Adempauze

Momenteel zitten we in een adempauze en mogen we onze batterij even opladen. Het ziet ernaar uit dat we weer een lockdown tegemoet gaan en het zal er deze winter niet makkelijker op worden. Het is verstandig om de nodige voorbereidingen te treffen, danwel fysiek en mentaal. Ik weet dat een heleboel mensen dit niet aan willen horen en het liefst hun kop in het zand steken. Hun ogen dicht doen voor de waarheid die steeds meer aan het licht komt, en waardoor je er steeds minder onderuit kan komen. Je ziet nu zelfs de pers van richting veranderen, die overigens normaal gesproken alleen maar leugens verspreid…in case you didn’t know 😉

Zelfs de pers begint nu de onzin en waanzin in te zien van het hele gebeuren rondom de wereld. De leugens stapelen zich op en je kan niet meer onder de waarheid uit komen. De meeste proberen nog in hun bubbel te blijven, en doen alsof er niks aan de hand is. Zeker gezien ze het allemaal nog ‘te goed’ hebben en niks te klagen. Veel mensen nemen de berichten van de overheid en de pers nog aan als ‘zoete koek’ en volgen trouw de richtlijnen die geëist worden, niet wetende dat onze rechten en vrijheid beetje bij beetje wordt afgenomen.

Ook is de pers druk bezig om verdeeldheid te zaaien, zodat we straks een verdeelde samenleving krijgen. Een samenleving waarin mensen tegen elkaar opgezet worden, en nog meer haat ontstaat. Het enige wat ik hierop wil zeggen is…please lieve mensen laat het niet zover komen en blijf je gezonde verstand gebruiken. We zijn als mensheid toch wel iets verder gekomen om te weten dat oorlog en strijd alleen maar meer verdeeldheid zal brengen? We hebben toch van de vorige oorlogen geleerd is het niet? Of zijn we vergeten hoe de oorlogen ontstaan zijn? Het is een strategie van angst zaaien en heers en verdeel. Er is een machtsspelletje gaande en als je dat nu nog niet wil inzien, hoop ik echt dat je jouw onderzoek doet en het wel gaat ‘zien’.

Globale opschoning

Ik probeer iedereen altijd een hart onder de riem te steken met mijn blogs, maar ik wil ook graag dat de waarheid aan het licht komt. De waarheid van de corruptie die gaande is onder de grote machthebbers en politieke partijen. Denk je nou werkelijk dat deze mensen het goed met je voor hebben? Vallen er op dit moment geen kwartjes voor jou, dat je ziet dat er dingen niet kloppen? Ga niet oordelen voordat je echt ‘onderzoek’ heb gedaan, want lieve mensen jouw leven kan ervan afhangen. We gaan een grauwe tijd tegemoet, of je het wilt geloven of niet. Maar dit is nodig om al het donkere aan het licht te krijgen.

Er is een globale opschoning nodig van alle corruptie die nu gaande is, en het is tijd voor meer harmonie en balans op deze aarde.

Wees voorbereid op wat er gaat komen, door buiten de mainstream media om te kijken naar tegengeluid. Luister naar ‘echte mensen’ die hun verhalen delen over wat voor gevolgen hun beslissingen hebben gebracht en wat er nog te wachten staat. Het gaat niet om jou of mij, maar om alles wat niet zuiver is wat opgeschoond moet worden. Zie in dat de overheid, voedingsindustrie en pharma industrie en al die grote winstgevende bedrijven de boel in de maling nemen voor macht en geld. Want als de overheid echt zo begaan was met ons, dan zouden er geen fastfood ketens bestaan, geen sigaretten en drank. De consumptie maatschappij zou niet gestimuleerd worden en we zouden gemotiveerd worden om biologisch te eten en vooral veel te bewegen. En niet bij elk wissewasje een anti-biotica voorgeschreven worden, wat overigens jou hele immuunsysteem naar de klote helpt.

Maar de voedingsindustrie is gemaakt om je ziek te maken, waardoor de pharma industrie weer geld kan verdienen over de ziektes die jij vervolgens weer opgelopen heb door al dat slecht, bewerkt voedsel. Ook alles wat je op je lichaam smeert heeft invloed op jouw systeem. Denk je dat het goed is om al die gifstoffen op je huid te smeren? Weet je wel niet wat dat met je systeem kan doen door de jaren heen? En als je denkt dat je gezond eet, hoop ik dat je bewust bent van al die pesticiden die op je groenten en fruit gespoten wordt. En alles wat je op je huid smeert zijn ook allemaal gifstoffen, die in de toekomst meer huidklachten kan veroorzaken. Je huid is het grootste orgaan en neemt alles gelijk op in de bloedbanen.

