Alles is oké!

Het is oké om je niet goed te voelen..

Het is oké om moe te zijn..

Het is oké om boos te zijn..

Het is oké om verdrietig te zijn..

Het is oké om gefrustreerd te voelen..

Het is oké om je rot te voelen..

Het is oké om bang te zijn..

Het is oké om jezelf te uiten..

Het is oké om lastig te zijn..

Het is oké om niet alles te weten..

Het is oké om serieus te zijn..

Het is oké om te piekeren..

Het is oké om lastig te zijn..

Het is oké om je te irriteren..

Het is oké om lui te zijn..

Het is oké om ook stress te hebben..

Het is oké om je afgewezen te voelen..

Alles is oké, en jij bent oké..

Te vaak wordt er gezegd dat je op een bepaalde manier moet zijn of moet gedragen, te vaak worden we in een keurslijf gezet door een ander of door onszelf. We ontkennen die dingen in onszelf die ons juist heel maken, en ervoor zorgen dat we leren in deze wereld van dualiteit!

Wees wat liever voor jezelf en omarm ook die delen in jezelf, die je eigenlijk niet wilt zien, voelen of weten. Want hoe kan jij heel worden, als je juist die dingen weg duwt die jou tot 1 geheel maken? Al deze eigenschappen, emoties en gevoelens zijn wie jij bent! Accepteer jezelf! Alles is goed en iedereen heeft deze eigenschappen, emoties en gevoelens. Je mag jezelf uiten, want alleen zo kan je weer groeien. Alleen zo leer jij jezelf volledig te accepteren en daardoor zal de wereld om jou heen jou ook accepteren. Alles begint bij jezelf, dus zet nu die stap!

Energie

Energie blijft vast zitten als jij jezelf niet uit, en als jij die delen in jezelf niet accepteert. Onderdrukken van die dingen die jou volledig maken, zorgt er alleen maar voor dat niet alles stroomt. En stroming is belangrijk, gezien we allemaal uit energie bestaan. En blokkades in deze energie kunnen ervoor zorgen dat je lichamelijke/fysieke klachten krijgt. Of dat je jezelf zo vast zet in die emoties/gevoelens, dat die ervoor zorgen dat jij emotioneel vast komt te zitten. Dus laat alles stromen en laat alles toe. Dit is wie je bent, dit is wie wij zijn. We zijn mens, en we zijn gemaakt om te voelen en doorvoelen. Om alles te beleven en te laten stromen. Laat jij jezelf toe er helemaal te zijn?

Namaste

Diana Douma

Winkelwagen