Durf jezelf zichtbaar te laten zien

 

We zijn in een tijd gekomen waarin we meer transparant mogen zijn over wie wij in werkelijkheid zijn. De maskers mogen af en er hoeft niet meer geschuild te worden achter een geloof of god, maar echt voor jezelf te gaan staan. We hebben het allemaal al in ons, en we hoeven niet achter iets of iemand te schuilen om onze mening of geloof duidelijker te maken. Want je bent dan alleen maar bezig om jezelf te overtuigen. Maar waarvan dan eigenlijk? Is er diep van binnen niet een schreeuw om aandacht, door gebrek aan liefde? Maar zelf kan je het misschien niet zien, omdat je al zolang op deze manier heb geleefd. Je wilt zo graag met de scepter zwaaien en anderen overtuigen van jou weten en wijsheid, dat je daarin jezelf verliest en niet inziet dat je zelf mede verantwoordelijk bent voor jou realiteit. Ga eens echt kijken en voelen wat er binnen in jou gaande is, waar bepaalde gevoelens, triggers, frustraties, emoties, overtuigingen en noem zo maar op vandaan komen. Jij hebt de sleutel en alleen jij kan bepaalde patronen doorbreken.

Zet je mind open

Ga open-minded door het leven en zie in dat er meerdere werkelijkheden bestaan die jou die dingen kunnen leren en jou kunnen helpen groeien in jouw bewustzijn. Het gaat niet om 1 waarheid, 1 bepaalde overtuiging of 1 soort geloof. Er bestaan meerdere geloofsovertuigingen en we hebben ze allemaal te respecteren, want voor ieder is het een werkelijkheid. Voor elk persoon is het zijn of haar werkelijkheid. Waarom zou jij dan zo graag jou geloof willen doordrukken aan de rest van de wereld? Geloof je ergens diep van binnen niet in jezelf? Vormen van narcisme komen tevoorschijn bij mensen die geen zelfliefde kennen, en dan heb je ook nog de narcist die niet ziet dat hij of zij een narcist is. En steevast in zijn of haar rol blijft zitten. Duwen tegen de mensheid en maatschappij met zijn of haar overtuigingen. Omdat er een gebrek is aan zelfliefde, vertrouwen we niet meer op onszelf, de mensheid, onze eigen realiteit. Maar als jij jouw overtuigingen veranderd, dan zal jouw werkelijkheid ook veranderen.

Zwart-Wit

Het hoeft allemaal niet zo zwart-wit meer gezien te worden. Ondertussen zijn wij al zo ver in onze ontwikkeling en hebben we informatie aan overvloed om in te kunnen zien dat er ook een grijs gebied is. Als jij een mooiere wereld wilt zien, zal je aan jezelf mogen werken. Want zo binnen is zo buiten. Wij bepalen het collectief bewustzijn en daarmee onze eigen realiteit. Wij creëren elk moment van de dag, elke minuut en elke secondes. Wat wil jij zien in jouw leven? Wat wil jij creëren? Wat wil je voelen? Wil je wat bijdragen aan een betere mensheid? Stop dan met veroordelen van die dingen waar je geen vat op hebt. Stop dan met veroordelen om alles alleen in jouw straatje te zien en laat die controle toch eens los. Stop met veroordelen punt! De wereld is zo mooi en kleurrijk en de mensen zijn zo mooi en kleurrijk. Iedereen is lerende op het pad naar hoger bewustzijn. Laat alle oordelen los op dat pad, want er komt een moment dat je hoger in bewustzijn bent en ziet dat het er allemaal niet toe doet om andere te veroordelen. Je zult zien dat de werkelijkheid iets is, waar jij de meeste zeggenschap over hebt.

Heb jij innerlijke strijd? Dan zul je deze strijd in de wereld om jou heen zien. Heb jij te weinig zelfliefde? Dan zul je weinig liefde in de wereld om je heen ervaren. Hou vertrouwen in jezelf en de wereld, dan zal je zien hoe de wereld voor je ogen veranderd. Want ergens diep van binnen ben jij ook aan het veranderen. Heel die stukken van jezelf in jezelf en zie hoe mooi de wereld werkelijk is. Durf jezelf te laten zien en zichtbaar te maken. Geef jezelf dat podium en erken jezelf. Toon je ware ‘IK’ naar jezelf en de wereld en kom in je kracht, en je zal zien hoe de wereld voor jou zal openen en vol liefde zal zijn. De liefde die je dan in jezelf hebt gevonden en weer terug zal vinden in de wereld om jou heen.

Namaste

Love D

 

Winkelwagen