Ook alles wat bewerkt is, en ‘niet’ natuurlijk kan je eigenlijk gewoon gelijk de prullenbak in gooien. Gezien die de ziekteverwekkers zijn, en jou op de lange duur alleen maar meer klachten kunnen bezorgen. En als jij zegt, maar iedereen doet het, dus zal het wel goed zijn! Dan ben jij echt niet ‘wakker’ met wat er op de wereld gaande is. En volg jij dus alles wat iedereen ook doet. Als iemand tegen jou zegt dat je van een brug af moet springen, doe je het dan ook? Ben je dan ook zo volgzaam? Stap in jou autonomiteit en volg je eigen gevoel en intuïtie, jouw lichaam bezit alle wijsheid die het nodig heeft.

Wakker

Maar ik wil jou of iemand anders niet veroordelen, gezien ik zelf ook in diezelfde positie heb gezeten. Er is ook een periode geweest dat ik niet bewust was van alles wat er gaande was op deze wereld. Ook ik heb in ‘diepe slaap’ gezeten, waardoor ik niet altijd de ‘juiste’ keuzes heb gemaakt voor mijn lichaam. En nog steeds is het een proces waarin ik steeds bewuster en meer wakker wordt voor wat gaande is en wat wel of niet goed is voor mijn systeem. Steeds meer gaat bij mij de sluier af, wat stapje voor stapje gaat.

Overigens is dit niet voor niets, want als ik dit alles kwam te weten toen ik net ‘wakker’ werd, dan had mijn systeem dat bij lange na niet aan gekund. Ik denk dat ik zo geschokt zou zijn, dat ik per direct uit het leven zou gestapt hebben. Maar om niet te somber te worden en te dramatisch, wil ik jullie wel wijzen op de realiteit en wat er gaande is en gaat komen. Momenteel zijn er over de hele wereld demonstraties gaande, waarvan je een heleboel niet eens te zien krijgt op de mainstream media.

Mensen worden ‘wakker’ voor de leugens die ons verteld worden en de rechten die ons afgenomen worden. Mensen zien steeds vaker in dat het zo niet langer door kan gaan, en veel dingen ook mensonterend zijn. Het recht om over je eigen lichaam te beslissen wordt je afgenomen en beetje bij beetje probeert de overheid bij de mensheid hun vrijheden te ontnemen. Dit is geen fabel, dit is werkelijkheid. Ik kan het niet mooier maken dan het is, en als je mij niet geloofd vraag ik jou om je onderzoek te doen.

Stilte voor de storm

We leven in een tijdperk van informatie, die je overal kan krijgen. Wees zo kritisch als je bent met het kopen van een auto, wasmachine, fiets of elk ander materialistisch ding, ook zo kritisch met de informatie die je tot je neemt. De informatie van de mainstream media verteld je allemaal hetzelfde, en alles wat daarbuiten valt wordt gecensureerd! Daar zou je al je vraagtekens bij moeten hebben.. denk je niet? Blijf helder nadenken lieve mensen, want de tijdperk waar wij nu in zitten zal jouw hele wereld op de schop zetten als jij niet bewust bent en/of wordt voor wat er allemaal nog komen gaat.

We zitten in de stilte voor de storm en het vergt moed en vertrouwen om hier straks doorheen te komen. Alles waarvan je dacht dat veilig was, wordt zo onder je voeten vandaan geramd. En je gaat mensen en vrijheden en nog meer kwijtraken. De polarisatie wordt volop uitgespeeld als je niet helder blijft nadenken. Laat je aub niet beïnvloeden tot haat en verdeeldheid, want juist nu hebben we elkaar nodig.

Verbind lieve mensen, ongeacht welke beslissingen jij of een ander neemt, en ongeacht elkaars denkwijze. Maar blijf verbinden met elkaar en laat je niet verdelen door de overheid en mainstream media die nu alleen maar leugens aan het verspreiden is. Houd je hart open en blijf in je kracht! Veiligheid en vrijheid zit van binnen, blijf daar connectie mee maken, als je het niet meer weet. En als je het straks niet meer ziet zitten, kan je mij altijd een bericht sturen. We zijn hier om elkaar te helpen, dus blijf vertrouwen in je medemens. We komen hier doorheen, ongeacht!

Namaste 

Diana Douma

Winkelwagen