Hoe wil jij jezelf programmeren?

We zitten in een tijd waarin alles in een rap tempo manifesteert en creëert. Merendeel van de mensheid slaapt nog en volgt nog wat hun voorgeschoteld wordt, door media, omgeving, opvoeding en alles wat je leest en waar jij je mee verbindt. Het is belangrijk om nu heel bewust te worden van de wegen die jij wilt volgen en waar jij je mee wilt verbinden. Hoe jij jezelf wilt programmeren en wat jij wilt neerzetten voor jezelf en jouw geluk. Het is van belang dat jij je bewust wordt van jou programmeringen en dat jij jouw soevereiniteit weer claimt. Dat jij bewust gaat kiezen waar jij je mee wilt verbinden en programmeren. Wij zijn zo een intelligent systeem, dat we vaak zelf niet in de gaten hebben hoe krachtig we zijn. We zien niet wat we met zelfliefde kunnen bereiken en wat er gebeurt als we ons kunnen losmaken van die dingen die niet goed zijn voor onszelf en ons zielenpad. Het draait allemaal om kiezen voor jezelf uit liefde voor jezelf. Niet meer aanpassen aan de ‘gewoontes’ van nu en oude gewoontes, maar je eigen pad te kiezen die jou meer vreugde zal brengen. Hiermee zal je ook een inspiratie zijn voor andere om hetzelfde te doen.

Wat kies jij?

Een heleboel mensen beseffen niet dat waar jij je mee verbindt, jouw werkelijkheid wordt. Welke personen, wat voor eten, wat je leest en wat je kijkt op tv. Alles wat je daarin doet, programmeert jou en wordt jouw werkelijkheid. Dus wil jij een andere werkelijkheid, dan kies je een andere weg.. Ga boeken lezen die jou helpen groeien en  jouw bewustzijn vergroten. Die jou uit de oude programmeringen haalt en jou de wereld op een andere manier laat zien buiten alle conditioneringen. Die jou anders laat denken, en helpt jou ook anders te creëren. Kies om je eigen alleen maar te verbinden met alleen maar positieve teksten, programma’s en mensen. Laat alles los wat jou in drama’s of verhalen, of manipulatie en slachtoffer rollen van anderen houd. Stop met het nieuws te kijken, en als je het nog niet wist…het nieuws is aan alle kanten gemanipuleerd! Dit is om jou in die oude programmering te houden en om jou in angst en boosheid….aldus een lagere frequentie te houden. Kies ervoor om je alleen nog maar met die dingen te verbinden die jou energie geven en jouw frequentie verhogen. Hou op met naar verhalen te luisteren van mensen die toch altijd wat te klagen hebben, zonder naar zichzelf te kijken. Mensen die in overtuiging zijn dat ze altijd tekort hebben, en dus in tekort leven. Niet dankbaar kunnen zijn voor wat ze recht voor hun neus hebben en de kleine dingen niet kunnen waarderen. Mensen die altijd wel een mening hebben over alles en iedereen, zonder open-minded te zijn en open te staan voor de medemens. Mensen die maar moeilijk verbinding kunnen maken met zichzelf en dus ook de buitenwereld, wat voor afscheiding zorgt. Deze afscheiding waarvan ze vinden dat ze het recht hebben om over alles en iedereen te klagen. Wees de verandering die jezelf wilt zien en kies voor jouw geluk.

Alles is energie

De reden waarom ik altijd terugkom op dit soort dingen, is omdat ik iedereen help herprogrammeren. Hoe vaker je dit leest, hoe meer het eigen wordt en jij geherprogrammeerd wordt tot een betere versie van jezelf. Alles is energetisch met elkaar verbonden! Alles wat je leest komt binnen en helpt jou verder, dus blijf je vooral verbinden met teksten die jou verder helpen. Blijf je verbinden met mensen die jou inspireren om ook datgene te doen waarvan je niet dacht dat je het kon, omdat die mensen jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Verbind je ook met tv-programma’s die leuk zijn en liefde uitstralen of waar je wat van leert. Als jij je niet lekker in je vel voelt, hou dan op met alleen maar die drama series te kijken of oorlogs en horror of nieuws te kijken. Dit verlaagt allemaal jouw frequentie. Ik zeg niet dat je er helemaal mee moet stoppen, maar sommige kijken alleen maar dit soort energie verlagende programma’s/series. En dan kan je niet verwachten dat jouw leven er rooskleurig uitziet als je alleen maar ellende kijkt. En hoe meer jij bij jouw gevoel komt, hoe meer je dit soort frequenties ook werkelijk gaat voelen in jouw energieveld. Zie de mooie dingen van het leven weer in, en ga op ontdekking met jezelf. Ga weer kijken wat je kan doen en/of creëren om weer jouw bewustzijn te vergroten. Misschien ontdek je wel verborgen talenten.. Hoe meer jij jouw bewustzijn vergroot, hoe meer je zal begrijpen hoe alles in elkaar zit. Let ook op de woorden die je uitspreekt, want ook die zenden een frequentie uit. Alles wat je zegt, help je creëren. Alles wat doet, zegt en alles waar jij je mee verbindt kan bepalend zijn voor jouw toekomst. Jij kan elk moment jouw werkelijkheid veranderen, dus waar wacht je nog op?

Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics”. – Einstein

Namaste

Diana Douma

Winkelwagen