De intensiteit van deze tijd

We vliegen van hot naar her en kunnen soms maar moeilijk op adem komen. Allerlei fysieke en emotionele klachten die de revue passeren, waarvan we niet weten wat we ermee aanmoeten of waar het vandaan komt. De grond wordt volledig onder ons vandaan geramd, en we weten niet meer wat we met onszelf aan moeten en wat we kunnen doen. Deze heftige tijden schudden ons door elkaar, maar alles is precies zoals het moet zijn. Gek genoeg probeert iedereen met zijn hoofd alles te beredeneren, maar daar zul je de antwoorden nooit vinden. Ene moment voel jij je goed, om vervolgens het andere moment de weg volledig kwijt te zijn. Niets meer weten, niet meer kunnen nadenken of normaal kunnen functioneren.

En hier begint het allemaal, want hier begint de nieuwe energie op jou af te stemmen. Hier zal jouw nieuwe ik zich vormen en zal je langzaamaan de nieuwe realiteit in stappen. Het zal voorlopig nog van hot naar her gaan, maar het is belangrijk dat jij in dit hele proces blijft luisteren naar jouw lichaam en jouw behoeftes. Dat jij lief blijft voor jezelf in het hele proces en beseft dat er bijvoorbeeld allemaal oude emotionele stukken omhoog kunnen komen. Ene moment huil je om niets of val je uit, terwijl je het andere moment weer volledig in de flow zit en alles wat je wilt naar je toekomt. Het gaat in hoge pieken en diepe dalen, maar zal uiteindelijk allemaal langzaam uitbalanceren.

Eer je lichaam

Het is belangrijk dat jij in dit hele proces, blijft luisteren naar de behoeftes van jouw lichaam. Hoe gek die behoeftes ook zijn. Soms wil je helemaal niks doen of komt er niks uit, dit is oké. Andere keer eet je alles wat los en vast zit, en zijn al jouw goede voornemens de deur uit. Ook dit hoort erbij. Vervolgens heb je overal kwaaltjes of pijntjes die de kop opsteken, en ja…helaas hoort dit er ook bij. Ene moment ben je geaard, terwijl je het andere moment licht in je hoofd bent. Er kunnen zelfs momenten zijn waarin je erg vergeetachtig bent, en gewoon stukken kwijt bent. Of dat je niet op bepaalde woorden kunt komen, of zomaar wat brabbelt. Ook dit is oké, er is niks met jou aan de hand. Jouw lichaam probeert de nieuwe en hogere energieën bij te benen en te integreren. Dit gaat in een rap tempo.

Om de energieën wat sneller en beter te laten integreren is het belangrijk om te weten dat je bepaalde dingen kan doen. Dit kan verschillen tot alleen maar liggen op de bank of bed en volledig alles toe te laten. Wandelen in de natuur, dit helpt ook om de energieën makkelijker toe te laten. Niet verzetten en accepteren dat dit heftige periode is. Ga dingen doen waar je blij van wordt. Ga naar een healer, de sauna, een masseur/masseuse om alles te laten integreren. Een healer kan ook helpen om alles weer te laten stromen. In contact met dieren kan je ook aarden en helen, want dieren zijn natuurlijke healers.

Laat alles voor wat het is en ga weer genieten

Ga dingen doen die jouw energie verhoogd. Ga alleen maar leuke dingen doen, waar je blij van wordt. Op de momenten wanneer je de energie ervoor hebt is het belangrijk om alles te doen waar je energie van verhoogd, want dit kan jou helpen in heel het proces. Naast dat de natuur jou kan helpen in dit hele proces, kan je ook lachfilms kijken. Creatieve dingen gaan doen, zoals moodboard maken, bakken, schilderen, schrijven, knutselen, of iets anders waar jij blij van kan worden. Ga je huis opruimen, zodat de energie weer gaat stromen. Gooi je ramen open, zodat er nieuwe energie in jouw huis kan komen stromen. Ga je huis en je kledingkast ontspullen, doe al het oude weg. Want alles wat oud en kapot is en wat je niet meer draagt, houd ook energie vast. Ga meer kleur dragen of in je huis aanbrengen. Kleuren houden een bepaalde frequentie vast, die jouw energie kunnen verhogen. Hoe donkerder de kleuren, hoe negatiever de energieën kunnen zijn die eraan vast kleven.

Ga je huis veranderen, of je kledingstijl veranderen. Gooi alle oude spullen uit de koelkast/vriezer of voorraadkast weg. Koop bloemen voor jezelf, want bloemen kunnen jouw energiefrequentie ook verhogen. Steek kaarsjes op of wierook als je daartegen kan. Je kan ook andere geuren in huis gebruiken, zoals aromatherapie. Want ook geuren dragen een bepaalde verhogende frequentie met zich mee. Ga mediteren, dit helpt jou ook de energie te verhogen. Ook zijn er op youtube filmpjes te beluisteren, die jouw energie verhogen of balanceren. Ook kunnen deze frequenties datgene naar jou toe trekken waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Hierbij een paar voorbeelden:

1.-https://youtu.be/HqaHNVgFTv4

2.https://youtu.be/H1zGk4GcuqQ

3.-https://youtu.be/x6A5b6xgwzA

4.-https://youtu.be/cDCS19EOsrA

5.-https://youtu.be/OBgN849_nOs

6.-https://youtu.be/Nv07q-SFgNc

7.-https://youtu.be/GbKkMCGLDpw

8.-https://youtu.be/DxMzvUtN3Gc

Zoals je ziet zijn het er behoorlijk veel, en als je op youtube kijkt, kan je van alles opzoeken wat jou helpt. Elk filmpje heeft een andere frequentie, en kan je dus kijken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Dit kan en zal jou zeker helpen. Er zijn zelfs filmpjes die jouw ruimte energetisch reinigt, als je dit beluisterd. Dus ga voor jezelf van alles uit proberen en voelen, vooral voelen. Je zal merken dat als je dit vaker beluisterd, jou energieën zullen uitbalanceren. Je kunt ook in de ochtend mantra’s luisteren, die kunnen jou helpen de dag positief te starten. Of filmpjes die je pijnappelklier stimuleren, dit kan helpen met het openen van jou derde oog. Maar besef wel dat alles precies gaat zoals het moet gaan, en je niks kan forceren. En om beter te kunnen slapen, zijn er ook filmpjes. Er zijn dus talloze filmpjes te vinden op youtube, met uren muziek die jou in het hele proces kunnen helpen. Als je vragen hebt naar aanleiding van jouw proces of dit blog, mag je mij altijd een berichtje sturen.

Namaste

Diana Douma

Winkelwagen