Hulp aangeboden

Ken je dat? Dat gevoel dat je denkt dat je helemaal vast zit? Dat je gewoon even niet meer weet wat je met je leven of jezelf aan moet? Dat je verdrietig bent of ergens geen uitweg ziet? Of dat je gewoon een schouder om te huilen nodig hebt? Een luisterend oor van iemand die ook veel meegemaakt heeft en jou misschien wel kan helpen? Ik wil dit met alle liefde doen! Gezien er deze tijd erg veel gebeurd bij iedereen en mensen echt hulp nodig hebben bij bepaalde vraagstukken in hun leven, wil ik er voor diegene zijn die het nodig hebben. Waarom? Nou omdat ik weet hoe het voelt. Dit heeft mij gebracht tot waar ik nu ben, en heeft mij naar deze positie geholpen. Een positie waarin ik ook weer andere mensen kan helpen met mijn wijsheid. Dus voor de komende tijd, tot wanneer ik voel dat ik het niet meer wil, bied ik iedereen de mogelijkheid aan om van mijn wijsheid gebruik te maken. En ik wil mensen weer helpen hun licht te vinden.

Dit wil ik doen voor niks! Voor niks??? Ja voor niks. Omdat ik geloof dat het mijn missie is om mensen te helpen, en ik heb de komende periode daar tijd en ruimte voor gekregen. Deze tijd wil ik dan ook nuttig besteden, en daarom wil ik de mensen de gelegenheid bieden om met 1 vraag per persoon te komen. En daar kan je hulp bij krijgen door middel van een consult via  een coaching gesprek via skype, mail, telefoon, kaartlegging, fotoreading of healing en bij uitzonderingen kan ik dit ook persoonlijk doen. Ik gebruik daar ook heel erg mijn intuïtie /gevoel bij en in overleg gaan we kijken wat het beste bij jou past. Uiteraard ben jij ook in de gelegenheid om jou voorkeur voor te leggen. Dus heb jij een brandende vraag, waar jij niet uitkomt. Dan mag jij van deze service gebruik maken. Deze mogelijkheid dient zich nu aan, totdat ik er voor kies om ervan af te zien of de tijd het niet meer toelaat.

\”It is during our darkest moments that we must focus to see the light.\” Aristotle

Namaste

Diana Douma

Winkelwagen