Diepe connecties versus oppervlakkige 

 

Heleboel mensen vinden het lastig om diepe connecties aan te gaan, en blijven in het oppervlakkige en luchtige hangen. Maar alleen in die diepe connecties kan je dieper in jezelf komen, gezien je elkaar ook op een veel dieper niveau leert kennen en heelt. Want in die diepte komen de lessen tevoorschijn, die niet altijd makkelijk zijn. Maar met makkelijk kan je ook niet die diepte in en dan is alles vaak al voorspelbaar. Hoe dieper je gaat in een connectie, en met jezelf, hoe dieper de connectie groeit tussen beide partijen. Hoe sterker de band en hoe meer verbinding je zult ervaren. Alleen moet je wel bereid zijn om door bepaalde stukken heen te gaan. In relaties krijg je altijd een spiegel te zien, ook van stukken die je misschien niet wilt aangaan. Dit hoort bij relaties aangaan, alleen ben jij bereid om dit dan ook aan te gaan en jezelf ook in de spiegel aan te kijken?

Maar wat is het je waard? Wil je uiteindelijk wel die diepe verbinding voelen en aangaan? Een verbinding waarin je ook op een dieper level elkaar kan helen. Of blijf je in oppervlakkige relaties, waarin je minder zult leren, helen en minder connectie zult voelen. Diepe connectie zorgt ook voor meer passie in liefdesrelaties. Passie passie voor elkaar, zorgt voor meer passie voor het leven. Maar ook inspiratie wordt geactiveerd. Inspiratie voor het leven en voor elkaar. Elkaar elke keer stimuleren het beste uit elkaar te halen, kan zulke mooie lessen tot stand brengen. Het leven is dan ook een stuk levendiger en minder saai, want je stapt uit je keurslijf en komt terug in jezelf. Het keurslijf waar veel mensen in zitten, want veel mensen gaan juist die diepe connecties uit de weg. Er valt zoveel te leren in een diepe connectie, als je dit aan durft te gaan. Alleen heb jij zelf de sleutel in handen. Wil jij het voor de rest van je leven luchtig en oppervlakkig houden, dan is dat ook een keuze. Een makkelijke en vaak ook voorspelbaar, maar wellicht iets wat je dan nodig hebt. Als je het dan ook niet erg vind om wat vaker te vervelen in een relatie. Maar zoals alles heb je altijd een keuze in het leven en dus ook de verbindingen die je aangaat. Maar hoe kan je verwachten dat iemand jou echt begrijpt, als jij de verbinding niet eens aan wilt gaan op een dieper niveau?

Maar wil je toch een echte verbinding aan gaan, dan zijn het de diepe connecties die je verder brengen in het leven en in jezelf. Maar voor sommige mensen voelt oppervlakkig of luchtig als veilig, en dan is dat wat ze nodig hebben. Weet wel dat je daar minder van zult groeien. Spoileralert; veiligheid moet je in jezelf te vinden, anders blijf je ergens hangen in een co-dependent relatie. Je zoekt dan bevestiging van buitenaf, en dit kan weer een toxische uitkomst creëren. Gezien je verwachtingen van elkaar gaat hebben. In diepe connecties moet je altijd eerlijk zijn naar elkaar en dan leer je op elkaar en jezelf te vertrouwen. Want je kunt niet meer achter een masker schuilen. Hier bouw je wel de meest sterke relaties mee op, omdat je eerlijk communiceert en eerlijk bent over alles. Het gaat om je kwetsbaar openstellen en je donkere kanten aan durven kijken, waardoor je ware zelf wordt gezien en mag gezien worden. Alleen zo kan je dieper tot elkaar komen, en daar ontstaat onvoorwaardelijke liefde uit. Dit is het hoogste wat je kan bereiken in de verbinding met een ander. ♥ Want hierdoor raak je het meeste vervuld, in verbinding met een ander en met jezelf, waardoor je in diepere zelfliefde komt. Dus ben jij bereid om relaties in diepe verbinding aan te gaan en jezelf in de spiegel aan te kijken? 

Heb jij behoefte aan coaching? 

Als embodiment coach help ik jou weer in contact te komen met jouw lijf, waar alle antwoorden, onverwerkte emoties en trauma’s opgeslagen zitten.

Ik help jou weer te voelen en doorvoelen van die stukken waar je normaal aan voorbij gaat. Door deze stukken aan te gaan, kom je weer in contact met jouw lijf en kan het lichaam in proces om weer te gaan helen. Tijdens dit proces en traject kunnen er verschillende technieken toegepast worden om deze stukken te verwerken en helen, waardoor je weer de beste versie van je zelf kan worden. Door het verschillende aanbod lichaamswerk (fysiek en energetisch) kan ik samen met jou een pakket samenstellen mocht dit nodig zijn, of je kan gebruik maken van het Glow pakket. Hierbij de link voor meer info ; https://amishaglow.com/glow-coaching/

Namaste diana douma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen