Spread the love

We zijn in een tijd gekomen waarin de energie erg verhoogd is en alles wat je uitzend zich in een raptempo terug vind naar jou. Manifestaties ontwikkelen zich zo snel dat je echt mag blijven nadenken met wat je uitzend, want positieve gedachtes trekken positieve situaties, mensen etc aan. En dat geld ook voor het negatieve uiteraard. Blijf bewust van wat je denkt en doet en doe het met liefde of helemaal niet, want het gaat ook om de intentie waarmee je iets uitzend. Er is toch niets fijner dan je continue goed voelen? Lukt het je niet? Ga dan mediteren of iets doen wat je energie verhoogt, zoals een lachfilm kijken, met vrienden afspreken of gewoon bellen of appen.

Je kan ook de natuur in gaan zoals het bos of strand of zorg dat je in beweging komt door sporten. Zorg dat je energie weer gaat stromen. Doe iets creatiefs! Ga koken, bakken, moodboard maken, opruimen, klussen, schrijven, lezen, foto\’s maken, tuinieren of iets anders waar je blij van wordt. Het helpt je nu deze tijd zo goed om je energie op een snelle manier omhoog te krijgen en je weer goed te voelen en dan trek je ook de goede en positieve dingen, mensen en situaties in je leven aan die je verder op weg helpen of jou ook weer blij maken.

Het voordeel van dit alles is ook dat als we met z\’n allen dit doen, de wereld beetje bij beetje een stukje mooier wordt en je alleen maar mooie situaties aantrekt. We helpen de wereld en onszelf te helen en alles zal steeds mooier gaan worden, zolang je er zelf maar wat aan doet en zolang je er zelf maar in geloofd. Het hoeft echt niet iets groots te zijn, maar alle kleine beetjes kunnen je helpen. Wil jij je weer goed voelen? Zorg dat je je focus weerlegt en ga iets leuks voor jezelf doen, al heb je er geen zin in. Geloof me, als je bezig bent gaat je energie vanzelf weer stromen en komen die blokkades die je in je lichaam hebt en je down en/of negatief doen voelen weer los. Je hebt het zelf in de hand en je creëert je eigen leven. Begin nu en vertrouw er op!

En als je hulp nodig hebt, vraag je hulp! Hulp van vrienden, familie, therapeuten of van boven. Want boven luisteren ze ook en ze willen maar al te graag helpen, maar zullen niks doen als jij niks vraagt. Vertrouw er maar op en doe het met liefde. Doe alles wat je doet met liefde en intentie, dan krijg je die liefde ook terug..en vergeet je ook niet lief voor jezelf te zijn? Zonder oordeel? Want ook dan krijg je hem dubbel terug 😉 Spread the love <3

En vergeet je niet dankbaar te zijn voor alle lessen? Hoe moeilijk of zwaar die ook zijn, want die dankbaarheid helpt je ook je energie te verhogen en datgene aan te trekken wat jij nodig hebt. En als je twijfelt of je wel goed bezig bent, ga dan wel gewoon door. Het universum geeft zelf signalen wanneer je op de juiste weg bent en dit doet hij door synchroniciteit. Let op of je dubbele getallen ziet of dat bepaalde dingen zich herhalen, of een liedje wat je op de radio hoort. Bepaalde tekens waarvan je weet dat het voor jou bedoeld is. Ga daar maar eens op letten. Maar blijf vooral uitzenden van de energie die je goed doet voelen en dingen doen waar jij blij van wordt, dan kan het niet anders dat het universum op den duur daarop reageert. Blijf gefocust!

Namaste

Diana Douma

Winkelwagen