Iedereen kan een verschil maken in deze transformatietijd

Soms willen mensen wel veranderen, maar doen ze er niks aan. Niet wetende hoe of wat ze moeten doen. Maar men vergeet vaak dat een verandering niet groot hoeft te zijn. Zelfs de kleinste verandering kan al heel veel verschil maken. En de kleinste verandering, die misschien wel het grootste verschil kan maken is de manier waarop we denken. Collectief gezien zijn we allemaal 1 groot netwerk die met elkaar verbonden zijn, alleen zien we het met het optische oog niet. Doordat we het niet zien, wordt het vaak moeilijk begrepen of niet echt erkent. Maar het collectief bestaat dus uit 1 groot energetisch netwerk, waarin elk lijntje in verbinding staat met elkaar. Maar iedereen leeft in zijn of haar eigen dimensie, en eigen wereld. Elke creatie staat dus op zichzelf. Maar doordat we zo met elkaar verbonden zijn, creëren wij ook de wereld om ons heen en trekken we de mensen aan die daarbij horen. Iedereen speelt zijn of haar rol in het geheel, en is er om jou verder te helpen in jou ontwikkeling. Niet om jou tegen te werken, dat is een illusie. Elk mens maakt een bepaalde groei door, die ons hoger in ons bewustzijn zal brengen. Er zijn verschillende ascensieprocessen aan de gang, en als je dit leest hoor jij al bij dat proces van ascensie. In dit proces van ascensie zitten de mensen die al wakker aan het worden zijn en begrijpen dat er meer tussen hemel en aarde is. Alleen nog niet iedereen in dit proces weet dat ze een groot verschil kunnen maken in dit hele gebeuren.

Het begint met het denken

Door de jaren heen zijn veel gaan denken dat wij mensen zijn met een spirituele ervaring, terwijl het in feite precies andersom is. Het leven is zo intelligent in elkaar gezet, dat we het verschil tussen hologram en werkelijkheid niet meer kunnen onderscheiden. En dus denken en geloven wij dat alles wat wij zien onze waarheid/werkelijkheid is. Deels is dat ook zo, want dit hebben wij gecreëerd met ons denken. Maar hoe doen we dat dan? Hoe kunnen wij dat dan creëren? En wat kunnen we doen om het te veranderen? Het begint bij het denken van onze gedachtes. We hebben het niet door, maar gedachtekracht stuurt ons overal waar wij naartoe willen. Het gaat misschien niet zo snel als wij willen, maar desalniettemin gebeurd het wel. Einstein zei het ook al, dat alles uit energie bestaat. Het is belangrijk om je bewust te worden van de gedachtes die jij het collectief in stuurt. Daarom zeggen mensen ook altijd dat het belangrijk is om je focus zo positief mogelijk te houden en alles wat je denkt, jij kan manifesteren. Maar vergis je niet, het gaat er ook om jezelf niet voor de gek te houden. Wat ik daarmee probeer te zeggen dat je niet ontkent wat je voelt met momenten. Soms voel jij je niet positief, dan mag dit gevoel er gewoon zijn. Het is niet de bedoeling dat je geforceerd op het positieve gaat focussen, als jij je niet zo voelt. Maar dat is misschien wel het moeilijkste van alles.

Herprogrammeren

Het gaat er in feite om dat jij jezelf langzaamaan gaat herprogrammeren. Dat jij je bewust wordt van de gedachtes die je dagelijks hebt over jezelf en de wereld en mensen om jou heen. Zonder bepaalde emoties moedwillig weg te willen duwen, en alles er ook gewoon te laten zijn. Als we in de flow zijn, dan accepteren we onszelf volledig. Met de goede en slechte kanten, en veroordelen we onszelf niet. Maar wat belangrijk is dat als jij een \’programmering\’ hebt, doordat jij bijvoorbeeld altijd maar aan het klagen bent,  dat zeker wel iets is wat jij kan veranderen. Je kan je zeker wel bewust worden van het feit dat je dit altijd doet, en het ombuigen in iets positiefs. Zien dat alles voor jou werkt, om jou bepaalde lessen te leren of een spiegel voor te houden. In plaats van jou tegen te werken op elk mogelijke manier. Als jij altijd negatieve gedachtes hebt over jezelf en je leven, kan je dit ook veranderen door elke dag iets te vinden waar je dankbaar voor bent. Hiermee verander je het perspectief op je leven, en daardoor zullen er langzaam dingen veranderen. Het gaat allemaal om verandering van perspectief, waardoor je langzaam jezelf \’herprogrammeert\’ en dus anders naar de wereld leert te kijken.

