Triggers

Dit is een tijd waarin er nog veel triggers uitspelen bij de mensen. Er hoeft maar iets te gebeuren en iemand staat al op zijn achterste. Gek genoeg is dit wel wat er collectief moet gebeuren om zich uit te spelen. We hebben allemaal met triggers te maken en het gaat er ook om, hoe jij ermee omgaat. Je kunt meegaan in de emotie van de ander of je kunt het daar laten. En dat is waar het nou precies om gaat, dat we het laten bij de ander. Als je de emoties van een ander meeneemt, dan heb je uiteindelijk jezelf ermee. Het gaat erom dat je in gaat zien, dat ieder verantwoordelijk is voor zijn of haar emoties. Elke keer als jij je er bewust van bent of wordt, is weer een stapje verder naar bewustzijn. En bij bewustwording komt het proces van heling. We moeten hier allemaal doorheen, want ergens zitten nog oude overtuigingen vast die uitgespeeld mogen worden.

Sta in je kracht

Het is belangrijk dat je in je eigen kracht blijft staan en blijft geloven waar jij voor staat en waar jij in geloofd. Iedereen leeft in zijn of haar eigen dimensie en we spelen met z’n alle het spel uit. Gezien we nu allemaal al overgegaan zijn naar de hogere frequenties van de aarde, de 5d wereld, is het belangrijk te zien waar jij nog de laatste restjes heling kunt toepassen. Zonder oordeel, overtuiging, verwachting, maar het gewoon te nemen zoals het is. Het zien als een proces waar je momenteel in zit. Als je er een oordeel over hebt, zet jij jezelf weer vast en maak je er weer een overtuiging bij die je vervolgens weer mag aanpakken. Het is dan alsof je in een herhaling van een oud programma zit, die je blijft terugspoelen.

This too shall pass

Ondanks deze momenten nu heel erg de revue passeren, blijf wel beseffen dat alles precies gebeurd zoals het moet gebeuren. We zullen met de energie van het moment mee mogen gaan, om het toe te kunnen laten. Geen weerstand meer, maar mee met de flow van het moment. Het zal niet altijd meevallen nee, maar hebben we al niet genoeg voor onze kiezen gehad waarvan we in de eerste instantie dachten dat we het ook niet aan konden? Het universum geeft jou niet zomaar de lessen die jij niet aankunt. Jij hebt jouw zielenpad allang voordat je geboren was gekozen, en zal jou uiteindelijk die lessen en groei meegeven die jou groter, sterker en beter maken. Je zal uiteindelijk alles uit balanceren, als jij jezelf de tijd geeft en gunt. Het gaat erom dat je altijd voor jezelf blijft kiezen in liefde en beseft dat zelfliefde de sleutel tot het hele ascensieproces is.

Kies voor jezelf

Blijf lief voor jezelf in je doen en laten, maar ook in je gedachten en naar anderen toe. Wees een voorbeeld voor jezelf en voor anderen. Jij kan alleen verandering maken op deze wereld als jij weer die balans terug wilt vinden. Door vertrouwen te hebben en overgave te hebben tot wat het leven jou brengt. Het leven kan niet altijd over rozen gaan, maar jij kunt wel kiezen hoe je met alles omgaat. Heb vertrouwen in jezelf en het proces en weet dat er betere tijden aankomen. We zullen altijd wel onze lessen hebben en houden in het leven, maar je zal er steeds beter mee leren omgaan.

Jij bent goed, het is goed, alles is goed zoals het is en gaat precies zoals het moet gaan. Die zon komt weer achter die wolk vandaan, want het is nooit de bedoeling geweest dat we een leven lang blijven lijden. Blijf werken aan jezelf en wordt weer je eigen beste vriend of vriendin en maak gezonde keuzes voor jezelf, uit liefde voor jezelf. Doe die dingen waar jij blij van wordt en ga niet mee met het drama van bepaalde mensen of situaties die jou op dit moment triggeren, want ook dit gaat weer voorbij. Jij kunt er zelf voor kiezen om erin te blijven hangen en/of mee te gaan, of het los te laten uit liefde voor jezelf. Creëer jouw eigen werkelijkheid in liefde en je zult vanzelf de verandering zien. Blijf in je kracht en blijf in jouw balans en kies altijd voor jouw balans, want daarin zal jij je rust weer terugvinden.

Namaste

Diana Douma

Winkelwagen