatschappij en opvoeding en alles daaromheen. Het is belangrijk om weer onszelf weer te gaan waarderen, liefhebben, herkennen, omarmen en authenticiteit uit te stralen. Daar ligt je kracht en daar ligt je geluk! Daar zal je een inspiratie zijn voor jezelf en zoveel anderen.

Gevoelens

Wees weer authentiek en durf jezelf te laten zien, ongeacht wat een ander denkt, vind, voelt of wat dan ook. Het gaat om jouw proces! Zodra jij weer terug komt in jou kracht en in jou authenticiteit, zal jij op den duur die mensen aantrekken die wel aansluiten bij jouw pad. Mensen die jij inspireert en mensen waardoor jij geïnspireerd raakt. Je hoeft je niet meer anders voor te doen en je kan ten alle tijden jezelf blijven en altijd over alles praten en je zal je durven kwetsbaar op te stellen. Over je gevoelens praten zal niet meer moeilijk zijn, want je wordt gerespecteerd daarin en iedereen beseft dat jou gevoelens van jou zijn en niet van een ander. Iemand die zegt dat hij of zij gekwetst is door jou, zit alleen maar in zijn of haar ego. Want niemand anders is verantwoordelijk over jouw gevoelens dan jij. Niemand anders kan jou kwetsen, jij kan alleen jezelf kwetsen mede door jezelf niet te erkennen. Maar zolang je dit niet inziet, zit jij nog in jouw slachtofferrol, jouw ego, jouw gekwetste kind. Je zal zelf door die processen heen moeten gaan om weer te realiseren dat jij, en alleen jij jouw realiteit creëert. Niemand anders doet het voor je. En als mensen jou beschuldigen dat ze jou kwetsen, dan betekend het dat jij door moet gaan en die mensen los moet laten, uit liefde voor hun en vooral voor jezelf. Want er komt een moment dat ze in dit hele ontwakingsproces erachter zullen komen dat jij helemaal nergens verantwoordelijk voor was, maar dat ze alles zelf gecreëerd hebben. Dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen gevoelens. En dat deze gevoelens/emoties vanuit het ego komen en niet vanuit het hart.

Controle is ego, manipulatie is ego, angst is ego, strijd is ego, slachtoffer is ego! Stap eruit en ga weer vanuit liefde leven, vanuit authenticiteit, vanuit jou bron en vanuit jou overvloed. Gooi al jou oude overtuigingen overboord en trek je niks aan van wat de wereld om jou heen vind, denkt of voelt over jou. Het zegt niks over jou, maar alleen maar over zichzelf en de processen waar diegene in zitten. Alles is een spiegel en we leven als multidimensionale wezens op deze aardbol, waarin alles een illusie is. En als je verder in je bewustzijn groeit, dan zal je dit ook gaan inzien en beseffen dat jij je helemaal nergens druk om hebt gemaakt. Kom uit die bubbel en stap weer in jouw kracht en jouw authenticiteit. Wordt weer het  vrolijke \’innerlijke kind\’ die alles door een roze bril ziet, en geen angsten kent en alleen maar wilt creëren. Herken die kracht weer in jezelf en ga weer genieten, want overvloed is er al. Overal om je heen, alleen zou je dat zelf nog mogen zien.

Namaste

Love D

Winkelwagen