Kies voor liefde, positiviteit en blijf vooral lachen tijdens deze reset van moeder natuur

We zitten nu in zo een mooie tijd, alleen niet iedereen zal dit begrijpen. Dat is oké, want er komt een moment dat alles aan het licht komt. Voor nu zie ik veel angst, boosheid, frustratie en verdriet en ook dit is oké, want het komt nu juist naar boven om aan het licht te komen. Het mag gevoeld en geheeld worden. Niet meer vluchten in werk, sex, drank/drugs, uitstapjes, consumeren, eten en ga zo maar door. Nu is juist de tijd om die gevoelens aan te gaan en te voelen. Besef je wel dat als je dat doet, het er aan de andere kant veel beter uit ziet? Als je besluit echt die gevoelens aan te gaan waar je normaal gesproken van wegvlucht, bewust of onbewust. Misschien vragen sommigen zich af hoe ik zo positief kan blijven in deze tijd? Maar ik heb hier al jaren naartoe gewerkt, ik ben jarenlang dit proces aangegaan met mezelf. Continu de diepte ingaan en helen van die pijnlijke stukken, waar ik voorheen voor vluchtte. Ik moest dit doen, zodat ik iedereen die hier nu doorheen gaat kan helpen. En met mij zoveel anderen. Wij mogen laten zien dat er licht aan het einde van de tunnel is, maar we moeten collectief wel eerst door de modder heen. Niet meer vechten of in weerstand, maar door de pijn, boosheid, verdriet, angst, depressie en al die andere gevoelens heen. Ga er doorheen, voel ze, maar ontwijk ze niet. Geloof me als ik zeg dat wanneer je ze aangaat, je de wereld zoveel anders gaat zien. De sluier gaat af en je gaat de wereld door andere ogen bekijken. Dit moest gebeuren lieve mensen! Deze tijd zat er al aan te komen, en dit is een geschenk van en voor moeder aarde. Hoe lang waren we nog van plan om deze wereld kapot te maken? Hoe lang waren we nog van plan om onze kop in het zand te steken? Zijn jullie je wel bewust van de kracht van jouw eigen bewustzijn? Weet jij dat wanneer je al die frustraties, emoties en gevoelens die je altijd hebt weg lopen drukken, deze zich laten zien in de buitenwereld? En zodra we die pijnlijke stukken in onszelf oplossen, de wereld met ons mee heelt? Zo binnen, zo buiten. Alles wat je van binnen aanpakt, zal zich in de buitenwereld laten zien. Als jij altijd een positieve kijk op de wereld hebt, zal je deze situaties ook aantrekken. Maar als jij altijd strijd, boosheid, angst en ellende in je voelt, hoe denk jij dat je wereld eruit ziet? Hoe denk je dat dit globaal gebeurd, wanneer niemand deze gevoelens aangaat? Collectief vormen we met z’n allen de werkelijkheid. Dus als we met z\’n allen in een angst energie gaan zitten, wat denk jij dat je krijgt te zien in de buitenwereld?

Focus bepaald alles

In dit geval is focus alles wat jouw werkelijkheid kan veranderen. Natuurlijk is er angst, en dat mag je ook voelen. Want alles is energie en mag je door je heen laten stromen. Maar laat het niet je werkelijkheid vormen. Wordt je gewoon bewust van de gevoelens en emoties die er naar boven komen, en observeer ze. Huil desnoods of wordt boos, en laat het er zijn. Maar besef dat jij niet jouw emoties bent, jij bent niet je angst of je boosheid of verdriet. Jij bent een kanaal waar deze emoties/gevoelens doorheen gaan, maar je hoeft je er niet aan te hechten. Probeer zoveel mogelijk te focussen op het positieve, op liefde, humor en blijdschap, want dit verhoogt jouw energie/frequentie. Probeer steeds weer een shift te maken in je bewustzijn, door bewust je gedachten te verzetten. Jij hebt alles zelf in de hand, maar dit mag je nog leren. We willen allemaal zo graag controle over ons leven en geluk, en het begint met controle over je gedachtes krijgen. Niks meer en niks minder. Bewust worden van wat werkelijkheid is en wat een illusie is. Bewust worden van alle emoties en gevoelens die door jou heen willen stromen, zonder in de weerstand te gaan en/of te vluchten. Meer is het niet! En hoe meer jij je focus en bewustzijn shift, hoe meer jij hoger in jouw vibratie/frequentie komt. Waardoor jij je beter gaat voelen en als jij alles meer langs je heen laat stromen, zal je ook meer het grotere plaatje gaan zien. De wereld vergaat niet, maar een oude manier van leven vervalt wel. Een manier van leven die voor niemand goed was. Het werd tijd dat het systeem zou gaan vallen, en hier wacht ik al zolang op. Moeder aarde en het universum krijgen een reset, en dus wij ook. Blijf het grotere plaatje bekijken en besef dat we hier allemaal beter uit zullen komen. Probeer zoveel mogelijk het nieuws en alles wat de overheid zegt te vermijden, want alles is propaganda en ze willen je alleen maar inprenten met negativiteit. En jou laten geloven in hun werkelijkheid. Wat denk je dat de wereld doet als ze allemaal het nieuws kijken en het geloven? Dan wordt dat jouw werkelijkheid! Kijk maar naar wat er collectief gebeurde toen iedereen dacht dat het toiletpapier op zou raken. En hoe mensen vergeten hun verstand te gebruiken omdat mensen blindelings volgen wat er door de media/overheid wordt gezegd. Focus op liefde en lachen en leuke dingen, en je zult zien dat we met z’n allen een shift maken. Connect met die mensen en dingen die het licht bij jou naar boven halen, en jou een blij en goed gevoel geven. Want deze mensen helpen jouw energie weer omhoog te krijgen. Die liften jouw vibratie/frequentie, waardoor jij ook in het goede gevoel komt en blijft zitten. Alles is energie, dus wees bewust met waar jij mee connect, over praat, naar kijkt en hoe je handelt.

Vertraging is voelbaar

Ik ben de helft van mijn leven behoorlijk introvert en ik heb in deze tijd echt naar binnen moeten gaan en een andere manier van leven moeten leren. Ik dacht altijd dat er wat mis was met mij, omdat ik de menigte niet meer volgde. Maar nu het grotere plaatje zichtbaar is, snap ik waarom ik de dingen deed die ik deed. Ik ben iemand die altijd heel erg mijn intuitie volg en ook hierin heb ik me laten leiden door mijn intuïtie. Er waren vooral de laatste jaren ook tijden dat ik niet naar buiten wilde gaan, omdat de energie zo voelbaar sterk was. Als ik de deur ook maar uitstapte voelde ik de energie en druk van het leven door mijn lijf heen stromen en wilde ik ook het liefste weer zo snel mogelijk binnen zijn. Het voelde onnatuurlijk voor mij en ik wilde hier vaak genoeg niet meer zijn. Nu zorg ik wel dat ik altijd de natuur in ga, want de natuur is mijn oplader. Net als een telefoon aan de lader moet, voel ik dat de natuur mijn lichaam oplaad. En dat is zo gek nog niet, gezien wij oorspronkelijk uit de natuur komen. Een mens moet gewoon die connectie met de natuur weer maken, om alle negatieve energieën weer uit zijn/haar systeem te krijgen en je eigen weer op te laden met positieve energie. Alleen beseffen mensen vaak niet wat moeder natuur allemaal voor ons doet en kan betekenen. Nu was ik gister weer in het bos en ik voelde letterlijk de vertraging in de energie en in de natuur. De spanning van de energie die ik normaal altijd voel, was gaan liggen en ik heb alleen maar met een grote lach op mijn gezicht in het bos gelopen. En ik voelde zoveel dankbaarheid dat moeder aarde nu eindelijk eens tot rust kon komen en tijd heeft om te helen. Ik voelde de blijdschap in de energie van de vogels en de bomen, want als je weer echt leert te ‘voelen’ dan voel je wat de natuur voelt. We zijn allemaal een deel van het geheel en hoe meer jij in contact komt met jezelf, hoe meer jij in contact komt met de natuur. En dit is je ware essentie, en waar we naartoe mogen. Weer voelen en er werkelijk zijn! Dit heeft moeder aarde nodig gehad, deze reset! Zo dankbaar voor het feit dat dit nu allemaal gebeurt, want anders was het nooit gebeurd. En dat had pas vreselijke gevolgen gehad voor de wereld.

Jouw werkelijkheid

Blijf het verschil van perspectief zien mensen, en blijf naar het grotere plaatje kijken. Niets gebeurt zomaar! Ga weer connectie krijgen met jezelf, want daarmee krijg je weer connectie met de ander en de natuur en de hele wereld om je heen. Blijf positief, ga naar buiten en laat moeder natuur je helpen met helen en help jezelf met helen. Besef in wat voor mooie tijd we zitten en geniet van die dingen die je blij maken, en blijf je focus daar op houden. Je kan nu stappen maken naar nieuwe richtingen, want we gaan een nieuwe tijd in! Een tijd waarin het niet draait om wat je doet, maar of je het wel met liefde en plezier doet. Het gaat er niet om hoe je eruit ziet, maar met welke mensen jij je goed voelt en of je er energie van krijgt. Verander je perspectief en zie in dat je nu alles kan veranderen in een werkelijkheid die jij wilt. Je hoeft niet te blijven hangen in hetgeen je altijd deed, al verdien je er je geld mee. Als jij iets anders wilt doen, waar jij wel gelukkig van wordt dan is nu de tijd om zelfonderzoek te doen en te kijken wat jij nog meer wilt doen in je leven. Het leven is gemaakt om te spelen en dingen uit te proberen, en je mag altijd van gedachten veranderen. Je hoeft het niet bij 1 ding te houden, als je daar toevallig goed in bent. Je kan alles loslaten, want niks zit vast in het leven…alleen jouw gedachten erover. Jij zet jezelf vast, en je zet jezelf in een rol waar je misschien wel niet eens in wilt blijven of allang al uitgegroeid bent. Want je weet dat er nog zoveel meer in het leven te doen en ontdekken is. Ga op zoek naar die dingen waar je blij van wordt, dat geeft je vreugde en geluk en verhoogt jouw energie. De keuze is aan jou en hoe jij jouw werkelijkheid ziet en wilt zien en vormen.

Don’t you know yet? It is your Light that lights the worlds.

— Rumi

Namaste

Diana Douma

Winkelwagen