Transformatie naar het licht

We zitten allemaal in een transformatie naar het licht, of we erin geloven of niet. Het is de energie die nu rondgaat en zich verspreid als een olievlek op aarde. Dit gaat uiteraard niet zonder slag of stoot en iedereen ondervindt er de nodige ongemakken door, maar het is allemaal voor een goed doel. Voor het grotere doel, want het leven zoals het nu op aarde gaat is natuurlijk niet het ideaalbeeld dat we voor ogen hadden.

Geluk

Geluk zoeken we in grote mate buiten onszelf en we streven maar tot het bittere eind. Maar tegen welke kosten en onder welke voorwaarden? Ben je werkelijk gelukkig? Of probeer je de schijn hoog te houden? Voel je niet dat er meer is, een reden waarom je hier op aarde bent? Of denk je dat dit het leven is en je moet voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij? Vind je het normaal dat dieren gebruikt en misbruikt worden voor het menselijk genot? Als je erover nadenkt, vind je het dan normaal dat er oorlogen zijn? Dat je een baan hebt om te kunnen leven, of liever gezegd overleven? Wat houd je tegen om jou ware talenten en kwaliteiten te ontdekken en dat te delen met de wereld?

Talent

Iedereen heeft een uniek talent meegekregen, alleen mag je die zelf nog ontdekken. Ga creatieve dingen doen om die talenten te ontdekken. Stap uit je comfortzone en sla eens een richting in die je normaal nooit zou kiezen. Probeer eens niet te denken aan wat andere mensen wel niet zullen denken, maar volg jou eigen weg hierin. Wie weet komen die talenten en kwaliteiten later wel heel erg van pas en zal je een voorbeeld zijn voor velen.

Maar je moet ergens beginnen. Zie het leven als een speelveld en ga van alles uitproberen. Stap uit je coconnetje en zie de mogelijkheden, want ze zijn ontelbaar aanwezig als je ze wilt zien. Haal jezelf uit dat keurslijf en begin gewoon. Talenten kun je ontwikkelen. Het zal in het begin niet makkelijk zijn. Je zal jezelf gerust behoorlijk veroordelen, want je weet niet beter. Je bevindt je in een onbekend terrein.

Verborgen schatten

Begin eens met die dingen die jou ook makkelijk afgaan. Wat jij als normaal ziet, is voor een ander een talent. Daarmee kan je een ander inspireren en misschien wel vooruit helpen. Misschien kan je door hetgeen jij doet andere mensen dat zetje geven om vooruit te komen en hun talenten te ontdekken. Het hoort allemaal bij het proces van het leven. Niemand is beter dan een ander en iedereen moet ergens beginnen. Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt een ander misschien wel leuk aan jou ? We kennen die reclame vast wel, maar daar zit zoveel waarheid in.

Wees je eigen inspiratie, want door jouw eigen verborgen schatten te gaan ontdekken, ontdek je wat het leven alleen maar leuker maakt. Kom uit je oude rol en zie, doe, proef en voel! Het leven kan zo mooi zijn als jij het zelf maakt, maar dan mag je wel op ontdekkingsreis gaan in jezelf. Ga dat avontuur aan met jezelf en je zal de wereld om je heen veranderen. Stap die nieuwe weg in, want nu is de tijd.

Namaste

Diana Douma

Winkelwagen