Affirmaties en lees en kijkvoer

Daarom zeggen er heel veel mensen ook affirmaties op, om het geheugen te herprogrammeren. Door dit maar zo vaak genoeg op te noemen en te herhalen, ga je op een gegeven moment er ook in geloven. Als je een kind maar vaak genoeg zegt dat het mooi is en dat het alles kan bereiken wat het wil in het leven, dan gaat een kind dat ook geloven. Want een kind weet niet beter, dan dat hij of zij dat het hele leven al gehoord heeft en wat aangeleerd is. Als jij op een gegeven moment niet meer beter weet, dan ga jij ook geloven in hetgeen jij jezelf elke dag verteld. Het lijkt makkelijk, wat het in feite ook wel is. Maar het vergt wel enige oefening en de wil om te veranderen. Daarom is het ook belangrijk dat je bewust raakt van alles wat je ziet of leest en uitspreekt. Alles heeft effect op jou leven en kan jou leven maken of breken, om het zo maar te zeggen. Als jij altijd maar ellende op tv kijkt, zal dit ook jou werkelijkheid worden. Alles wat we zien op tv heeft ook een bepaalde frequentie die het met zich meedraagt, en als het we altijd ellendig nieuws kijken, zal die jou energie/frequentie  verlagen. Doordat het bijvoorbeeld jou frequentie verlaagt, ga je makkelijker en sneller negatief denken. En als jij bijvoorbeeld inspirerende programma\’s op tv kijkt, zal die jou frequentie en endorfine verhogen, waardoor het makkelijker is voor jou om positiever te denken en in het leven te staan. Dit geld ook voor de informatie die je leest in boeken of op facebook bijvoorbeeld. Als jij altijd maar ellende blijft posten over de wereld op jou facebook, hoe denk jij dat jou wereld wordt? Hoe denk jij dat jou werkelijkheid zal worden? Natuurlijk is het goed om te weten wat er speelt in de wereld, maar dat wil nog niet zeggen dat je het zo nodig hoeft te verspreiden. Want dan ben je letterlijk angst en negativiteit aan het verspreiden, iets waar we als collectief niet naartoe willen. Wat je zaait, zal je oogsten.

Verander vandaag nog

Dus wees je bewust van alle handelingen die je dagelijks doet, die jou verder kunnen helpen in het proces. En jou werkelijkheid, een mooie werkelijkheid kunnen maken. Die jou wereld kunnen kleuren zoals jij dat altijd wenst en hoopt. Door die dingen te doen en denken die jou gelukkig maken. Er zijn dus bepaalde dingen die jou energie/frequentie kunnen verlagen en er dus voor kunnen zorgen dat jij sneller negatief denkt. Dit zal op onbewust niveau gaan en kunnen jou negatief beïnvloeden, daarom zal ik hier een paar tips geven die het proces om kunnen draaien.

Energieverhogende trillingen die een wereld van verschil kunnen maken. Hierbij een paar voorbeelden die jou op weg kunnen helpen;

let op de gedachtes die je denkt en uitzend (post bijvoorbeeld alleen maar positieve quotes/teksten of leuke filmpjes waar je blij van wordt op social media. Zo herprogrammeer jij ook jou en andermans onderbewuste)

– de muziek die je luistert( is dit hardrock of rustgevende muziek)

– creatief uitten (creatief bezig zijn helpt jou frequentie ook verhogen)

– beweging zoals sporten, dansen, wandelen

-voeding (we kunnen geen dood eten consumeren en verwachten dat we ons levendig voelen, dus wees bewust van wat je eet. Ook dit kan heel veel effect hebben op jou energetische systeem)

-je medemens helpen kan jou ook een goed gevoel geven

-dankbaarheid uitten, waardoor je meer gaat zien wat je wel hebt, in plaats van niet

-de natuur (de natuur helpt jou hoofd leeg te maken en dingen in een ander perspectief te zien)

-de programma\’s op tv die je kijkt of de stof die je leest (zorg dat het inspirerend, motiverend en liefdevol is)

-lachen, genieten, dansen of elke andere vorm van uitting

-acceptatie, vriendelijkheid, passie, liefde

-veel water drinken (dit zuivert jou systeem, alcohol en medicijnen kunnen dit bijvoorbeeld tegenwerken)

Dus hier al een paar voorbeelden die jou op weg kunnen helpen en al een wereld van verschil kunnen zijn. Mocht je vragen hebben over dit blog of over iets anders, dan kan je mij altijd een berichtje sturen.

\”Be the change, you wish to see in the world\” – Mahatma Gandhi

Namaste

Love D

www.love-d.nl

Winkelwagen