Het universum ondersteunt ons allen

Vaak verliezen we nog weleens uit het oog dat het universum ons in alles ondersteunt. Vaak zoeken we antwoorden, maar willen we niet luisteren. Of het is dat we de antwoorden niet horen, omdat we er niet in geloven. Maar het universum helpt jou altijd. Het is er altijd, want jij bent het universum. Jij staat altijd in contact, en jij bent jouw hogere zelf. Alleen zijn we vaak nog zo in ons hoofd bezig, dat we niet inzien dat de connectie er al die tijd al is. Het gaat om overgave, en kijken wat zich op elk moment aandient. We lopen al synchroon met het universum, en dus onszelf. Alleen mogen we dat zelf gaan voelen. Niet meer forceren, maar flowen op de energie die er op dat moment is.

Laat het allemaal maar toe en ga uit je hoofd, want je hoofd is er alleen maar om dingen te begrijpen. Volg je gevoel, volg je hart en doe wat je hart jou ingeeft. Het is tijd om nu jouw hart te volgen en niet meer rekening te houden met de wereld om jou heen. Nu is de tijd aangebroken om keuzes te maken die jou gelukkig maken. Laat die oude overtuigingen los, en begin nu aan jou leven met nieuwe keuzes. Het is allemaal aan jou! Waarom zou jij je nog laten beïnvloeden door keuzes uit je hoofd of door jou omgeving, of oude patronen? Waarom zou je geen andere keuzes kunnen maken? Of waarom zou je niet op keuzes terug kunnen komen? Jij…alleen jij kan jezelf gelukkig maken en alleen jij kan jouw realiteit creëren. Stop met pleasen en verwachtingen! Nu is de tijd aangebroken om uit je hoofd te komen en gewoon jouw gevoel te volgen.

Jou stappen worden ondersteunt

Als jij het pad volgt die jouw hart begeert, zal je merken dat alles nog meer in de flow raakt. Niks gaat meer moeilijk in jouw leven, want jij wordt ondersteunt door het universum. Het universum beloont die mensen die hun hartsverlangen achterna gaan. Doe gewoon wat jij wilt en wanneer jij het wilt, en laat de buitenwereld voor wat het is. Iedereen heeft wel een mening over de keuzes die je maakt. En je zal zelf ongetwijfeld ook wel een mening hebben. Maar wat is nou een mening? Een mening kan veranderen en niets is zo veranderlijk als een mens. En als jij een bepaalde keuze heb gemaakt of veranderd, dan zal jij zelf en de buitenwereld zich daar vanzelf weer op aanpassen.

Alles raakt een gewenning, en alles wordt op den duur normaal. Het is vaak alleen jouw eigen overtuiging die in de weg zit, en die jou weg houd van het leven die je werkelijk wilt leiden. Ga het avontuur aan met het leven, want het heeft zoveel meer te bieden. Het universum ondersteunt jou in de weg die jou hart wilt volgen, omdat jij het universum bent en jij op dat moment in overeenstemming bent met jouw zielspad. Maak het jezelf toch niet zo moeilijk en ga voor de dingen die je wilt doen in het leven. Gooi alle meningen overboord en trek je niks aan van de buitenwereld. Blijf eerlijk tegenover jezelf, want dan pas kan je eerlijk zijn tegenover de buitenwereld.

Eerlijkheid is de sleutel tot succes

Jou eerlijkheid zal nu jou sleutel tot jouw succes zijn, want de energie van deze nieuwe aarde werkt alleen maar in jouw voordeel als je altijd eerlijk bent naar jezelf en de buitenwereld. Spreek je waarheid en leef jouw waarheid, want nu is het moment om het waar te maken. Alles wat niet meer in overeenstemming is met jouw zielsverlangen zal zich op den duur alleen maar tegenwerken. Probeer in die flow te blijven en jou hart en zielsverlangen te volgen. De meeste zijn vergeten om naar hun intuïtie te luisteren en over-analyseren hun leven, maar vergeten daarmee dat je daar niet gelukkig van wordt. Ga weer luisteren naar je gevoel en volg je gevoel…ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Dit is waarvoor we hier zijn! Dit is onze missie op aarde, om ons gevoel te volgen en gelukkig te zijn. Dit is onze geboorterecht!

Stap uit het modaal van de maatschappij dat dingen volgens een bepaald plaatje moeten. Wie zegt dat je een bepaalde baan moet aanhouden? Wie zegt dat je perse een relatie moet? Wie zegt dat je perse kinderen moet? Wie zegt dat je aan een bepaalde positie moet voldoen? Wie zegt dat zoveel meer geld jou gelukkig maakt? Wie zegt dat een dier jou gelukkig moet maken? Probeer eerst eens dat geluk in jezelf te vinden en beslis dan vanuit jouw hart wat jouw gelukkig maakt. Laat al die verwachtingen gewoon los en leef met de dag en elk moment. Stap uit die oude patronen, en ga het avontuur van verandering aan. Probeer gewoon niet zo serieus te zijn en gewoon te genieten, je hebt daar niet veel voor nodig. Alleen jezelf! Jij bent de sleutel tot geluk, want jij bent het universum en jij creëert jouw eigen wereld! Ware verandering komt van binnenuit, dus kies voor jezelf…dan zal de rest vanzelf gaan.

Namaste

Diana Douma

Winkelwagen