Wat ben jij waard?

Ze zeggen weleens geluk kan je niet kopen, en toch zie je mensen met gemak schoenen van een paar honderd euro kopen, of een jas. Maar dat is toch vaak tijdelijk geluk. Veel mensen die met zichzelf in de knoop zitten, geven graag geld uit aan tijdelijke geluksmomenten. En geef ze eens ongelijk! Maar er is nog zoveel meer als je bereid bent om jouw donkere stukken aan te gaan. Bepaalde praktijken die ervoor kunnen zorgen dat je langdurig geluk kan krijgen, zijn vaak taboe voor veel mensen. Want dat is niet aangeleerd of men geloofd er niet in of men heeft het er gewoonweg niet voor over. Terwijl het zo waardevol is.

De consumptie maatschappij heeft er natuurlijk ook erg goed aan meegewerkt om iedereen zo te programmeren dat ze vaak alleen voor tijdelijk geluk gaan. Een uitvlucht zoeken in verslavingen die weer elk gat tijdelijk dichten. En waarom is het dan zo lastig voor mensen om eens werkelijk tot de kern te gaan, de diepte ingaan en met hunzelf aan de slag te gaan. Zichzelf werkelijk in de spiegel aan te kijken en echt te kiezen voor zichzelf. Sommige zullen zelfs zeggen dat die verslavingen ook kiezen voor zichzelf zijn, maar beseffen niet dat het allemaal tijdelijk geluk is waarin ze ergens een gat proberen op te vullen.

Hulp vragen

Want wat maakt jou werkelijk nog gelukkig als je niet meer aan die verslavingen kan komen en je alleen maar geconfronteerd wordt met jezelf en jouw eigen stukken? Wat nou als alle vluchtroutes weggenomen worden en jij niet meer kan vluchten voor jezelf? Niet iedereen is bereid om dit ook aan te gaan en niet iedereen weet ook hoe. Maar we komen in een tijd waarin er zoveel veranderingen gaande zijn, buiten onszelf en in onszelf. En het is aan ons om dit te navigeren. Je kan altijd een hand uitreiken naar mensen die jou op weg kunnen helpen. 

Ik doe dit in mijn werk ook en help de mensen op weg, maar het is een wisselwerking en we mogen dit proces samen aan gaan. Alleen als jij zelf bereid bent om dit met jezelf aan te gaan, dan kunnen er de mooiste processen ontstaan. Processen waarin je lichaam weer in lijn komt met zichzelf en het hoofd en lichaam beginnen te synchroniseren. Dit synchroniseren zorgt er vervolgens voor dat jij steeds dichter bij jezelf komt en in die onderlaag zit ook jouw geluk. Jouw geluk wat je niet vind in iets buiten jezelf, maar in jezelf. Want dat is waar het uiteindelijk begint. Alleen mag je wel bereid zijn om dit met jezelf aan te gaan. Dit kan dus met verschillende technieken, methodes en handelingen.

De tijd van de healers en geheald worden is aangebroken

Waarom denk je überhaupt dat er in dit tijdperk zoveel healers naar de oppervlakte komen en dat er zoveel verschillend aanbod is op het gebied van traumaverwerking? Vroeger kon ik ook nooit begrijpen waarom mijn leven zo zwaar was en waarom ik zoveel trauma’s opliep. Maar nu weet ik met elke vezel in mijn lijf te vertellen dat ik klaargestoomd werd om mensen die de weg kwijt zijn, weer te helpen te herinneren wie ze zijn. Weer terug te brengen naar zichzelf en in hun kracht te zetten, waardoor ze weer het beste uit zichzelf en het leven kunnen halen. Van denken naar voelen en van hoofd naar het hart. 

Niets is voor niets in het leven. Ook alle lessen, relaties, pijn, vreugdes,frustraties, pieken en dalen en ga zo maar door. In deze dualistische wereld is dit allemaal nodig om daar onze lessen uit te halen om te kunnen groeien. Maar ergens zijn veel mensen ook blijven hangen, blijven hangen in de drama’s en trauma’s van het leven en vluchten van de ene verslaving in de andere. Verslavingen van eten, sex, relaties, games, reizen en ga zo maar door. En dit is geen verwijt lieve mensen, het is een observatie en een feit. Iets waar ik ook aan deelneem in meer of mindere mate. En het is ook iets wat we collectief ondergaan, totdat we beseffen dat dit niet de weg is. Totdat mensen beseffen dat het geen enkele gat zal opvullen, maar het ons alleen maar meer verwijderd van onze kern.

Maar we moeten dit toch allemaal ervaren, gezien het ons inzichten en perspectief geeft over het leven. We zullen allemaal een keer heel diep en heel hoog gaan, om daarna vervolgens de balans weer terug te vinden in onszelf en ons leven. Ben jij bereid om de processen in jezelf aan te gaan, om zo weer tot de kern te komen. De kern waarin je weer geluk van binnenuit voelt en niet meer van buitenaf hoeft te zoeken. Dus kies je alleen voor uiterlijk of kies je ook voor innerlijk? Neem de stap en kies voor jezelf! Mocht je daar een richting in zoeken, dan help ik je graag! Kijk op mijn website naar de verschillende sessies die ik te bieden heb en mocht het niet resoneren, dan kun je natuurlijk altijd verder zoeken naar sessies of iemand die wel aansluit op jouw wensen en behoeftes. We wandelen elkaar allemaal naar huis toe.

Heb jij behoefte aan coaching? 

Als embodiment coach help ik jou weer in contact te komen met jouw lijf, waar alle antwoorden, onverwerkte emoties en trauma’s opgeslagen zitten.

Ik help jou weer te voelen en doorvoelen van die stukken waar je normaal aan voorbij gaat. Door deze stukken aan te gaan, kom je weer in contact met jouw lijf en kan het lichaam in proces om weer te gaan helen. Tijdens dit proces en traject kunnen er verschillende technieken toegepast worden om deze stukken te verwerken en helen, waardoor je weer de beste versie van je zelf kan worden. Door het verschillende aanbod lichaamswerk (fysiek en energetisch) kan ik samen met jou een pakket samenstellen mocht dit nodig zijn, of kan je gebruik maken van het Glow pakket. Hierbij de link voor meer info ; https://amishaglow.com/glow-coaching/

Namaste diana douma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen